Recenze - ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

Adventní zájezdy
Celkové hodnocení akcí: 3.3142857142857
71% doporučuje (35 hodnocení)

IČ 27726452
Netušilova 1
Prostějov 79601 CZ
www.zajezdovecentrum.com
775705505
zajezdovecentrum@seznam.cz

ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.

  • Pobytové zájezdy
  • Poznávací zájezdy
  • Ubytování - vlastní doprava
  • Autobusová doprava

Zprostředkování zájezdů více než 100 renomovaných cestovních kanceláří v tuzemsku i zahraničí. Zajistíme autobusovou dopravu autobusy s kapacitou 49 - 82 míst s nástupním místem v Čechách i na Moravě.


Zákazníci hodnotí „ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.“

2.11.2016 09:05
Recenze „ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.“ pro akci „zájezd na Hitlerovo Orlí hnízdo s návštěvou dolů a lázní“: 40185
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Zájezd bez chybiček, krásné počasí, zkrátka nádhera.
24.10.2016 12:23
Recenze „ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.“ pro akci „zájezd na Hitlerovo Orlí hnízdo s návštěvou dolů a lázní“: 40185
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Moc děkujeme paní průvodkyni za úplně dokonalou organizaci a milou společnost. Jitka Fránková
23.10.2016 15:31
Lenka
Recenze „ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.“ pro akci „1denní zájezd pro jednu osobu do Bavorska“: 40185
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vse bylo v pořádku a dobře naplánované.
22.10.2016 12:26
Recenze „ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.“ pro akci „zájezd na Hitlerovo Orlí hnízdo s návštěvou dolů a lázní“: 40185
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Návśtěva Orlího Hnízda OK, ale organizace dalších akcí jeden velký chaos. Osoba, která vystupovala jako "koordinátorka", byla totálně neschopná, úplné fiasko byla projížďka na jezeře, která se neuskutečnila její vinou.
21.10.2016 10:40
Recenze „ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.“ pro akci „zájezd na Hitlerovo Orlí hnízdo s návštěvou dolů a lázní“: 40185
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
zájezd se na 1. termín nekonal vůbec, na 2. termín mi Zájezdové centrum oznímilo 1 den odjezdem, že pro mne ( a 6 dalších přihlášených a potrzených účastníků nemá dostatečnou kapacitu autobusu a nyní na třetí pokus ( odjezd byl plánován na 23.10.) informuje, že bude až v březnu 2017. Zaplatila jsem již přímo Zájezdovému centru i doprovné služby ( výjez na horu a plavbu lodí na ě osoby), žádám o neprodlené vrácení ceny voucheru a programu a storno. Paní mi slíbila vratku převézt na účet, z kterého přišla má platba. Jestli se tak nestane, tak se obracím na svého právníka a d Test nebo organizaci ochrany spotřebitelů. Eva Vrbová
16.10.2016 17:27
Kateřina
Recenze „ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.“ pro akci „1denní zájezd pro jednu osobu do Bavorska“: 40185
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Zájezd byl zajímavý. Překvapilo mne, že autobus řídil celých 24 hodin (Praha-Praha) jeden řidič bez bezpečnostní přestávky. Ještě se tím chlubit, že jezdí víkendové zájezdy do Chorvatska též sám a švindluje s kolečky do tachografu. Napsala jsem toto do pořádající CK, ale na email nikdo neodpovědět. Navíc na vstupy, které nebyly rezervované, byla vybírána mnohem vyšší částka než byl skutečný vstup. To trochu pokazilo dojem.
16.10.2016 09:43
Iveta
Recenze „ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.“ pro akci „1denní zájezd pro jednu osobu do Bavorska“: 40185
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výlet byl super, paní průvodkyně úžasná!!
16.10.2016 09:42
Iveta
Recenze „ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.“ pro akci „1denní zájezd pro jednu osobu do Bavorska“: 40185
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výlet byl super, paní průvodkyně úžasná!!
28.9.2016 11:01
Recenze „ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.“ pro akci „1denní zájezd pro jednu osobu do Bavorska“: 40185
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
program je poskládaný velmi zajímavě, trochu mi neseděl průvodce, spíše energií než něčím konkrétním, problematický hodnotím návrat v nočních hodinách, kdy se několik účastnic nemělo jak dostat domů
20.9.2016 08:57
Recenze „ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.“ pro akci „4denní zájezd do italského tria pro jednoho“: 40185
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
docela me to zamrzelo . ale nemuzu dat vic . pruvodce to bylo neco otresneho a horsiho sem jeste nikdy nemel . radeji sem mel vsude chodil sam nez snim a vyslo to uplne nastejno mozna by sem se toho dozvedel vic a videl vic . jinak doprava super . zmeny v programu byli tak 3x za den takze me to take moc nepresvedcilo o kvalite .
27.8.2016 08:37
Petr
Recenze „ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.“ pro akci „zájezd pro 1 osobu do Paříže“: 40185
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Pozor PODVODNÁ CESTOVKA !!! Ponákupu voucheru nereagovala, má nedostupný telefon. Na mailu chodí automatická zpráva že majitelka je v zahraničí. Zájezd se nekonal a podávám žalobu. Na internetu má "Zájezdové centrum s.r.o." pouze negativní reference. Kancelář neměla mít koncesi !!! NIC NEKUPOVAT !!! :-(
26.8.2016 08:59
Recenze „ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.“ pro akci „4denní zájezd do italského tria pro jednoho“: 40185
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Organizace zájezdu na poslední chvíli, změny a příplatky navíc - též sděleno chvíli před odjezdem. V nabídce je nástup v Č. Budějovicích, kde nebylo možné nastoupit! Museli jsme jet až do Prahy. Komunikace zásadně přes email - nebylo možné se spojit telefonicky. Zájezd jinak byl hezký, Benátky úžasné, paní průvodkyně taky fajn. A z programu nebylo uskutečněno koupání na ostrově Lido - i když je v v nabídce. S touto cestovkou znovu nepojedeme.
12.8.2016 09:19
Zuzana
Recenze „ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.“ pro akci „4denní zájezd do italského tria pro jednoho“: 40185
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Zájezd byl krásný , ale chtělo by to ještě o jeden den prodloužit. Na Benátky je jeden den málo , myslím ,že by nikomu nevadilo si za ten jeden den připlatit. Jinak mi vadila špína v autobuse. Hezký den. Gartnerová
7.8.2016 20:26
Recenze „ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.“ pro akci „3 denní zájezd pro 1 osobu do Itálie“: 40185
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Autobus v dezolatnim stavu, poruchovy. Program zvladnut tak z poloviny. Asistencni sluzba nebere telefony, velmi spatna komunikace. Za neuskutecnenou lanovku dodnes nevraceny penize. Za listek na operu v prepoctnu na koruny si pripocitali sto kc navic. S tim, ze jste musely dopredu zaplatit v korunach prevodem na ucet cestovce. Pokyny k odjezdu 2 dny predem. Jedine pozitivni byla pruvodci.
3.8.2016 09:26
Recenze „ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.“ pro akci „3 denní zájezd pro 1 osobu do Itálie“: 40185
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nic horšího jsem v životě nezažila a nikdy už neabsolvuji podobnou nabídku cestování, které vzhledem ke stavu autobusu bylo mnohdy v ohrožení života, organizace agentury, průvodce i řidičů nás neustále uváděli v omyl a záměrně klamali. Měli jsme 18 hod spoždění a přesto jsme neabsolvovali slíbené atrakce, na které jsme si předplatili vstupenky...havarijní stav autobusu s nejrychlejši jízdou z kopce 80km/hod, kdy nedobržďoval, bez funkční klimatizace, wc a chlaz.nápojů byl odstrašující případ, navíc nebyl od startu zajištěn náhradní řidič a původní telefonoval za jízdy bez hands free..

Běžící akce klienta

1denní zájezd pro 1 osobu na rej čertů a vánoční trhy
Čerti v Rakousku