Recenze - Studio R

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Kadeřnický balíček slevy
Celkové hodnocení akcí: 4.2151898734177
95% doporučuje (79 hodnocení)

Renáta VANÍČKOVÁ
IČ 71647601
Ve Smečkách 29
Praha 1 11000 CZ
www.kadernictvi-studior.cz
602568567
renatavanickova@seznam.cz

Studio R

Stylové studio nabízí kompletní kadeřnické, kosmetické a masérské služby, doplněné solariem.

Profesionálně vyškolený personál pracující s těmi nejkvalitnějšími produkty se kompletně postará o Váš nový vzhled.

Samozřejmostí je individuální přístup a péče dle Vašeho přání a aktuálních potřeb.

Přijďte se nechat hýčkat do našeho kadeřnictví.




Zákazníci hodnotí „Studio R“

21.9.2018 10:09
Otakar
Recenze „Studio R“ pro akci „mytí, střih, foukání, styling a 50% sleva na barvu a melír“: 43840
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Splnilo očekávání, čisté prostředí.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
10.9.2018 10:12
Recenze „Studio R“ pro akci „kompletní kadeřnická péče včetně střihu, mytí, melíru, foukání i stylingu“: 43840
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
byla jsem se službou spokojená.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
10.9.2018 09:15
Růžena
Recenze „Studio R“ pro akci „kompletní kadeřnická péče včetně střihu, mytí, melíru, foukání i stylingu“: 43840
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
kadeřnice byla pomalá, výsledek neuspokojivý, vlasy plný tužidla ,byla jsem ráda, že jsem vlasy tohoto tužidla domazbavila.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
11.9.2018 09:18
Reakce poskytovatele slevy
K vaší recenzi,používáme velmi lehká tužidla ,která vlasy nezatěžují.Pokud se Kadeřnice věnuje delší dobu ,není to tím ,že by byla pomalá ,ale věnuje více péče zákazníci a to se rozhodně cení ,nikoli odsuzuje.Nejste lí profesionál ,nemůžete objektivně posoudit ,kolik tiužidla se má zákazníci dát a jak dlouho dobu má Kadeřnice poskytnout na službu.
29.8.2018 18:19
IRENA
Recenze „Studio R“ pro akci „mytí, střih, foukání, styling a 50% sleva na barvu a melír“: 43840
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
PŘÍJEMNÁ PANI KADEŘNICE, HEZKÉ PROSTŘEDÍ, DOBRÁ DOSTUPNOST
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
29.8.2018 15:47
Recenze „Studio R“ pro akci „kompletní kadeřnická péče včetně střihu, mytí, melíru, foukání i stylingu“: 43840
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Nejde o to že kadeřnice nejsou češky ale moc neřeší jak si přejete ostříhat a to co mám na hlavě bych si doma ostříhala a vyfoukala také.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
30.8.2018 22:07
Reakce poskytovatele slevy
Nesdílím Váš názor,kolegyně je pečlivá a vždy vyslechne názor zákazníka,který není vždy správný.Na každé vlasy a každého člověka jde jiný účes a ne zřídka kdy jde vyhovět přání zákazníka ,pokud si přinese obrázek .Na tom kde se kdo narodil myslím si,že nezáleží.Důležité je ,že Vám kolegyně velice dobře rozumí.
16.8.2018 09:52
Recenze „Studio R“ pro akci „mytí, střih, foukání, styling a 50% sleva na barvu a melír“: 43840
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
bezva jako vždycky
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
11.7.2018 21:12
Miloslava
Recenze „Studio R“ pro akci „kompletní kadeřnická péče včetně střihu, mytí, melíru, foukání i stylingu“: 43840
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výborný přístup, perfektní střih, velmi milá paní kadeřnice, nesmírně pozitivní přístup k zákazníkovi.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
11.7.2018 16:30
Recenze „Studio R“ pro akci „kompletní kadeřnická péče včetně střihu, mytí, melíru, foukání i stylingu“: 43840
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše v pořádku
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
11.7.2018 15:54
Melánie
Recenze „Studio R“ pro akci „kompletní kadeřnická péče včetně střihu, mytí, melíru, foukání i stylingu“: 43840
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Moc šikovná paní kadeřnice
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
11.7.2018 10:56
Recenze „Studio R“ pro akci „kompletní kadeřnická péče včetně střihu, mytí, melíru, foukání i stylingu“: 43840
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Milá,zručná kadeřnice. Spokojenost.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
11.7.2018 10:32
Recenze „Studio R“ pro akci „kompletní kadeřnická péče včetně střihu, mytí, melíru, foukání i stylingu“: 43840
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemná kadeřnice. Horší prostředí.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
12.7.2018 15:41
Reakce poskytovatele slevy
Bohužel Fin.stránka ani situace nám nedovoluje úpravu čili rekonstrukci prostředí.
11.7.2018 09:45
Jeřábek
Recenze „Studio R“ pro akci „kompletní kadeřnická péče včetně střihu, mytí, melíru, foukání i stylingu“: 43840
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Akce „kompletní kadeřnická péče včetně střihu, mytí, melíru, foukání i stylingu“ je předmětem reklamace.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
29.7.2018 12:54
Reakce poskytovatele slevy
Kadeřnické služby jsou typem služeb,které se poskytují přítomnému klientovi za jeho plné účasti a vědomí s možností kdykoliv poskytování těchto služeb ukončit nebo minimálně přerušit.Pokud toto klientka neudělala je zde důvodná domněnka,že s tím co jí bylo děláno souhlasila.Pokud následně změnila názor,nelze toto přičítat k tíži poskytovatele služeb.Případné námitky měla klientka uplatnit přímo na provozovně.Což se nestalo.Viz dva přítomní svědci.
23.4.2018 15:51
Recenze „Studio R“ pro akci „mytí, střih, foukání, styling a 50% sleva na barvu a melír“: 43840
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrý střih za dobrou cenu
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
18.4.2018 11:02
vlasta
Recenze „Studio R“ pro akci „mytí, střih, foukání, styling a 50% sleva na barvu a melír“: 43840
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
kadeřnice velmi příjemná a šikovná
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
13.4.2018 09:50
Recenze „Studio R“ pro akci „mytí, střih, foukání, styling a 50% sleva na barvu a melír“: 43840
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Nedoporučuji, i na učňáku by to zvládli líp.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
14.4.2018 08:20
Reakce poskytovatele slevy
:-))))

Běžící akce klienta