Recenze - Studio R

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Kadeřnický balíček slevy
Celkové hodnocení akcí: 4.2571428571429
91% doporučuje (35 hodnocení)

Renáta VANÍČKOVÁ
IČ 71647601
Ve Smečkách 29
Praha 1 11000 CZ
www.kadernictvi-studior.cz
602568567
renatavanickova@seznam.cz

Studio R

Stylové studio nabízí kompletní kadeřnické, kosmetické a masérské služby, doplněné solariem.

Profesionálně vyškolený personál pracující s těmi nejkvalitnějšími produkty se kompletně postará o Váš nový vzhled.

Samozřejmostí je individuální přístup a péče dle Vašeho přání a aktuálních potřeb.

Přijďte se nechat hýčkat do našeho kadeřnictví.




Zákazníci hodnotí „Studio R“

18.10.2016 09:49
Stanislava
Recenze „Studio R“ pro akci „mytí, střih, foukání, styling a 50% sleva na barvu a melír“: 40014
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemnné postředí, kadeřnice šikovná.
2.10.2016 11:09
Mirka
Recenze „Studio R“ pro akci „kompletní kadeřnická péče včetně střihu, mytí, melíru, foukání i konečného stylingu“: 40014
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byla jsem velmi spokojena s prací kadeřnice Diany,velmi pečlivě a dle mých představ provedla střih,odborná práce.Doporučuji její služby.
1.10.2016 21:41
Kristina
Recenze „Studio R“ pro akci „kompletní kadeřnická péče včetně střihu, mytí, melíru, foukání i konečného stylingu“: 40014
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
spokojenost, paní kadeřnice velmi příjemná, střih dobrý
31.8.2016 13:01
Eva
Recenze „Studio R“ pro akci „kompletní kadeřnická péče včetně střihu, mytí, melíru, foukání i konečného stylingu“: 40014
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Účes se povedl podle mých představ. S kadeřnicí jsem byla spokojena
28.8.2016 18:51
Recenze „Studio R“ pro akci „50 nebo 100 min. - permanentka do solária“: 40014
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Personál ochotný, vstřícný. Dokaze pozadit Prostory hezke. A studio na dobrem místě
2.7.2016 00:29
Recenze „Studio R“ pro akci „50 nebo 100 min. - Permanentka do solária“: 40014
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
prostředí salonu nic moc ...špína
23.6.2016 15:26
Recenze „Studio R“ pro akci „mytí, střih, foukání, styling a 50% sleva na barvu a melír“: 40014
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
kadeřnice je přijemná
21.6.2016 11:43
Monika
Recenze „Studio R“ pro akci „50 nebo 100 min. - permanentka do solária“: 40014
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemné prostředí, bez čekání, pouze malé prostory v samotném solariu a nedostatečné odvětrání
7.6.2016 15:36
Recenze „Studio R“ pro akci „3D střih, pěnová trvalá, barva či melír v salonu u Václavského náměstí“: 40014
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
krásný letní sestřih, doporučuji
30.5.2016 09:42
Recenze „Studio R“ pro akci „mytí, střih, foukání, styling a 50% sleva na barvu a melír“: 40014
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Kadeřnice ochotná, rychlá a šikovná.
19.5.2016 07:59
Recenze „Studio R“ pro akci „3D střih, pěnová trvalá, barva či melír v salonu u Václavského náměstí“: 40014
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Střih perfektní. Barva dobrá. Problém byl s termínem objednání, domlouvali jsme ho asi na 5x, ale za to mohlo oonemocnení poskytovatele, ale vstřícné jednání nakonec dospělo ke zdárnému konci. Byl mi nabízen i termín o víkendu, čehož jsem nevyužila, ale dozajista jiným může lépe vyhovovat. Proto hodnotím kladně a ráda zajdu i bez voucheru.
18.5.2016 13:06
Recenze „Studio R“ pro akci „50 nebo 100 min. - Permanentka do solária“: 40014
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvělé solárium :)
18.5.2016 10:17
Recenze „Studio R“ pro akci „kompletní kadeřnická péče včetně střihu, mytí, melíru, foukání i konečného stylingu“: 40014
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Kadeřnickou službu jsem využila poprvé, takže jsem se trochu bála, jestli to nebude "sleva zadarmo", ale bylo to skvělé. Vřele doporučuji.
13.5.2016 16:40
Recenze „Studio R“ pro akci „3D střih, pěnová trvalá, barva či melír v salonu u Václavského náměstí“: 40014
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Paní kadeřnice velmí příjemná. Barva vlasů odpovídala mému výběru,ale ten střih... Budu doufat,že to brzy doroste,stříhala až moc, ne podle mého přání.
10.5.2016 11:54
Recenze „Studio R“ pro akci „3D střih, pěnová trvalá, barva či melír v salonu u Václavského náměstí“: 40014
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Paní kadeřnice velice milá ,ochotná a celková spokojenost.

Ukončené akce klienta

kompletní kadeřnická péče včetně střihu, mytí, melíru, foukání i konečného stylingu
Kadeřnický balíček slevy
kompletní kadeřnická péče včetně střihu, mytí, melíru, foukání i konečného stylingu
Kadeřnický balíček slevy
mytí, střih, foukání, styling a 50% sleva na barvu a melír
Kadeřnický balíček slevy