Recenze - SPICE OPTIK, s.r.o.

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky mp3 přehrávač s displejem
Celkové hodnocení akcí: 3.875
100% doporučuje (8 hodnocení)

IČ 25225871
Koterovská 252/1
Plzeň 32600 CZ
www.verp.cz
604401084
info@verp.cz

SPICE OPTIK, s.r.o.


Zákazníci hodnotí „SPICE OPTIK, s.r.o.“

6.1.2015 23:48
Recenze „SPICE OPTIK, s.r.o.“ pro akci „USB flash disk 32gb“: 31721
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Spokojen.
23.12.2014 15:06
Recenze „SPICE OPTIK, s.r.o.“ pro akci „USB flash disk 32gb“: 31721
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo bez problémů, dobrá komunikace, super rychlost dodání.
5.12.2014 10:50
Recenze „SPICE OPTIK, s.r.o.“ pro akci „MP3 přehrávač se slotem na paměťové karty“: 31721
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Mp3 přehrávač mi zatím nebyl doručen, takže zatím nemohu doporučit , spíše naopak. Zatím mi bylo zděleno, že až mi zboží budou zasílat, tak mě budou informovat.
11.12.2014 12:58
Reakce poskytovatele slevy
Omlouváme se, došlo ke zpoždění ze strany dodavatele, zboží bylo naskladněno 5.12.2014 a zásilky tedy expedujeme zpravidla do 24 h od přijetí objednávky v internetovém obchodě. Verp.cz
3.12.2014 10:36
Recenze „SPICE OPTIK, s.r.o.“ pro akci „MP3 přehrávač se slotem na paměťové karty“: 31721
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
za tu cenu dostačující zboží, rychlost dodání. Skvělí Vánoční dárek :)
17.11.2014 11:44
Recenze „SPICE OPTIK, s.r.o.“ pro akci „MP3 přehrávač“: 31721
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Doporučuji.
16.11.2014 20:45
Recenze „SPICE OPTIK, s.r.o.“ pro akci „MP3 přehrávač“: 31721
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
zboží bylo v otevřené krabičce, evidentně někým vrácené, objednali jsme 2 přístroje každý jiné barvy, ale ve finále byl i každý jiný typ - jeden výrazně horší. Snažíme se zboží vrátit ale firma u které jste zboží objednali nereaguje na naši mailovou komunikaci. Jsme velmi nespokojeni !
18.11.2014 12:42
Reakce poskytovatele slevy
Vzniklá situace nás velice mrzí, na zboží se samozřejmě vztahuje standardně záruční doba. Ale reklamaci jsme od zákazníka odbdrželi a ještě ten den jsme se prostřednictvím emailu zákazníkovi omluvili, informovali ho postupu a nabídli 2 varianty vyřízení reklamace - buď výměnou zboží nebo vrácením peněz. Je možné nás kdykoli kontaktovat nejen emailem, ale i telefonicky bez jakýchkoli potíží. Pokud nás zrovna nezastihnete telefonicky, voláme vždy zpět. Se zákazníkem se nám nyní nepodařilo spojit telefonicky, ale učiníme všechny kroky k tomu, aby byla celá záležitost vyřízená ke spokojenosti zákazníka. Verp.cz
2.11.2014 14:11
Recenze „SPICE OPTIK, s.r.o.“ pro akci „antibakteriální ponožky z bambusového vlákna, mix barev“: 31721
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ponožky jsou příjemné na nošení a levné. Při objednání byl postup o něco složitější než u jiných dodavatelů, ale zásilka přišla včas a v pořádku.
22.10.2014 13:10
Recenze „SPICE OPTIK, s.r.o.“ pro akci „MP3 přehrávač“: 31721
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo rychle a bez problémů.
1

Ukončené akce klienta

MP3 přehrávač se slotem na paměťové karty
mp3 přehrávač s displejem
USB flash disk 32gb
USB flash disk
MP3 přehrávač se slotem na paměťové karty
MP3 přehrávač