Recenze - Salon Nehtík

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Pedikúra Praha
Celkové hodnocení akcí: 3.9135135135135
75% doporučuje (185 hodnocení)

Ana Bakinec
IČ 75971003
Koněvova 879/63
Praha 3 13000 CZ
www.kvalitnimanikurapedikura.cz
608456460 775974243
pedikura.ana@email.cz

Všechna zařízení provozovatele

Salon Nehtík, Manikúra, pedikúra

Salon Nehtík

Manikúra a pedikúra. 

Nezbytnou vizitkou každé ženy jsou dokonale upravené nehty. V dnešní době je manikúra i pedikúra samozřejmostí nejen pro ženu, ale také pro muže. Každý z nás chce vypadat reprezentativně, a proto se návštěva manikúry, pedikúry, ale také kosmetiky stala běžnou součástí našeho soukromého i profesního života. Využijte kvalitních služeb profesionálů a nechte se hýčkat v Kosmetickém salonu na Praze 3 na Vinohradech.

Krásná, svěží a seběvědomá. Tak se budete cítit

Kromě špičkové manikúry, pedikúry a kosmetiky si nenechte ujít také absolutní trend v oblasti estetické vizážistiky a vyzkoušejte prodlužování řas, které zcela změní váš život. Nic totiž nezdůrazní pohled víc než nádherně dlouhé a svůdné řasy. Celou zkrášlující proceduru můžete podtrhnout dokonale hladkými křivkami vašeho těla díky šetrné depilaci.

Překvapte partnera a staňte se královnou večera díky kvalitním kosmetickým službám, které jsme pro vás přichystali za bezkonkurenční ceny na jednom jediném místě v centru Prahy. Neváhejte a objednejte se ještě dnes!


Zákazníci hodnotí „Salon Nehtík“

26.5.2018 00:16
Jitka
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „gelová modeláž nehtů nebo doplnění“: 43347
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
1. Nerozuměla jsem co mi říká 2. Při zapékání to neuvěřitelně pálilo 3. Způsobila mi trhlinky v kůži velmi rázným pilováním, které bolí 4.výsledek velmi amatérský
23.5.2018 21:43
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „balíček péče o pleť v pražském salonu Nehtík“: 43347
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
kosmetoložka nic nepovedala, co dělá v tuto chvíli. Občas mluvila s kamarádkou nebo přes telefon. Mě se zdálo, že po telefonu neumyla si ruce, ale i tak mám problemnou plet a na mobílu je hodně mikrobů. Není v tom salonu uplně hygienické, přímo vedle mě delali pedíkuru. Hrůza... Nedopučovala bych to.
19.5.2018 16:57
Petra
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „gelová modeláž nehtů nebo doplnění“: 43347
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nehty jsou pěkné a upravené. Paní byla šikovná, nehledě na to, že mi nechtěně střihla do kůžičky od palce, což bylo bolestivé a krvácelo to, a také menší jazyková bariéra. V lampě mě pálily prsty, ale vydržela jsem to. Nakonec mě trochu překvapilo, když po mně paní požadovala 100 Kč navíc za změnu barvy u 1 nehtu na obou rukách a 1 kamínku na něm, kdežto na webových stránkách tohoto salonu nic takového uvedeno není a ani mi to dopředu řečeno nebylo. Jinak cena gelové modeláže nehtů v salonu je totožná s cenou na tomto slevovém portálu.
19.5.2018 10:41
Ljubomira
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „přístrojová pedikúra + manikúra s lakováním“: 43347
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výborná profesionální práce. I problémové místa vyřešení ne jen na krásu, ale i zdravotním způsobem. Ochota, vstřícnost. Přístrojová pedikúra + manikura s lakováním v tomto salonu byl baliček, který jsem pořídila pro maminku a sestru. Výsledek- velká spokojenost.
18.5.2018 10:15
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „přístrojová pedikúra + manikúra s lakováním“: 43347
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Slečna mě řízla do nohy. Nehty na rukou mi nalakovala tak, že lak vydržel 2 hodiny. Špatně dezininfikuji nástroje.
17.5.2018 10:50
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „péče o Vaše ruce - manikúra + shell lak“: 43347
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Nedezinfikují nástroje. Shellac pěkný
15.5.2018 12:36
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „pedikúra dle výběru“: 43347
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
V salonu Nehtík, úplně dobře nefunguje systém objednávání. Ačkoliv jsem byla objednána, musela jsem více jak 20 minut čekat.
12.5.2018 12:59
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „balíček péče o pleť v pražském salonu Nehtík“: 43347
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super Salon , Doporučuju
11.5.2018 13:32
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „mediciální přístrojová pedikúra + shell lak“: 43347
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Ani po objednání o mně nikdo nevěděl, díky tomu byla celá procedura hodně urychlená, nekvalitní, místy dost bolestivá. Shell lak vůbec nebyl stejné tak jako většina nabízených věcí.
10.5.2018 21:57
Lenka
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „mediciální přístrojová pedikúra + shell lak“: 43347
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
neprofesionální, hygiena pomůcek nedostatečná...
7.5.2018 13:30
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „modeláž nehtů na nohou gelem s lakováním“: 43347
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jsem spokojená.
6.5.2018 12:49
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „péče o Vaše ruce - manikúra + shell lak“: 43347
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Rychlost, kvalita
5.5.2018 23:56
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „pedikúra dle výběru“: 43347
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
průměr jako všude mimo špičkovou pedikuru v hotelu Palace Luhačovice
2.5.2018 08:23
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „pedikúra dle výběru“: 43347
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše bylo OK
1.5.2018 11:10
Iva
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „masáž šíje a zad v salonu Nehtík“: 43347
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
super, moc příjemná paní, pořádná masáž celou dobu

Běžící akce klienta