Recenze - Salon Nehtík

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Pedikúra Praha
Celkové hodnocení akcí: 3.8222222222222
71% doporučuje (225 hodnocení)

Ana Bakinec
IČ 75971003
Koněvova 879/63
Praha 3 13000 CZ
www.kvalitnimanikurapedikura.cz
608456460 775974243
pedikura.ana@email.cz

Všechna zařízení provozovatele

Salon Nehtík, Manikúra, pedikúra

Salon Nehtík

Manikúra a pedikúra. 

Nezbytnou vizitkou každé ženy jsou dokonale upravené nehty. V dnešní době je manikúra i pedikúra samozřejmostí nejen pro ženu, ale také pro muže. Každý z nás chce vypadat reprezentativně, a proto se návštěva manikúry, pedikúry, ale také kosmetiky stala běžnou součástí našeho soukromého i profesního života. Využijte kvalitních služeb profesionálů a nechte se hýčkat v Kosmetickém salonu na Praze 3 na Vinohradech.

Krásná, svěží a seběvědomá. Tak se budete cítit

Kromě špičkové manikúry, pedikúry a kosmetiky si nenechte ujít také absolutní trend v oblasti estetické vizážistiky a vyzkoušejte prodlužování řas, které zcela změní váš život. Nic totiž nezdůrazní pohled víc než nádherně dlouhé a svůdné řasy. Celou zkrášlující proceduru můžete podtrhnout dokonale hladkými křivkami vašeho těla díky šetrné depilaci.

Překvapte partnera a staňte se královnou večera díky kvalitním kosmetickým službám, které jsme pro vás přichystali za bezkonkurenční ceny na jednom jediném místě v centru Prahy. Neváhejte a objednejte se ještě dnes!


Zákazníci hodnotí „Salon Nehtík“

16.8.2018 22:44
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „přístrojová pedikúra v pražském salonu Nehtík“: 43347
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Praci odvedla zamestnankyne docela dobře. Jen prostředí a přístup majitelky mi nebylo příjemné.
16.8.2018 08:10
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „přístrojová pedikúra + manikúra s lakováním“: 43347
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
pedikůra dobrá lak na nehtech u rukou vydrží pár dní
15.8.2018 14:17
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „modeláž nehtů na nohou gelem s lakováním“: 43347
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S výsledkem jsem byla velmi spokojená.
15.8.2018 14:16
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „péče o Vaše ruce - manikúra + shell lak“: 43347
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S provedením jsem byla velmi spokojená.
14.8.2018 19:11
Julie
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „přístrojová pedikúra + manikúra s lakováním“: 43347
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Ne, nedoporučuji
14.8.2018 19:07
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „pedikúra dle výběru“: 43347
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Naprostá spokojenost s kvalitou i přístupem.
12.8.2018 12:02
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „doplnění nebo prodloužení řas metodou řasa na řasu“: 43347
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Miky personal, super pomer kvalita/cena
12.8.2018 09:32
Iryna
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „přístrojová pedikúra + manikúra s lakováním“: 43347
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
spokojenost.
8.8.2018 09:48
Jaroslava
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „mediciální přístrojová pedikúra + shell lak“: 43347
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byla jsem velmi spokojená. Přišla jsem o půl hod. pozdě (problém s dopravou), přesto se chovala paní bezvadně. Hlavně mě vzala. Jedine co mě překvapilo byl mini prostor. Děkuji
7.8.2018 15:10
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „přístrojová pedikúra + manikúra s lakováním“: 43347
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Musela jsem přijít dvakrát protože si mně špatně napsali do diáře a paní co mně obsluhovala mi vůbec nerozuměla a ´byla hrubá a nepříjemná ,přesto nakonec jsem byla s výsledkem spokojená. Myslím ale ,že už sem nikdy nechci.
5.8.2018 10:09
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „manikúra a parafínový zábal v pražském salonu Nehtík“: 43347
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Ač objednaná, manikérka nebyla informovaná. Při vstupu do salonu smskovala, věnovala se mi po 10 minutách. Komunikace žádná, parafínový zábal mi udělala až po pedikuře na důrazný pokyn majitelky, která přišla do salonu. Ze všech hodnocení vyplývá, pokud službu poskytuje majitelka, je vše OK. Doporučuji si vzít sebou nejen voucher, ale i přehled služby, kterou jste si objednala a zaplatila. Předejte svému zklamání a smíšeným pocitům vzájemně.
5.8.2018 10:02
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „pedikúra dle výběru“: 43347
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Bohužel se musím přiklonit k negativnějším hodnocení tohoto salonu. Vietnamka mi nevadí, pokud nekomunikuje víc rukama, než slovně, mnohdy jsem nerozuměla, co po mně chce. Nedočkala jsem se masáže speciální emulzí, za lakování vlastním lakem jsem připlatila 50 Kč. Nelakovala vyrovnávacím a krycím lakem, takže dnes - po 4 dnech se mi lak slupuje.
31.7.2018 11:52
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „mediciální přístrojová pedikúra + shell lak“: 43347
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Tento salon bych uz nikdy nenavstivila. Pedikuru provadela vietnamka. Prostredi salonu nic moc.
28.7.2018 13:17
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „pedikúra dle výběru“: 43347
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Mohu doporučit
25.7.2018 10:49
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „přístrojová pedikúra v pražském salonu Nehtík“: 43347
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
nepříjemné prostředí, obsluhující asiatka neuměla česky a práci odbyla

Běžící akce klienta