Recenze - Salon BS studio

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

Mikrodermabraze
Celkové hodnocení akcí: 3.4285714285714
71% doporučuje (105 hodnocení)

B&S s.r.o.
IČ 25640577
Politických vězňů 10
Praha 1 CZ
www.bsstudio.cz
222524463 775531595
ipl@email.cz

Salon BS studio

Naše služby:

  • IPL
  • Formování postavy a celulitida
  • Bezbolestná a neinvazivní liposukce
  • Anticelulitidní a zpevňující zábaly
  • Kosmetika péče o plet' a akné
  • Fotoomlazení a lifting
  • Ultrazvukové čištění pleti
  • Brazilská depilace cukrovou pastou 
  • Depilace voskem
  • Garra Rufa rybičková terapie
  • Masáže
  • Botoxové masky a krémy
  • Lymfodrenáž
  • Kosmetika z mrtvého moře
  • Prodlužování řas
  • Dárkové poukazy

Zákazníci hodnotí „Salon BS studio“

11.8.2016 12:10
Recenze „Salon BS studio“ pro akci „luxusní kosmetické ošetření pleti 1+1 zdarma“: 37683
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
nic moc
21.6.2016 11:29
Recenze „Salon BS studio“ pro akci „60 minutová masáž dle vlastního výběru“: 37683
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Masér úžasný,bohužel pani co objednává je krapet zmatená a ojednala mě špatně,takže jsem se musela až na místě přeobjednat na jiný termím!!!jazyková bariera je zřejmě důvod!!
13.5.2016 21:42
Recenze „Salon BS studio“ pro akci „luxusní péče pro omlazení a revitalizaci pleti obličeje“: 37683
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Firma sídlí jinde než bylo avizováno, přišli a otevřeli salon o 17 min později, klienti již čekali, jednání vedoucí- majitelky(?) neodpovídající zejména na vlastní velkou chybu.Nepřipraveny mistnosti, barva na obočí vůbec nedržela.....
18.4.2016 16:27
Recenze „Salon BS studio“ pro akci „60 minutová masáž dle vlastního výběru“: 37683
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrý den, nevím, čím začít. Masáž samotná nebyla špatná, ale komunikace s panem masérem byla míň než minimální. Nedostala jsem žádné dotazy ohledně zdravotního stavu před masáží ani instrukce o dalším chování během dne, které považuji za základ. Pan masér mi ani předem neřekl, že masáž, kterou jsem si vybrala (tuším uvolňující), zahrnuje hlavně masáž zadní strany nohou a záda jen krátce. Studio nepůsobilo uklidňujícím dojmem, u stěny "pohozená" žárovka vedle "odloženého" zářiče. Recepční mě sice předem informovala, že se stěhovali, ale toto bylo příliš. Těchto detailů tam ale bylo mnohem víc. Ještě například uvedu oblečení a obuv maséra, které vypadalo jako by právě přišel zvenku - tmavé kalhoty a triko/košile, hnědé kožené polobotky. Takto si profesionální studio opravdu nepředstavuji, je mi líto.
12.4.2016 11:46
Recenze „Salon BS studio“ pro akci „60 minutová masáž dle vlastního výběru“: 37683
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pan masér příjemný, práce profesionální.Spokojenost.Eva
6.4.2016 21:42
Recenze „Salon BS studio“ pro akci „60 minutová masáž dle vlastního výběru“: 37683
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
hrůza...naprosto neprofesionální personál, otřesné prostředí
23.3.2016 09:40
Recenze „Salon BS studio“ pro akci „luxusní kosmetické ošetření pleti 1+1 zdarma“: 37683
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Salon se nachází v přístavku ve dvoře. Úzká chodba se hemží pracovnicemi, jejich kamarády a zmatenými zákaznicemi. Jednotlivé kóje pro ošetření jsou odděleny snad papírovými přepážkami, všechno je slyšet. Mladá zaměstnankyně nemá o kosmetickém ošetření vůbec tušení a nemluví česky. Jsem ráda, že jsem vyvázla ve zdraví, něco takového jsem ještě nezažila. Salón končí k 31.3. Zaplacené druhé ošetření budou nabízet bůhvíkde, ale to už nevyužiju ani kdyby mi platili.
21.3.2016 12:11
Recenze „Salon BS studio“ pro akci „luxusní kosmetické ošetření pleti 1+1 zdarma“: 37683
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Po příchodu si mě, ani ostatních příchozích nikdo nevšímal, pouze nám na dotaz bylo řečeno musíte počkat. Nicméně, když jsme přišly s asi 10min. zpožděním na řadu, kosmetička se nám omluvila. Ošetření bylo příjemné, slečna byla milá a pečlivá.
19.3.2016 13:26
Recenze „Salon BS studio“ pro akci „lymfodrenáž, ultrazvuková liposukce, hubnoucí zábal“: 37683
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
není dobrá hygiena a některý personál
29.2.2016 09:10
Recenze „Salon BS studio“ pro akci „luxusní péče pro omlazení a revitalizaci pleti obličeje“: 37683
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byla jsem maximálně spokojená!
17.2.2016 09:35
Eva
Recenze „Salon BS studio“ pro akci „půlroční permanentka na IPL epilaci celého těla“: 37683
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Paní kosmetička byla moc milá vše vysvětlila všem tento podnik doporucuji
16.2.2016 15:11
Hana
Recenze „Salon BS studio“ pro akci „prodloužení řas - Emporio Lashes v Salonu BS studio“: 37683
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Varuji všechny před lepením řas p. Madlou v tomto salonu. Dovolte mi, abych se tímto způsobem s Vámi podělila o otřesný zážitek v Salonu BS studio. Objednána jsem byla předem na 13 hodinu, na recepci mi mladý muž sdělil ať počkám. Zhruba po 10 minutách přišla paní , kterou všichni oslovují Madla. Upozorňuji, že si nechávám dělat řasy pravidelně každých cca 5 neděl již 3 roky, nikdy jsem neměla jakýkoliv problém, či alergii, ale toto jsem opravdu nezažila. Paní Madla mi dala na spodní řasy podložku, se slovy, že to tam nedrží, mi přes tento vatový polštářek nalepila pruh lepenky takovým způsobem, že byla lepenka z části na podložce, z části na spodních řasách a svým okrajem se mi zařezávala do očí. Opět lepenkou mi přilepila obě víčka k čelu. Zazvonil telefon, p. Madla nechala řasy řasami, vyběhla ven z místnosti a HODINU doslova ječela do telefonu cosi, že ona to má zaplacené, že si to takto nepředstavuje a cosi řešila s personálem. Po 10 minutách co odešla, už jsem nevydržela a zařezávající se lepenku ze slzících očí jsem si odlepila. Po 30 minutách jsem se zeptala mladé slečny která pracovala vedle na druhé klientce, jestli si myslí, že se p. Madla vrátí a ty řasy dodělá? Ona vyšla za ní, vrátila se a řekla mi, že přijde. Po další půlhodině se p. Madla doslova přiřítila naštvaná, bez slůvka nějakého vysvětlení, či omluvy na mne začala ječet, že ona si tedy musí vyřídit elektriku, neb jim neustále vypadává, že takto se nedá dělat a že nejlepší by bylo, že mi vrátí peníze ať jdu. Řeknu Vám, že kdybych neměla večer akci na které mi velmi záleželo, chtěla jsem dobře vypadat , díky tomu jsem jela do salonu 95 km a tušila co mě následně čeká opravdu bych šla. S představou, že těžko teď odpoledne lepení řas v jiném salonu seženu jsem zůstala. Mezitím přišla další klientka, a vzhledem k tomu, že dveře od místnosti jsou stále pootevřené, p. Madla ji viděla a šla za ní s tím, ať přijde na tu kosmetiku později, že ona nestíhá. Když se p. Madla vrátila a viděla, že se k odchodu rozhodně nechystám, opět stejnou metodou přilepila lepenku, ale říkala jsem si , že už to nějak musím vydržet, rozhodně jsem nestála o další konflikt. Oči mi slzely, řezalo mě v nich. P. Madla to vzala stylem – hlavně ať už vypadnu , za 30 minut bylo hotovo. Strhla lepenky z očí tak, že jsem cítila jak mi rve spodní řasy. Oči jsem nemohla odlepit, takže opět velmi neurvalým způsobem řasy které ještě byly přilepené odtrhala a ačkoliv jsem jí říkala, že mi nejdou oči pořádně otevřít a pálí to jak čert, řekla mi , že to pálí vždycky, že je to tím lepidlem, že s tím nic neudělá. Dala mi do ruky 2 suché kosmetické tampóny , ještě se otočila mezi dveřmi a povídá : „ to taky slzí, protože musím používat lampu, bez ní to nejde“. Což jsem nepochopila, protože celou dobu máte oči zavřené, takže lampa s tím nemá nic společného. A víc jsem jí neviděla. Že ve voucheru byla ještě kolagenová maska, jí absolutně nezajímalo. Přiznám se, že už jsem ani o její další služby neměla zájem. Snažila jsem se urychleně dostat do lékárny, kde na mne koukali docela vyděšeně, co mám s očima, protože byly krvavé, nateklé a neustále pálily a slzely. Dali mi vodičku na vyplachování a mast na noc a doporučili návštěvu lékaře. Cesta domů byla utrpení. Následně doma jsem pod světlem u zrcadla zjistila, že mi nechala vrchní řasy ve venkovních koutcích ještě přilepené ke spodním, proto mi nešlo otevřít pořádně oči. Celou dobu až do večera jsem na očích měla ubrousky namočené v oční vodě, které jsem chladila v ledničce a vyměňovala. Ještě večer jsem na té akci vypadala hrozně, za hodinu už jsem nemohla vydržet bolestí a jela domů opět chladit oči. Až oční mast cca po hodině oči uklidnila natolik, že jsem k ránu konečně usnula. Zřejmě díky ledování a masti mám dnes polovinu řas dole a zítra se chystám za svou osvědčenou kosmetičkou aby sundala zbytek. Ta legrace s p. Madlou přišla na docela dost peněz. Za voucher 299,-Kč, kolagenová maska se nekonala, takže neúplná služba. Minimálně 500Kč benzín. V lékárně : oční kapky 331,-Kč, mast 74,-Kč, kosmetické tampóny 39,-Kč, celkem 444,-Kč ani nepočítám, kolik bude stát odstranění stávajících řas, zadarmo to určitě nebude. Ještě dnes mám oči červené a slzí. Můj soukromý názor – tato žena by díky své neprofesionalitě a díky tomu, že neumí zvládat své vzteky a chovat se slušně k zákazníkům neměla tuto práci radši dělat, než způsobí někomu daleko horší zdravotní problémy. že nejsem sama kdo podobně u ní s řasami takto dopadl je zřejmé i z recenzí z Vašich stránek
13.2.2016 22:51
Václav
Recenze „Salon BS studio“ pro akci „beauty day - kosmetika a wellness pro ženy“: 37683
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Personál velmi milý a profesionální, ale interiér studia na mě působil poněkud ošuntěle a "lacině". V kosmetickém salónu nedovíraly dveře, a protože se kolem chodilo k recepci a na WC, nedalo se příliš relaxovat. Absolutně špičková byla čokoládová masáž, tu bych si hned zopakovala!!! Nikdo taky nekoukal na hodinky, abych tam náhodou nebyla o pár minut déle, což bylo velice příjemné, nepřipadala jsem si jako "kus na obtíž".
13.2.2016 06:32
Recenze „Salon BS studio“ pro akci „luxusní kosmetické ošetření pleti 1+1 zdarma“: 37683
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvělá akce, doporučuji.
8.2.2016 09:51
Recenze „Salon BS studio“ pro akci „60 minutová masáž dle vlastního výběru“: 37683
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
masáž nebyla špatná, ale nenadchla

Ukončené akce klienta

luxusní péče pro omlazení a revitalizaci pleti obličeje
Mikrodermabraze
luxusní kosmetické ošetření pleti 1+1 zdarma
Kosmetické ošetření Praha
lymfodrenáž, ultrazvuková liposukce, hubnoucí zábal
Lymfodrenáž Praha