Recenze - Ronia Clinique

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Sebeobrana
Celkové hodnocení akcí: 3.5428571428571
74% doporučuje (35 hodnocení)

Ronia 21, s.r.o.
IČ 02978806
V jámě 1371/8
Praha 11000 CZ
www.salonronia.cz
777 272 667
info@salonronia.cz

Všechna zařízení provozovatele

Ronia Clinique, Ronia Clinique, Vodní skútry

Ronia Clinique

Motto našeho Salonu Ronia odráží to, jak nám záleží na našich klientech. Školený personál Vás bude hýčkat a splní každé přání, tak abyste se k nám rádi vraceli, stejně jako Česká Miss Earth 2013 - Monika Leová či herečka Miluše Bittnerová. Těšíme se na Vaši návštěvu v Salonech Ronia u Václavského náměstí.


Zákazníci hodnotí „Ronia Clinique“

18.1.2018 17:17
Recenze „Ronia Clinique“ pro akci „liposukce Blue laser Energy Wave“: 42413
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Prijemna pani kodmeticka.
10.1.2018 13:07
Martin
Recenze „Ronia Clinique“ pro akci „pravidelné tréninky sebeobrany“: 42413
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Akce velmi zajímavá.
21.12.2017 14:08
Recenze „Ronia Clinique“ pro akci „pravidelné tréninky sebeobrany“: 42413
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velká spokojenost. Děkuji
27.7.2017 15:19
Lucie
Recenze „Ronia Clinique“ pro akci „intenzivní omlazení pokožky - TrioLift“: 42413
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
super opravdu výsledek mě překvapil ,kůže je krásně hladká a přestalo se mi dělat akné. každý si toho hned všiml. jsem necelý týden po ošetření a je to stále lepší a lepší. určitě doporučuji
10.7.2017 10:56
Eva
Recenze „Ronia Clinique“ pro akci „novinka v hubnutí - Photon Therma Wave 2016“: 42413
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Absolvovala jsem i jinde, tedy mám srovnání. Vůbec jsme se nespotila, jinde jsem odcházela alespoň s pocitem skvělého prohřátí a vypocení a tedy s nadějí na hubnutí. Zde nic a paní na upozornění jen říkala, že takto je to v pořádku... Vyhozené peníze.
28.6.2017 10:38
Recenze „Ronia Clinique“ pro akci „epilace vybraných částí těla: podpaží, lýtka nebo brazilka“: 42413
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Naprosta spokojenost, slecny jsou velice milé a ochotné, jen mi trochu vadí, že nedávají žádnou podložku při epilaci brazilky ( je tam univerzální ručník pro každou návštěvu)
21.6.2017 10:33
Recenze „Ronia Clinique“ pro akci „vyhlazení očního okolí a pozvednutí očních víček“: 42413
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Paní kosmetička byla velice ochotná, milá a na vysoce profesionální úrovni s 20 letou praxi. Byla jsem moc spokojená.
11.5.2017 15:45
Recenze „Ronia Clinique“ pro akci „intenzivní omlazení pokožky - TrioLift“: 42413
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Celkova procedura trva 10-15 min.Cena urcite neodpovida.
20.3.2017 09:52
Ilona
Recenze „Ronia Clinique“ pro akci „ošetření jizev, strií i vrásek pomocí 3D technologie“: 42413
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemné prostředí i personál.
6.3.2017 08:24
Dana
Recenze „Ronia Clinique“ pro akci „intenzivní omlazení pokožky - TrioLift“: 42413
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
nepozorovala jsem účinky, pro které jsem vyzkoušela...
23.2.2017 09:44
gabriela
Recenze „Ronia Clinique“ pro akci „prémiová liposukce Liposonix“: 42413
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
dle fotografií jsem myslela, že jdu na kliniku - jak je prezentováno.. realita jiná.. jedna místnost.. Paní velmi ochotná, příjemná,..
11.10.2015 16:37
Recenze „Ronia Clinique“ pro akci „odstranění pigmentových skvrn pomocí 3D Fotodepigmentace“: 42413
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
bez efektu
12.10.2015 22:34
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, Vaše zkušenost nás mrzí. Pokud máte zájem, můžete se nám ozvat na email info@salonronia.cz nebo na telefon +420 777 272 667, kde Vám rádi pomůžeme vyřešit jakýkoliv problém. V případě Vaší nespokojenosti Vám nabídneme i vrácení peněz. Váš Salon Ronia.
6.10.2015 12:05
Dana
Recenze „Ronia Clinique“ pro akci „zeštíhlující procedura Slim Box v salonu Ronia“: 42413
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nejsem si jistá, zda personál byl proškolen, při každé návštěvě přístroj fungoval úplně jinak.
4.10.2015 12:56
Recenze „Ronia Clinique“ pro akci „kompletní ošetření celého těla - Energy Infra Ray 2014“: 42413
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bez efektu
5.10.2015 19:35
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, je nám líto Vaší zkušenosti, pokud budete mít zájem rádi s Vámi Vaši zkušenost probereme např. na emailu info@salonronia.cz nebo telefonu +420 777 272 667. V případě nespokojenosti našim klientům vracíme peníze.
2.9.2015 13:40
Recenze „Ronia Clinique“ pro akci „kompletní ošetření celého těla - Energy Infra Ray 2014“: 42413
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
nefunguje

Běžící akce klienta