Recenze - REČAVA a.s.

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Zábavní park
Celkové hodnocení akcí: 4.625
100% doporučuje (8 hodnocení)

IČ 27887499
Nová 101
Kyšice 27351 CZ
www.detskysvet-lvicek.cz
608073828
39michal.hajek@seznam.cz

REČAVA a.s.

Zábavní centrum lvíček


Zákazníci hodnotí „REČAVA a.s.“

5.9.2016 07:05
Recenze „REČAVA a.s.“ pro akci „celodenní vstup do dětského zábavního parku Lvíček“: 39048
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super zábava pro děti i rodiče.
31.8.2016 09:36
Recenze „REČAVA a.s.“ pro akci „celodenní vstup do dětského zábavního parku Lvíček“: 39048
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
pro děti výborné, pro rodiče slabší ...
9.8.2016 20:39
Recenze „REČAVA a.s.“ pro akci „celodenní vstup do dětského zábavního parku Lvíček“: 39048
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásné, vnučka se tam vyřádila a byla spokojená
18.4.2015 21:50
Recenze „REČAVA a.s.“ pro akci „Plzeň - celodenní vstupenka do dětského zábavního parku Lvíček“: 39048
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vyžití pro děti úplně super, ale sobota byla maximálně přeplněná. Kuchyně nestíhala nakrmit všechny strávníky.
14.4.2015 16:41
Recenze „REČAVA a.s.“ pro akci „Plzeň - celodenní vstupenka do dětského zábavního parku Lvíček“: 39048
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše bylo OK
14.4.2015 13:34
Recenze „REČAVA a.s.“ pro akci „Plzeň - celodenní vstupenka do dětského zábavního parku Lvíček“: 39048
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Poměrně drahé občerstvení
19.11.2014 10:55
Recenze „REČAVA a.s.“ pro akci „Plzeň - celodenní vstupenka do zábavního parku Lvíček“: 39048
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ve lvíčku je to super, děti byly moc spokojené. Už jsme využili několikrát, počkáme na další slevy. S pozdravem Věra Krejčová
13.11.2014 12:54
Recenze „REČAVA a.s.“ pro akci „Praha - celodenní vstupenka do zábavního parku Lvíček“: 39048
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Líbilo se mě i dětem, akorát mě naštvalo, že když jsem dětem chtěla koupit oběd, paní mi řekla, že mi nic neuvaří, protože mají naobjednáno na několik hodin dopředu? Měli by mít tedy více kuchařů, když to nestíhají pokrýt, navíc je zákaz vlastního jídla, takže jsme byli tři hodiny o hladu.
1

Ukončené akce klienta

celodenní vstup do dětského zábavního parku Lvíček
Zábavní park
Plzeň - celodenní vstupenka do dětského zábavního parku Lvíček
Zábavní park Plzeň
vstupenka do dětského zábavního parku Lvíček + malinovka v ceně
Dětský zábavní park