Recenze - Popydesign, v.o.s.

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Dekorace do bytu
Celkové hodnocení akcí: 4.719696969697
99% doporučuje (132 hodnocení)

IČ 06530966
www.nogo.cz
733742600

Popydesign, v.o.s.

NOGO - Original Products

  • Doručení ZDARMA při nákupu nad 1500Kč
  • Originální motivy vhodné do všech interierů
  • přes 3000 originálních produktů
  • Vše vlastní a kvalitní výroba za bezkonkurenční ceny
  • Expresní doručení do dvou pracovních dnů
  • Interiérové i exteriérové dekorace

Zákazníci hodnotí „Popydesign, v.o.s.“

29.11.2016 06:24
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 42719
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
zboží mi JEŠTĚ NEPŘIŠLO!!
29.11.2016 20:32
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, můžete nás prosím kontaktovat. Ihned zjistíme kde se zásilka zasekla! S přáním hezkého dne Nogo.cz
26.11.2016 11:26
Zita
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 42719
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výborná cena, rychlost dodání, spokojenost
25.11.2016 22:12
Hana
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 42719
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
.
25.11.2016 11:54
Radka
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 42719
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rychlost a spokojenost
23.11.2016 10:23
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 42719
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Nechala jsem si zhotovit 2 fotoplátna, pak jsem ještě přiobjednávala třetí - jsem moc spokojena, všem doporučuji využít tento portál. Moc děkuji,Eva
23.11.2016 09:41
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 42719
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Obraz je velmi pekny. Bohuzel chybi cokoliv za co by se dal povesit. A taky me mezi vysoke postovne... potom uz se mi zda ze ta akcni cena moc akcni neni.
23.11.2016 13:12
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, na obraz neděláme žádné vystouplé úchytky, tak aby mezi obrazem a zdí byla minimální mezera - obraz lze jednoduše pověsit za rám například na hřebíčky. Co se týče poštovného, tak je vysoké kvůli nákladovosti balení (bublinová folie, karton, stretch folie) + cena dopravy. S přáním hezkého dne Nogo.cz
23.11.2016 08:18
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 42719
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Fotoplátno je úžasné, jen doprava byla celá špatně. Nedostala jsem žádnou zprávu o tom, že se ten den bude doručovat, což by nebylo tak hrozné, ale poslali jste to na mou fakturační adresu, ale dodací byla jiná, takže jsem musela rychle shánět někoho, kdo by to mohl převzít. Což mě v tu chvíli opravdu naštvalo, ale je to jediné mínus, obraz je opravdu skvělý. Děkuji
20.11.2016 21:27
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 42719
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi rychlé vyřízení, super.
18.11.2016 10:12
Lubomír Štika
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 42719
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S kvalitou jsem spokojen, rychlost, dobrá komunikace.
18.11.2016 10:11
Lubomír Štika
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 42719
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S kvalitou jsem spokojen, rychlost, výborná komunikace.
10.11.2016 09:42
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 42719
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
fotoplátna jsou pěkně zpracovaná, jsem moc spokojena. Děkuji Vám :-)
9.11.2016 09:59
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 42719
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Objednávka zboží proběhla bez potíží, zboží došlo v avizovaném termínu a ve výborné kvalitě.
9.11.2016 09:50
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 42719
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dodavatel vstřícný, vysvětlili vše potřebné, kvalita velmi dobrá i u archivních snímků nižší kvality. Dodáno do 3 dnů, bezpečné balení. Poměr kvalita/cena super. Mohu jen doporučit.
6.11.2016 20:29
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 42719
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výborné jednání se zákazníkem, moc hezký obraz.
6.11.2016 22:37
Reakce poskytovatele slevy
Děkujeme! Toto nás vždy potěší a také motivuje! :-)
5.11.2016 12:55
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 42719
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Rychlé vyřízení.

Běžící akce klienta