Recenze - Popydesign, v.o.s.

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Fotoplátna
Celkové hodnocení akcí: 4.7191780821918
100% doporučuje (146 hodnocení)

IČ 06530966
www.nogo.cz
733742600

Popydesign, v.o.s.

NOGO - Original Products

  • Doručení ZDARMA při nákupu nad 1500Kč
  • Originální motivy vhodné do všech interierů
  • přes 3000 originálních produktů
  • Vše vlastní a kvalitní výroba za bezkonkurenční ceny
  • Expresní doručení do dvou pracovních dnů
  • Interiérové i exteriérové dekorace

Zákazníci hodnotí „Popydesign, v.o.s.“

3.7.2018 09:35
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 43487
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jsem velmi ohromena kvalitou pláten a barev. Všem doporučuji tohoto výrobce fotopláten.
14.6.2018 19:58
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 43487
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrý den, objednávka pro mě měla několik nepříjemných aspektů: 1. objednávka u obchodníka NOGO.CZ - číslo slevového voucheru se dá napsat při objednání pouze do poznámky, nikoliv rovnou uplatnit. V objednávce je tedy vidět pouze celková cena pro běžného zákazníka a to s tím, že po kontrole bude cena opravena. Nicméně, to již znemožní zaplatit rovnou i dopravu, protože takový výběr na stránkách není - je možné zaplatit pouze celkovou částku, bez uplatněného voucheru, což následně komplikuje předání přepravní společností. 2. kvalita dodaného produktu - výsledná fotografie na fotoplátně byla značně podexponovaná oproti nahranému podkladu a měla nevzhledné bílé okraje z pravého a levého boku a to v rozdílných rozměrech na každé straně (vzniklo možností upravit takto fotografii na stránkách, úprava se dělá manuálně, pokud nechcete, aby fotka byla přetažená do boků a tím pádem o tyto přesahy zmenšena - bohužel na stránkách není žádný nástroj, který by zákazníka upozornil, že zmenšení není dostatečné) 3. jednání obchodníka - po zklamání z této zásilky jsem kontaktovala obchodníka s popsáním všech problémů a dotazy proč se tak stalo, nerovnoměrné okraje byly označeny chybným nastavením při nahrávání, manuálním natahováním plátna při výrobě a zdůvodněním, že ostatní zákaznici si fotoplátno ještě rámují, takže se ztratí. Dotaz na podexponování a tím pádem ztrátu detailů z fotografie, byl odůvodněn chybným výběrem produktu, namísto fotoplátna jsem měla zvolit velkoformátový plakát. Upozorňuji, že program při nahrání schválil fotografii jako dostatečně kvalitní. Reklamace byla zamítnuta s tím, že vše bylo zdůvodněno. Na opakováný dotaz, kde došlo k podexponování fotografie, již obchodník nereagoval. Koupě fotoplátna byla sice velmi výhodná, ale v podstatě neuspořila vůbec nic. Lepší je si v tomto případě pár set korun připlatit za kvalitní službu i s případnou konzultací. S pozdravem Šárka Maroušová
14.6.2018 21:09
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, je nám líto, že z Vaší strany nedošlo ke spokojenosti - nicméně umístění fotografie si zákazník navrhuje vždy sám a podle toho je poté výsledek. Bohužel se nemůžeme zavděčit každému, ačkoliv se snažíme sebevíc. S přáním hezkého dne Nogo.cz
14.6.2018 16:46
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 43487
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Tato akce přišla akorát včas, když jsem ji potřebovala.
13.6.2018 12:42
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 43487
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Maximální spokojenost jak s kvalitou, tak dobou dodání. Příště určitě zas.
29.5.2018 19:18
Romana
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 43487
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velká spokojenost
24.5.2018 08:51
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 43487
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Rychlé vyřízení, zásilka doručena do cca 6 dní. Doporučuji
21.5.2018 10:15
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 43487
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Obraz byl bleskově hotový. Kvalita je taky v pořádku. Mohu doporučit
10.5.2018 15:34
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 43487
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrá kvalita fotoobrazu
7.5.2018 20:40
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 43487
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Perfektni
7.5.2018 20:08
Iva
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 43487
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše v naprostém pořádku, jsem spokojená
27.3.2018 10:28
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 43487
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
spokojenost:-)
21.3.2018 21:40
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 43487
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrá práce, rychlé vyřízení. Doporučuji.
26.2.2018 10:55
Šárka
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 43487
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Děkuji za skvělé služby a produkty. Plátno je nádherné, spolupráce na jedničku. Určitě to nebyl poslední nákup. Ještě jednou velký dík.
31.1.2018 09:40
Hana
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 43487
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rychlé dodání:-)
14.1.2018 13:56
Recenze „Popydesign, v.o.s.“ pro akci „fotoplátna - na výběr 5 rozměrů“: 43487
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jsem velmi zklamaná. V objednávce u výrobce nebylo možné objednat plátno v rozměru a ceně odpovídající nabízené variantě. Když jsme se dotazovala zda rozdíl - několik set Kč. je v gramáži plátna či mi tedy pošlou větší rozměr, neobtěžovali se odpovědět. Výrobek sám není v dobré kvalitě: fotografie má jiné barvy než ve skutečnosti a samotné plátno je na rámu křivě nataženo. Prostě je to věc k vyhození.... Bohužel za mne - klamavá reklama, podvod na zákazníka, a špatně odvedená práce na zakázce...
27.4.2018 12:19
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, vůbec jsme nechápali Váš dotaz. Koupíte si obraz v daném rozměru a poté po nás chcete větší rozměr? Cena je uvedena před a po slevě. Ostatní věci typu, špatné barvy, křivě natažené, atd. Předpokládáme, že je to z důvodu, že jste nedostala větší rozměr obrazu (který je za vyšší cenu)? Jestli se pletu, tak proč jste nám to nenapsala do e-mailu s přiloženými fotografiemi?

Běžící akce klienta