Recenze - Petra Vernerová

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Péče o pleť
Celkové hodnocení akcí: 4.9166666666667
100% doporučuje (12 hodnocení)

IČ 75517523
Kotorská 28
Praha 4 14000 CZ
www.vizazistkapetra.cz
728226626
vizazistkaPetra@email.cz

Petra Vernerová

Vítám Vás u mě,

jmenuji se Petra, věnuji se barevné typologii, diagnostice pleti přístrojem SAM, pleťovému poradenství, vizážistice a výuce líčení. Přijeďte do mého salonu, po Praze mohu přijet i k Vám domů.

Mým cílem je stát se Vaší inspirativní poradkyní a udělat z Vás spokojenou a krásnou ženu. 


Zákazníci hodnotí „Petra Vernerová“

8.2.2017 13:07
Recenze „Petra Vernerová“ pro akci „kurz líčení pro začátečníky i nezkušené“: 41426
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Paní měla velmi příjemný přístup, trpělivost a cenné rady, které jsem obdržela, určitě využiji. Doporučuji !!!
2.2.2017 10:35
Stanislava
Recenze „Petra Vernerová“ pro akci „kurz líčení pro začátečníky i nezkušené“: 41426
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Kurz líčení byl skvělý, naučila jsem se spoustu triků, jak správně nanášet make up, jaké barvy si vybrat, čeho se vyvarovat při líčení a také jsem se dozvěděla spoustu skvělých rad, které jsem si hned vyzkoušela, po nalíčení jsem si připadala o 10 let mladší, paní Vernerová je velmi příjemná a kurz mohu určitě všem doporučit.
7.2.2017 10:54
Reakce poskytovatele slevy
Jsem ráda, že jste u mě byla spokojená ;-) Děkuji za Vaši chválu :-) Již první krok-sjednocení pleti Vás krásně rozzářilo a omladilo, další líčení Vás krásně, jemně, přirozeně zvýraznilo. Těším se na další setkání. Petra
2.2.2017 09:56
Pavlína
Recenze „Petra Vernerová“ pro akci „kurz líčení pro začátečníky i nezkušené“: 41426
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Paní Petra je velice příjemná - moc jsem si návštěvu u ní užila - mohu všem jen doporučit. Určitě se s ní i v budoucnosti ráda uvidím.
7.2.2017 10:50
Reakce poskytovatele slevy
Děkuji za milá slova, i já Vás opět ráda uvidím a budeme pokračovat v dalším zkrášlování ;-)
19.1.2017 12:11
Recenze „Petra Vernerová“ pro akci „kurz líčení pro začátečníky i nezkušené“: 41426
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velice příjemný kurz, odnesla jsem si poznatky, které jsem nevěděla
7.2.2017 10:49
Reakce poskytovatele slevy
Děkuji, to je i mým cílem, odcházet s novými informacemi, které si ihned na sobě i vyzkoušíte ;-)
5.1.2017 22:55
Recenze „Petra Vernerová“ pro akci „kurz líčení pro začátečníky i nezkušené“: 41426
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Paní Petra je úžasná, jelikož její individuální přístup mě velice potěšil. Rozhodně doporučuji.Byla jsem pouze jako doprovod mé dcery a i tak jsem si kurz moc užila. Líčení bylo v souladu s našimi představami, všechny otázky byly maximálně zodpovězeny. Odcházeli jsme po 3 hodinách, které mimochodem utekly jako nic, velice dobře nalíčené a v dobré náladě. Již se těšíme na další setkání.
18.1.2017 13:57
Reakce poskytovatele slevy
Děkuju za tak milá slova :-) Ano, i jako doprovod ode mě přece nemůžete odejít bez základních rad a jsem ráda, že jste i něco vyzkoušela ;-) Čas nás netlačil, trochu jsme se rozpovídaly, bylo to moc příjemné. I já se těším na další kurzy líčení - čeká nás stínování-konturování obličeje. Petra
29.6.2016 18:45
Recenze „Petra Vernerová“ pro akci „kurz líčení pro začátečníky i nezkušené“: 41426
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Paní Petra je velmi příjemná, poradí, naučí vás nalíčit se ( půlku obličeje nalíčí ona a vy si hned vyzkoušíte to samé na druhé půlce obličeje samy, ukáže druhy štětců...Kurz byl inspirativní a paní Petra se mi maximálně věnovala. Místo 90 min. jsem u ní byla 2 hodiny. Nevnucovala mi žádné výrobky. Líčila zn. Mary Kay
11.6.2016 10:04
Recenze „Petra Vernerová“ pro akci „kurz líčení pro začátečníky i nezkušené“: 41426
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Paní Petra je velmi milá. Ochotně se nám věnovala a kurz byl obohacující a příjemný zážitek.
22.3.2016 18:56
Martina
Recenze „Petra Vernerová“ pro akci „kurz líčení pro začátečníky i nezkušené“: 41426
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Kurz je výborný,byla jsem moc spokojená a nadšená,paní Vernerová je velice příjemná a ochotná,mohu jen doporučit!
24.3.2016 09:58
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, děkuji za Vaši zkušenost s kurzem líčení. Odcházela jste krásně nalíčená (máte šikovné ruce), viděla jste, že se správně nalíčit není těžké, když víte ty správné vychytávky :-)
19.3.2016 22:11
Recenze „Petra Vernerová“ pro akci „velká barevná typologie + malý dárek“: 41426
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vsem doporucuji barevnou typologii s profesionalnim pristupem v prijemnem prostredi. Pani byla velice mila a peclive vysvetlila jake barvicky se ke mne hodi. Dekuji. Maria
24.3.2016 09:32
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den Mario, těší mě, že se Vám barevná typologie líbila. Užívejte si hledání a kombinování těch Vašich správných barev, které Vám prospívají :-) Petra
15.3.2016 12:43
Recenze „Petra Vernerová“ pro akci „velká barevná typologie + malý dárek“: 41426
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Díky milému a profesionálnímu přístupu jsem se dozvěděla, jak pomocí barev lze na sobě zapracovat. Také mě potěšil dárek, který jsem obdržela. Doporučuji i mužům, jako tip na hezký dárek pro svoji ženu :-) E. Schneiderová
24.3.2016 09:20
Reakce poskytovatele slevy
Vážená paní Schneiderová, děkuji za hezké hodnocení. Ano, barevnou typologii mohou muži koupit svým ženám, ale i pro pány je barevná typologie vhodná (např. aby se více líbili ženám :-D ;-)). Paní Schneiderová, přeji Vám vhodné harmonické vybírání a kombinování správných barev. Petra Vernerová
23.2.2016 10:28
Recenze „Petra Vernerová“ pro akci „kurz líčení, barevná typologie i analýza pleti“: 41426
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
manželka byla spokojená, za dané peníze prima kurz.
13.3.2016 22:48
Reakce poskytovatele slevy
Jsem ráda, že se Vaší paní u mě líbilo :-)
24.12.2015 11:42
Recenze „Petra Vernerová“ pro akci „kurz líčení, barevná typologie i analýza pleti“: 41426
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vyborne, vse jsem si uzila. Ocenuji individualni pristup. Prijemna a mila pani. Doporucuji.
10.1.2016 21:39
Reakce poskytovatele slevy
Děkuji za pochvalu ;-)
1

Běžící akce klienta

analýza pleti speciálním přístrojem SAM
Péče o pleť
kurz líčení pro začátečníky i nezkušené
Líčení