Recenze - Penzion Welya

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Penzion Welya
Celkové hodnocení akcí: 4.4
87% doporučuje (15 hodnocení)

1. SENIOR CITY, a. s.
IČ 45629943
Pri starej pošte 1
Štúrovo 94301 SK
www.welya.eu
367511614 911667884
welya@welya.eu

Penzion Welya

Dovolujeme si Vám představit penzion Welya, který se nachází v Štúrove jen 200 m od mostu Marie Valérie stejně 200 m od termálního koupaliště VADAŠ, v těsné blízkosti pěší zóny, v klidném prostředí centra města.

Nabízíme zájemcům ubytování v devíti 2-lůžkových pokojích, dvou 4-lůžkových pokojích (3 pevná lůžka + přistýlka), a apartmánu (3 pevná lůžka + přistýlka) a nově vybudovaném imobilním pokoji pro 2 a 4 osoby.

Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, ledničkou, televizorem s možností bezdrátového připojení na internet (WI-FI) a klimatizací jakož i s možností bezplatného parkování v těsné blízkosti penzionu. K dispozici pro návštěvníky jsou wellness, sauna, masážní křeslo a lehátko i vířivka. Tato zařízení jsou zahrnuty do jednotlivých balíčků, které nabízíme široké veřejnosti, ale také je lze využít i individuálně.

Proč WELYA?

Časy, kdy se houfně cestovalo do lázeňského města Štúrovo s jediným cílem, dostat se co nejdříve na koupaliště a setrvat tam až do zavření pominuly. Mnoho lidí si plánuje dovolené, oddychové pobyty i služební cesty spojené s poznáváním okolí, místních resp. okolních kulturních památek, aby mohli mít o to bohatší zážitek z pobytu. V neposlední řadě může dovolenou překazit i počasí. To neznamená, že je třeba sedět zavřený v pokoji a pohrávat se s dálkovým ovladačem, i když svým způsobem i taková činnost je relaxem.

Wellness
Wellness, fitness, sauna, masáže, relax ..... co vlastně znamená význam těchto slov? Wellness - je program ke zlepšení tělesné a duševní kondice. Zahrnuje v sobě sport, duchovní růst, zdravou stravu, relaxaci, prostě cítit se skvěle ve vlastním těle ..

Restaurace
Nabízíme realizaci různých společenských akcí: oslavy narozenin, srazy, svatby (do 40 lidí). Pro ubytované hosty i místních obyvatel, podnikatelů nebo jejich zaměstnancům nabízíme v době od 11.00 do 14.00 hod. 3 druhy obědového menu včetně polévky.

V letním období je možnost posezení na dvoře (18 míst), zatímco ti nejmenší si můžou zaskotačit na dětském hřišti.


Zákazníci hodnotí „Penzion Welya“

16.8.2017 08:15
Petra
Recenze „Penzion Welya“ pro akci „pobyt v 3*penzionu Welya se vstupem na termální koupaliště Vadaš“: 42082
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nefungovala klimatizace, pan majitel nám sdělil, že bude funkční za týden. Při 40 stupňových vedrech to bylo velmi nepříjemné. Nelíbil se nám úklid apartmánu, při příjezdu byly v koupelně použité ručníky od předchozích hostů, které paní uklizečka odnesla za 2 dny. Na kohoutek od zubní pasty od předchozích hostů nebyl také příjemný pohled. Jinak hezký penzion, dobré snídaně, příjemní majitelé. Uvedené nedostatky nám ale celkový dojem pokazily.
30.7.2017 12:41
Alena
Recenze „Penzion Welya“ pro akci „pobyt v 3*penzionu Welya se vstupem na termální koupaliště Vadaš“: 42082
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bylo to docela fajn,až na nějaké drobné nedostatky...
25.7.2017 14:53
Martina
Recenze „Penzion Welya“ pro akci „pobyt v 3*penzionu Welya se vstupem na termální koupaliště Vadaš“: 42082
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt v penzionu Welya mohu doporučit. Vše v naprostém pořádku. Rádi se vrátíme.
22.7.2017 17:16
Hana
Recenze „Penzion Welya“ pro akci „pobyt v 3*penzionu Welya se vstupem na termální koupaliště Vadaš“: 42082
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo dle nabídky zakoupeného balíčku. Je to rodinný penzion, kde se o své hosty dobře postarají. Penzion je umístěn přímo na pěší zóně, kde mají svoji pizzerii. Na termální koupaliště je to kousek, do maďarských termálů v Ostrihomi se jde přes most celkem asi 1 km, možno pěšky či vláčkem. Dá se tam platit eury nebo kartou. Doporučuji.
21.7.2017 20:40
Ivana
Recenze „Penzion Welya“ pro akci „pobyt v 3*penzionu Welya se vstupem na termální koupaliště Vadaš“: 42082
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Byli jsme nespokojení. Klíma nefungovala, prý v létě není zdravá, wellness také ne, na co v létě wellness, řekl majitel, parkoviště příšerné,
17.6.2017 12:46
Daniela
Recenze „Penzion Welya“ pro akci „pobyt v 3*penzionu Welya se vstupem na termální koupaliště Vadaš“: 42082
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S manželem jsme si pobyt vybrali před hlavní sezonou a bylo to super. Na termálech málo lidí,žádné fronty u občerstvení,všude čisto. Ubytování v penzionu perfektní,velice čisté a útulné,pan majitel se o nás skvěle postaral.Jídlo výborné. Doporučuji. :-)
14.6.2017 10:22
Marie
Recenze „Penzion Welya“ pro akci „3denní jarní dovolená se vstupem do termálních lázní Vadaš“: 42082
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování, strava i personál na výbornou.
10.5.2016 10:48
Recenze „Penzion Welya“ pro akci „4denní pobyt pro jednoho s polopenzí v penzionu Welya Štúrovo“: 42082
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
krásná dovolená
17.8.2015 10:19
Roman
Recenze „Penzion Welya“ pro akci „pobyt pro jednoho v penzionu Welya + vstup do termálů + výlet do Budapešti“: 42082
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S akcí jsme byli velice spokojeni. Konkrétně naplnily naše představy o pohodové dovolené. Děkujeme. R+K
23.7.2015 12:44
Kateřina
Recenze „Penzion Welya“ pro akci „pobyt pro jednoho v penzionu Welya + vstup do termálů + výlet do Budapešti“: 42082
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
4denní pobyt v penzionu Welya byl bez chyby. Čistý, útulný rodinný penzion, dobrá kuchyně a velmi ochotní majitelé i personál. Nic nebyl problém. A výlet do Budapešti s panem majitelem byl super. Za odpoledne jsme viděli a dozvěděli se více, než bychom byli sami týden. Doporučuji.
1.11.2014 16:09
Recenze „Penzion Welya“ pro akci „4denní wellness pobyt v penzionu Welya pro 1 osobu s polopenzí“: 42082
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování , strava i přístup personálu byl výborný .
23.10.2014 15:52
Recenze „Penzion Welya“ pro akci „4denní pobyt pro jednoho s polopenzí v penzionu Welya Štúrovo“: 42082
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velice příjemný a ochotný personál, krásné ubytování a výborné služby.
23.10.2014 08:40
Recenze „Penzion Welya“ pro akci „4-denní wellness pobyt pro 1 osobu v termálních lázních Štúrovo“: 42082
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vadilo mi jen to, že při zjišťování volného termínu a rezervace jsem musela využít pouze e-mail, telefonicky bych to vyřídila najednou, ale takhle jsem musela poslat několik e-mailů v rámci několika dnů, vždy než mi někdo odpověděl a než jsme se vůbec na něčem domluvili. Jinak s pobytem jsme byli spokojeni.
22.10.2014 16:55
Recenze „Penzion Welya“ pro akci „4-denní wellness pobyt pro 1 osobu v termálních lázních Štúrovo“: 42082
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
...
22.10.2014 15:33
Recenze „Penzion Welya“ pro akci „4denní pobyt pro jednoho s polopenzí v penzionu Welya Štúrovo“: 42082
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Milé překvapení obsluhou,kvalito stravy aubytováním.O termálním arealu ani nemluvě.Vše bylo OK.
1

Ukončené akce klienta

pobyt v 3*penzionu Welya s výletem do Aquaparku
Penzion Welya
pobyt v 3*penzionu Welya se vstupem na termální koupaliště Vadaš
Penzion Welya
pobyt v 3*penzionu Welya se vstupem na termální koupaliště Vadaš
Penzion Welya