Recenze - Penzion V Zahraničí

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Penzion Kraví Hora
Celkové hodnocení akcí: 3.6730769230769
81% doporučuje (104 hodnocení)

Martin Vojtěšek
IČ 44998023
Bořetice 484
Bořetice 69108 CZ
www.penzionkravihora.cz
724251132
info@penzionkravihora.cz

Všechna zařízení provozovatele

Penzion V Zahraničí, PENZION KRAVÍ HORA, Penzion Mlýn

Penzion V Zahraničí

Penzion v roce 2017 prošel rekontrukcí. Každý z pokojů má samostatné sociální zařízení.

Penzion v srdci recesistické svobodné spolkové republiky Kraví Hora v Bořeticích.

Penzion v zahraničí - Bořetice, Kraví Hora se nachází v samém srdci recesistické svobodné spolkové republiky Kraví Hora v Bořeticích. Jenž je součástí mikroregionu Modré Hory ve Velkopavlovické vinařské oblasti.

Penzion leží přímo v areálu 290 vinných sklípků a patří k nejvyhledávanějším ubytovacím objektům celého regionu.

Penzion je nekuřácký a nabízí ubytování s celkovou kapacitou 75 lůžek, rozdělených do 2, 3 a 4lůžkových pokojů.

Penzion Kraví Hora se pyšní stylovou nekuřáckou restaurací, zdobenou originálními moravskými freskami na téma čtvero ročních období (práce a oddych moravských vinařů).


Zákazníci hodnotí „Penzion V Zahraničí“

14.2.2019 15:45
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „pobyt pro dva s neomezenou konzumací vína“: 44736
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Nabídka se mi velice líbila
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
29.1.2019 11:02
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „pobyt pro dva s neomezenou konzumací vína“: 44736
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
super
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
1
23.1.2019 08:38
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „exkluzivně u nás!! Silvestr na Pálavě pro dva s mega programem“: 44736
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bylo to super, škoda, že nebylo více místa na tančení.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
1
22.1.2019 15:35
Radek
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „exkluzivně u nás!! Silvestr na Pálavě pro dva s mega programem“: 44736
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Silvestrovský pobyt byl celkem příjemným zpestřením. Penzion Mlýn je vhodný pro nenáročnou klientelu, které může zcela vyhovovat. Nepříjemné může být to, že je vše slyšet z okolních pokojů a také ne zcela zvládnuté organizační věci, jako třeba to, kde kdo má na Silvestra sedět, aby na něj zbylo místo u stolu a podobně. Také je tam trochu neštastně umístěný stůl s nabídkou jídla ke snídani, u nějž je málo místa a pak tam zbytečně vznikají situace, kdy se nejde dostat ani tam, ani zpět. Personál je milý a příjemný a v rámci možností se snaží vyhovět, bohužel, občas to však nejde. Zabijačka v penzionu V zahraničí byla super, představení Divokých koček bylo také hezké a zábava s kapelou Black & White byla velice příjemná a probíhala až do ranních hodin.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
1
Ne
0
20.1.2019 18:08
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „exkluzivně u nás!! Silvestr na Pálavě pro dva s mega programem“: 44736
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S pobytem jsme byli spokojeni, první den zabíjačka, svařáček, mandlovice , večer cimbálovka, silvestr na téma 1 .republika super, na nový rok Divoké kočky, vydařený pobyt. Již jsme si objednali termín na září, těšíme se na burčák.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
1
Ne
1
20.1.2019 14:01
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „exkluzivně u nás!! Silvestr na Pálavě pro dva s mega programem“: 44736
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Perfektní pobyt s každodením programem
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
1
Ne
1
20.1.2019 13:21
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „exkluzivně u nás!! Silvestr na Pálavě pro dva s mega programem“: 44736
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Na penzion jsme narazily při hledání společného místa k trávení silvestra s rodinou.Musím přiznat že nás nabídka přímo uchvátila.Bohatý program,spousta jídla a pití atd.Vše vypadalo a bylo prezentováno jako super zážitek.A však realita byla naprosto jiná.Zařízení pokojů které byly prezentovány jako po rekonstrukci,tomuto tvrzení se lze jen zasmát.Povlečení děravé,postele rozvrzané a na každé půlce postele jiná matrace čímž nemyslím jiný tip ale i rozměr.Dveře nedoléhají a mají na některých místech i centimetrové mezery.Okna nejsou plastová takže veškerý ruch z venku je příšerně slyšet i uvnitř.Což je nejhorší zážitek z celého pobytu,protože jakýsi kompresor umístěný před penzionem se spouštěl snad po 10 minutách a to i v noci.Strohé zařízení pokojů se dá skousnout,ale že naprosto chybí jakékoli místo k sezení je dosti hloupé a sráží penzion na úroveň turistické ubytovny.Další tragedie je všeobecný chaos a neorganizovanost.Stoly v jídelně jsou tak blízko nahuštěné na sobě že nemáte šanci se tam vtěsnat a tak jsme si musely židle posouvat ven do uličky.Představte si místnost pro 30 lidí a nacpěte jich tam 60.Jen ať se penízky sypou.To je tu vidět na všem,majiteli jde především o zisk a to dosti nehoráznými způsoby.Jídlo je další katastrofa a člověk v kuchyni by měl dělat cokoli jiného jen ne vařit pro lidi.Česnečka kolem česneku ani neprošla a česnek byl brutálně nahrazen pepřem,no co hlavně že to pálí.Navíc cena česnečky 65kč.Vše hrozně předražené na to jak to chutná,raději jsme šli na jídlo do Hotelu kraví hora kde mají nejlepší česnečku jakou jsme jedly a to za 50kč.Další zklamání byl zdráhám se říct ohňostroj.Prezentovaný jako profesionální.30 vteřin trvající pyrotechnika z místní večerky.No bída.Jediné plus byly servírky které byli vstřícné a příjemné a hodně se snažily.Bohužel absolutně nestíhaly.Pan majitel zjevně šetří i na personálu který silvestrovský nápor nemohl zvládat.Stálé hledání někoho někoho kdo by vás obsloužil u baru byl téměř nadlidský úkol.Katastrofa a rozhodně varuji před ubytováním v tomto rádoby penzionu.Na tří noci chtějí 10000.S poukazem 6000.Cena ani tak rozhodně neodpovídá skutečnému zážitku.Za tyto peníze si raději užijete někde jinde a lépe.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
3
Ne
0
3.1.2019 11:16
jaroslav
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „pobyt pro dva s neomezenou konzumací vína“: 44736
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše proběhlo, jak bylo deklarováno
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
1
Ne
1
21.12.2018 10:16
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „pobyt pro dva s neomezenou konzumací vína“: 44736
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Spokojen jsem byl s rychlostí vyřízení poukazů i možností je graficky pěkně ztvárnit. Jak dopadnou pobyty mi řeknou až obdarovaní, kteří poukazy dostanou na vánoce.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
2
Ne
0
17.12.2018 13:48
Květuše
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „pobyt pro dva s neomezenou konzumací vína“: 44736
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný pobyt.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
1
Ne
2
15.12.2018 16:07
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „vinařský pobyt pro dva - Bořetice - Kraví hora“: 44736
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Rychlé domluva a objednání
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
1
Ne
2
12.12.2018 19:41
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „pobyt pro dva s neomezenou konzumací vína“: 44736
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vse v pořádku
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
1
Ne
2
5.12.2018 20:43
Květoslava
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „pobyt pro dva s neomezenou konzumací vína“: 44736
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Mám to jako dárek na vánoce.Zatím nemohu posoudit.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
2
Ne
2
3.12.2018 18:56
Ivana
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „3denní vinařský pobyt - Penzion v zahraničí“: 44736
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo perfektní. Určitě pojedeme znovu. Děkujeme za skvělý zážitek :-)
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
1
Ne
2
2.12.2018 12:37
Dana
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „pobyt pro dva s neomezenou konzumací vína“: 44736
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
super akce
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
2
Ne
1

Běžící akce klienta