Recenze - Penzion U Pohody

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Penzion U Pohody
Celkové hodnocení akcí: 3.7
70% doporučuje (10 hodnocení)

ABC Desing s.r.o.
IČ 26354781
Dlouhá 481
Kovářská 43186 CZ
www.u-pohody.webnode.cz
777064666 474334638
upohody@seznam.cz

Penzion U Pohody

V Penzionu U Pohody rozkládajícím se na hřebeni Krušných hor jsou pro Vás připraveny pohodlně zařízené dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje s celkovou kapacitou 39 lůžek a možností přistýlek.

Váš osobní automobil můžete bezpečně zaparkovat na parkovišti u penzionu střeženém kamerovým systémem.

Všechny pokoje Penzionu U Pohody jsou vybaveny bezdrátovým připojením k internetu. Některé pokoje disponují též vlastním sociálním zařízením jiné mají sociální zařízení společné s druhým pokojem. V penzionu můžete také využít úschovny jízdních kol a lyží. Naleznete zde i půjčovnu horských kol.

Součástí penzionu je také příjemná restaurace, ve které si můžete pochutnat na pokrmech české i mezinárodní kuchyně a v letních měsících na přilehlé terase ochutnat speciality z grilu.

Pro odpočinek a relaxaci po náročném dni můžete využít bonusové slevy na saunu, masáže či vířivku.


Zákazníci hodnotí „Penzion U Pohody“

20.2.2018 12:18
Kateřina
Recenze „Penzion U Pohody“ pro akci „relaxační pobyt v penzionu U Pohody“: 42160
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Hned první dojem nebyl příliš pozitivní. Přileji jsme před třetí hodinou a majitel nás vyhnal ven s tím, že můžeme přijít až ve tři hodiny. Ani jsme se nemohli posadit uvnitř, což může být hodně velkým problémem pro lidi, co přileji vlakem či autobusem. Ve voucheru je uvedeno, že u pensionu je skibusová zastávka. Člověk tedy logicky počítá s tím, že u pensionu jezdí skibus. Jenomže ouha, nejezdí, jelikož to nebylo domluveno...to už ale moc lyžaři nepomůže a tvoří nemalé komplikace. Jediné, co bych vyzdvihla je sauna, jež se v pensionu nachází. V každém pensionu to není samozřejmostí a člověk si díky ní může odpoledne v pensionu zarelaxovat. Dále paní na pensionu byla milá. Naopak pán byl velice nesympatický až arogantní. Náhradní klíč od pokoje neexistuje, čímž můžou vzniknout další nepříjemnosti. Velice mě zarazilo, že po dobu zde strávených 5 dnů a 4 večeří (výběr ze dvou) všech 8 jídel obsahovalo maso a navíc jiný stůl mohl mít jinou nabídku z dvouvýběru. V jeden den se tudíž mohla vařit např. 4 jídla, což působilo dojmem nekvalitního jídla a hlavně neekologického přístupu. Kateřina Mišovičová
7.12.2017 11:31
Jiří
Recenze „Penzion U Pohody“ pro akci „relaxační pobyt v penzionu U Pohody“: 42160
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ještě nebylo využito
23.7.2017 09:35
Marie
Recenze „Penzion U Pohody“ pro akci „pobyt pro 2 osoby v penzionu U Pohody“: 42160
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný malý penzion, příjemný personál, moc dobré jídlo :-)
21.7.2017 11:32
Kateřina
Recenze „Penzion U Pohody“ pro akci „sólo pobyt v penzionu U Pohody s polopenzí“: 42160
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Ubytování i strava odpovídaly ceně, ale personál nekontaktní, odtažitý, paní se snad za 4 dny usmála snad jen jednou, prostě atmosféra by se jen těžko dala popsat jako příjemná.
8.10.2015 11:59
Recenze „Penzion U Pohody“ pro akci „3denní relaxační pobyt v penzionu U Pohody v Krušných Horách“: 42160
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt ok, pokoj čistý, jídlo na sobotním grilování luxusní, výborné, jen děti si nemohly dát grilování a dostali buchtičky se šodo, byly zklamané. Druhý den byl výběr z tvrdé nedovařené rýže s tvrdým srdcem na slanině=hrůza, nebo rozvařené těstoviny a vepřové na kmíně=ušlo. Bohužel se nedalo doobjednat za příplatek jiné jídlo. Dezert byl výsměch, perník vysoký 0,4cm a velikosti asi 5x5cm. První den se nás zapomněli zeptat zda chceme masáž, druhý den tam masérka nebyla. Vstup do muzea nikdo nezmínil a když jsme se ptali bylo nám řečeno, že je zavřené. Nikde nebylo uvedeno, že sociálky jsou sice pro každý pokoj vlastní, ale na chodbě v mezipatře, s dětmi velký problém. Už bychom nejeli.
16.10.2015 12:57
Reakce poskytovatele slevy
Vážená rodino Bartáková bylo jednoduché vydedukovat , kdo tohle napsal a máme taky par poznámek.Jak jste se mohla dočíst v nabídce je odkaz na naše stránky ,kde je popsaný celý penzion i s fotkami. Dále bylo v nabídce napsáno ,že dítě do 9-ti let za poplatek 190 včetně polopenze ne s grilovanou rybou nebo steakem většinou to děti nejedí ,ale měli jste možnost jim to koupit ale za peníze toto jste nechtěli.Vámi deklarované tvrdé srdce a rozvařené těstoviny je věc názoru a chuti ,ostatní připomínky neměli ba naopak , ale je to váš názor vaše volba . Co se týká desertu , tak to není náhrada za večeři aby se děti najedli a rozměry 5 x 5 x 0,4 se da nakrájet snad jen na nářezaku , ale měli-li jste nějaký problém tak jste ho měli řešit na místě jako vaši sousedé z pokoje číslo 7 děti si přidávali jak jídlo tak i výsměch perník (zákusek) a zadarmo. Na masáže vířivku i saunu se vás servírka ptala a vaše odpověď byla ,že si to rozmyslíte . Veškeré bonusy se objednávají den předem ,jelikož jsou privátní a ne společné a kromě toho všechny tři masérky dojíždějí a nesedí v maserně .Muzeum jak jste si určitě přečetli na voucheru, je v sobotu od 14 do 18 hod a vy jste se na muzeum ptali v neděli, no co dodat.Když už jsem u výčtu negativního tak plena po dítěti se zabalí a dá do koše ( né pohodit rozbalené jak v koupelně tak na pokoji)Dítě se nejdříve umyje vodou nebo vlhčeným ubrouskem, poté ručníkem v opačném případě nám přiděláváte ručník značně zavání. Když už si přivezete pizzu tak jí u stolu a né v posteli s dětmi ( špatně se po dvou dnech sundavá z roštu pod postelí i s prostěradla a rozšlapaná na koberci také není to pravé ořechové) a když už se vám něco podobného stane a nevíte si rady máme zde proškolený personál,který vám rád pomůže. S pozdravem vedení penzionu U POHODY
2.8.2015 10:27
Recenze „Penzion U Pohody“ pro akci „3denní relaxační pobyt v penzionu U Pohody v Krušných Horách“: 42160
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
spokojenost
20.7.2015 08:43
Recenze „Penzion U Pohody“ pro akci „3denní relaxační pobyt v penzionu U Pohody v Krušných Horách“: 42160
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
byli jsme velmi spokojeni
13.3.2015 18:13
Recenze „Penzion U Pohody“ pro akci „pobyt v penzionu U Pohody pro 2 osoby na 3 dny s polopenzí“: 42160
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvělý přístup a služby, pokud budeme plánovat pobyt v Krušných horách , určitě se vrátíme.
22.10.2014 17:52
Recenze „Penzion U Pohody“ pro akci „3-denní wellness pobyt v Krušných horách pro 2 osoby“: 42160
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super
22.10.2014 14:01
Recenze „Penzion U Pohody“ pro akci „3-denní wellness pobyt v Krušných horách pro 2 osoby“: 42160
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
vubec, tragicke ubytovani, majitel i celkova sluzba. smrad, stare jidlo, ... nikdy vice
1

Ukončené akce klienta

relaxační pobyt v penzionu U Pohody
Penzion U Pohody
sólo pobyt v penzionu U Pohody s polopenzí
Penzion U Pohody
pobyt pro dva s polopenzí v penzionu U Pohody
Penzion U Pohody