Recenze - Penzion U Huberta

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

Penzion U Huberta
Celkové hodnocení akcí: 2.6571428571429
51% doporučuje (35 hodnocení)

Petr Kantor
IČ 75745950
Dolní Česká 344
Znojmo 66902 CZ
www.hubertznojmo.webnode.cz
721836414
hubert.znojmo@seznam.cz

Všechna zařízení provozovatele

Penzion U Huberta, Chalupa LUCIE - Znojmo, Hotel BAX***

Penzion U Huberta

Rodinný Penzion u Huberta se nachází v měšťanském domě na ulici Dolní Česká, přímo v historickém centru města.

Ubytování je možné ve dvoulůžkových pokojích s vlastním nebo společným sociálním zařízením. Vše je možné dohodnout při rezervaci. Penzion nabízí WiFi připojení.

Parkování je možné do 100 m od penzionu na placených parkovištích ve všední dny od 8:00 do 17:00 za cenu 10,- Kč za hodinu, sobota a neděle je zdarma. Do 400 m od penzionu jsou potom neplacená parkoviště. Přímo u penzionu je možné krátkodobé parkování pro vyložení a naložení zavazadel.


Zákazníci hodnotí „Penzion U Huberta“

14.5.2018 11:17
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43441
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Ubytování neodpovídalo nabídce.Víno jsme dostali Slovenské nižší jakkosti...nikoliv kvalitní znojemské Znovín....spokojeni jsme byli pouze s večeřemi v Italské restauraci...zde byl příjemný personál a jídla dostatek.
6.5.2018 19:56
Pavel
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43441
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Na 6 pokojů 1 záchod a 1 sprcha ,která skoro neodtýká je dosti málo.Okolí a zvenku penzion hrůza.jídlo ušlo.
22.4.2018 15:45
Hana
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43441
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Děs a hrůza. Ubytování v domě hrůzy plným pavučin a zatuchlinou. Pokoj s vratkým otlučeným nábytkem bez umyvadla, na lustru pavučiny, lino nikdy asi hadr s vodou nevidělo. Společné wc a sprcha katastrofa, čistota na nule. Obsluha v restauraci vlažná, bez zájmu. Jídlo jakž takž. Prostředí restaurace v pohodě, na dvorku vetché stoly opatlané a neumyté. Hodnotím jako hrůzu a děs. Nikomu nedoporučuji!
18.4.2018 23:19
Josef
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43441
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Rozumné a cenově přijatelné ubytování přímo v centru města
16.4.2018 08:55
Pavla
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43441
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Velké zklamání!!! Šílené ubytování! Penzion působil spíše jako ubytovna se společným WC na patře. Pokoje malé, ale docela čisté. Vedle nás byli hosté ubytovaní nastálo, kteří po sobě jen hulákali, místy i dost sprostě a celou noc sexovali, takže jsme se vůbec nevyspali... Vše v penzionu slyšet a ač byl nekuřácký, nebylo to vůbec dodržováno! Ke snídani chyběly třeba párečky a lívanečky, ale asi u takového penzionu se to nedá moc čekat, večeře byly v jiné restauraci a ty byly vynikající! Klíč dostanete právě v této restauraci a dále se staráte sami, nikdo Vás neuvede... Vynahradilo to krásné Znojmo, památky, výlety... Ale odjeli jsme den předem, ač to bylo jen na přespání, ale opravdu se to nedalo...
13.4.2018 20:58
Milena
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43441
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byl nám nabídnut pobyt v hotelu BAX. Maximální spokojenost.
1.1.2018 18:34
Jana
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43441
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
nedořešená možnost parkování jinak super milý a ochotný personál doporučuji
20.12.2017 10:32
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43441
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Úroveň penzionu je katastrofální. Nazvala bych ho spíš ubytovnou horší kategorie. Jediná plus je milý personál.
7.12.2017 09:30
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt pro 2 osoby v hotelu BAX*** na Jižní Moravě s polopenzí“: 43441
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Pobyt teprve objednáváme a už jsem naštvaná. Nejde to telefonicky, ale mailem, a neplatí co je na voucheru napsáno: totiž že s doplatkem 500 korun je Silvestr, ne. Voucher prý není možné v tu dobu využít vůbec.Chtěla jsem například znát jaký je ve Znojmě program v daný víkend, co se ve městě děje, ale pan recepční, nebo kdo to byl, trval na tom, ať pošlu dotaz pouze písemně a to jen na volný termín. Opravdu ochota sama.
29.8.2017 11:33
Božena
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43441
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo v pořádku, ubytování pěkné, jídlo v italské restauraci výborné. Jen společná koupelna a WC bylo trochu pro nás nevyhovující.
19.8.2017 22:17
Jana
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43441
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Tahle dovolená se tedy vůbec nevyvedla. U poukazu bylo napsané, že dostaneme lahev kvalitního vína Znovín Znojmo. Dostali jsme nějaké slovenské víno, které prodávají v makru za 30 Kč. Ptali jsme se majitele, že by jsme rádi víno, které máme mít a odpověď byla taková, že bohužel teď jiné nemá a jako omluvu jsme dostali jiný druh makro vína. Vedle penzionu je cikánské gheto. Z okna našeho pokoje jsme koukali do jejich obýváku a okna nešla ani pořádně zavřít. Spíš jen tak dovřít aby to alespoň vypadalo jako zavřené. U penzionu nejde zaparkovat a po celém centru je parkování jen na kartu, takže jsme auto museli nechat na druhé straně Znojma. Vedle penzionu bylo hladové okno, kde neustále postávali různá individua. Koupelna a záchod v penzionu je společná pro celé patro. Snídaně byly jinak dobré, večeře se taky dala, pokoje byly jakžtakž čisté a obsluha byla milá a ochotná. Ještě bych vytkla to, že je v penzionu naprosto strašně vyřešená akustika..slyšíte úplně všechno.
9.7.2017 18:25
Roman
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt pro 2 osoby v hotelu BAX*** na Jižní Moravě s polopenzí“: 43441
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Po príchode do hotela od nás pýtali 400 kč (podľa voucheru mali pýtať len 100kč). Welcome drink sme nedostali, ani fľašu vína. Izby pekné ale bez klimatizácie. Hneď pri okne sme mali na dvore hlučných ľudí ktorí nám videli rovno do izby. Bohaté raňajky neboli bohaté, viď foto. Personál bol milý.
30.6.2017 15:47
Zuzana
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43441
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rychlé a vstřícné jednání, pobyt bude uskutečněn v příštím měsíci :-)
13.6.2017 12:40
Lenka
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43441
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvělá destinace, kvalitní ubytování, vše dle recenzí, byli jsme velmi spokojeni :-)
11.8.2016 08:19
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43441
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování bylo spíše podprůměrné, ale v krásném prostředí znojemského starého města. Personál byl velmi vstřícný.

Běžící akce klienta