Recenze - Penzion U Huberta

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

Penzion U Huberta
Celkové hodnocení akcí: 2.6842105263158
58% doporučuje (19 hodnocení)

Petr Kantor
IČ 75745950
Dolní Česká 344
Znojmo 66902 CZ
www.hubertznojmo.webnode.cz
721 836 414
hubert.znojmo@seznam.cz

Penzion U Huberta, Chalupa LUCIE - Znojmo, Hotel BAX***

Penzion U Huberta

Rodinný Penzion u Huberta se nachází v měšťanském domě na ulici Dolní Česká, přímo v historickém centru města.

Ubytování je možné ve dvoulůžkových pokojích s vlastním nebo společným sociálním zařízením. Vše je možné dohodnout při rezervaci. Penzion nabízí WiFi připojení.

Parkování je možné do 100 m od penzionu na placených parkovištích ve všední dny od 8:00 do 17:00 za cenu 10,- Kč za hodinu, sobota a neděle je zdarma. Do 400 m od penzionu jsou potom neplacená parkoviště. Přímo u penzionu je možné krátkodobé parkování pro vyložení a naložení zavazadel.


Zákazníci hodnotí „Penzion U Huberta“

11.8.2016 08:19
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí“: 40465
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování bylo spíše podprůměrné, ale v krásném prostředí znojemského starého města. Personál byl velmi vstřícný.
25.7.2016 15:56
Irena
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt pro 2 osoby v hotelu BAX*** na Jižní Moravě s polopenzí“: 40465
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování dobré, jen ti co bydlí v přízemí jsou večer rušeni sedícími a kouřícími hosty pod okny, doporučila bych přestěhovat posezení dále do dvora. Jídlo dobré, jen mi chyběla nějaká zelenina ke snídani. V celém hotelu je špatné větrání - nejdou otvírat okna na chodbách a v jídelně. Obsluha byla velmi milá a ochotná, chválím.
22.7.2016 13:43
Ladislava
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt pro 2 osoby v hotelu BAX*** na Jižní Moravě s polopenzí“: 40465
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Hotel Bax, by vůbec neměl figurovat jako hotel (původně sloužil jako hotel, ale "hodinový"). Co se týče jídel -gastronomický fujtajxl! Majitel by se mněl zaregistrovat pod ubytovny.Melecká.
19.7.2016 10:20
Lucie
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt pro 2 osoby v hotelu BAX*** na Jižní Moravě s polopenzí“: 40465
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Maličké pokoje, staré vybavení, jídlo průměrné, o welcome drink je nutné si říct, jinak jej nedostanete. Nefunkční wi-fi na pokoji. Hotel (nelze být o hotelu řeč, tak penzion se 2*) je vzdálen od centra 3km. Poukaz do "nedaleké restaurace" je v restauraci, která je vzdálena taktéž 3km. Pokoje jsou směrovány do vnitrobloku, kde kuchařky i ubytovaní i s dětmi velice hlučně posedávají do půlnoci. O soukromí nemůže být řeč, protože kolem oken, kde jsou v přízemí pokoje, stále někdo prochází a nejsou dostatečně krytá tak, aby nebylo vidět do pokoje. Jediné plus je milé vystupování personálu a chutné snídaně. Nic jiného bohužel pochválit nelze.
20.6.2016 09:34
Lenka
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí“: 40465
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Špatná akustika v pokoji, kde jsme byli ubytovaní, hluk z ulice kdy byly dvě rychlá občerstvení otevřená do noci, jeden záchod na 6 pokojů, který se v noci rozbil. Po jedné noci jsme jeli domů a po majiteli žádáme vrácení peněz.
3.3.2016 16:15
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt pro 2 osoby v hotelu BAX*** na Jižní Moravě s polopenzí“: 40465
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
zatím jsme pobyt ještě nevyužili,ale s hotelem byla rychlá domluva,pozitivní přístup,pobyt máme zarezervovaný
30.12.2015 10:22
Petr
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí“: 40465
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Celkově dobré, až na neustálý ruch (vyřvávající opilci) na ulici. Velice slabé snídaně, ale super večeře. Ubytování odpovídající ceně. Pro méně náročného je to dostačující. Já s manželkou patříme mezi ně, tak že bychom jeli znova.
29.11.2015 18:59
Vladimír
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt pro 2 osoby v hotelu BAX*** na Jižní Moravě s polopenzí“: 40465
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super pobyt pro lidi nenáročné na služby hotelu:-)
6.2.2015 10:58
Monika
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „3 dny v rodinném penzionu U Huberta pro dva s polopenzí“: 40465
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Mrzí mě, že musím hodnotit takto. Měli jsme vybranou, zaplacenou a od Vás potvrzenou jinou akci. Bohužel jsme zjistili, že o nás nikdo nedal vědět. Nedočkali jsme se od Vás omluvy, jen nepříjemného jednání, abychom si tedy našli v den odjezdu něco jiného.Narychlo sehnat to něco dopadlo příšerně.
17.5.2015 12:07
Reakce poskytovatele slevy
Pokud byl rezervován jiný pobyt, nebylo to zcela jistě přes nás nýbrž přes slevový portál, my jako penzion zajišťujeme rezervace pouze v našich ubytovacích zařízeních a nemůžeme za to pokud o Vás v některém jiném penzionu nevěděli..
28.10.2014 19:59
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle jižní Moravy v hotelu BAX ***“: 40465
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Pokojík maličký, málo parkovacích míst, na pokoji nešel internet, dovážená jídla a po zjištění, co původně bylo v hotelu jsme měli chuť odjet.
25.10.2014 03:51
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle jižní Moravy v hotelu BAX ***“: 40465
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo v pořádku odpovídající ceně pobytu.
22.10.2014 19:06
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle jižní Moravy v hotelu BAX ***“: 40465
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
nabízené služby a stravování spokojenost, mínus jsou nekvalitní čalouněné postele a špatné světelné podmínky na pokoji
22.10.2014 16:31
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle jižní Moravy v hotelu BAX ***“: 40465
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
příjemný pobyt, vstřícný personál.
22.10.2014 14:04
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „3 dny v rodinném penzionu U Huberta pro dva s polopenzí“: 40465
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo podle OK
22.10.2014 13:04
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt pro 2 osoby na 3 dny s polopenzí v hotelu BAX ***“: 40465
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Hotel vypadá dobře, ale bohužel je na všechno jedna slečna, která nemůže vše stíhat, aby byli všichni hosti spokojeni.

Běžící akce klienta

pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí
Penzion U Huberta
pobyt pro 2 osoby v hotelu BAX*** na Jižní Moravě s polopenzí
Hotel Bax