Recenze - Penzion Podskalí

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Penzion Podskalí
Celkové hodnocení akcí: 4.4615384615385
100% doporučuje (13 hodnocení)

Hana Havalcová Raková
IČ 86676326
Bučnice 221
Teplice nad Metují 54957 CZ
www.podskali.cz
491586241 608520070
penzion.podskali@seznam.cz

Penzion Podskalí

Rodinný penzion Podskalí se nachází na klidném místě u říčky Metuje na pomezí Teplicko - adršpašských skal a patří mezi TOP 50 nejlepších penzionů v kategorii „Penzion roku“ a zároveň mezi TOP 15 v kategorii “Kvalitní personál“.

V okolí penzionu jsou ideální podmínky pro cykloturistiku, projedete místa vedoucí přírodní rezervací okolo horských hřbetů se skalními útvary, úložna vlastních kol k dispozici zdarma.

Využít můžete také síť turistických stezek, v zimě je možnost sjezdového i běžeckého lyžování. Penzion je ideální pro rodiny s dětmi a každého, kdo miluje přírodu, sport a odpočinek. 

V penzionu Podskalí je 6 vybavených pokojů s 2 - 5 lůžky s vlastním sociálním zařízením.

Každý pokoj má vlastní koupelnu s WC, k dispozici je i dětská postýlka a WIFI připojení.

Jídelna je vybavena stylovým barem, k dispozici je dětská židlička.

Na zahradě je pískoviště, houpačky, prolézačky, hřiště pro volejbal, petang. K dispozici je bazén i malý bazének pro děti.


Zákazníci hodnotí „Penzion Podskalí“

25.2.2016 13:15
Martina
Recenze „Penzion Podskalí“ pro akci „ubytování v penzionu Podskalí v Adršpašsko-teplických skalách“: 40476
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvělé služby po všech stránkách. Pobyt doporučuji, užijete si relax v úžasné krajině a to po celé roční období.
5.2.2016 19:59
Renata
Recenze „Penzion Podskalí“ pro akci „ubytování v penzionu Podskalí v Adršpašsko-teplických skalách“: 40476
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrý den ,byla jsem příjemně překvapena jak s vaší nabídkou tak s rychlostí při vyřízení objednaného pobytu.
4.2.2016 11:25
Ondřej
Recenze „Penzion Podskalí“ pro akci „ubytování v penzionu Podskalí v Adršpašsko-teplických skalách“: 40476
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Stare vybaveni, jednoducha kuchyne, papirove steny mezi pokoji, detsky koutek na schodisti, do jidelny pres venek. Atd. V 90 letech spicka.
19.11.2015 21:22
Recenze „Penzion Podskalí“ pro akci „pobyt pro dva v penzionu Podskalí s polopenzí a úžasnou venkovní lázní“: 40476
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Naprostá spokojenost, sice malinký, ale za to útulný penzion, který nás nezklamal. Užili jsme si vše, co bylo nabízeno ve voucheru, vč. koupání v kádi, které pro nás bylo novinkou a stálo za to. Využili jsme i nabízených masáží. Můžeme jenom doporučit, a děkujeme sympatickým majitelům za pěkně strávený víkend. Jolana
11.11.2015 16:55
Recenze „Penzion Podskalí“ pro akci „pobyt pro dva v penzionu Podskalí s polopenzí a úžasnou venkovní lázní“: 40476
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super penzion, velmi ochotní majitelé, ubytování pěkné, jídlo domácí kuchyn, můžu všem vřele doporučit, a to nejdůležitější příroda a masáže od paní majitelky SUPER.
6.11.2015 12:34
Recenze „Penzion Podskalí“ pro akci „romantika v oceněném penzionu Podskalí na 3 dny s polopenzí“: 40476
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování bylo dobré, jen pokoje pro čtyřčlenou rodinu trochu malé. Jídlo bylo také dobré.
9.7.2015 11:35
Recenze „Penzion Podskalí“ pro akci „romantika pro dva v nádherné krajině Teplicko - Adršpašských skal“: 40476
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
výborné
20.4.2015 21:04
Recenze „Penzion Podskalí“ pro akci „romantika pro dva v nádherné krajině Teplicko - Adršpašských skal“: 40476
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi příjemní majitelé penzionu, obětaví, ´pracovití, Ať se jim daří i nadále v podnikání
20.2.2015 21:58
Jan
Recenze „Penzion Podskalí“ pro akci „zimní romantika v penzionu Podskalí pro dva s polopenzí“: 40476
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
4 V 19,00 podávaná večeře je pozdě, právě proto, že je zimní období. Myslím, že to vadí i v letním čase.
8.1.2015 11:39
Tomáš
Recenze „Penzion Podskalí“ pro akci „zimní romantika v penzionu Podskalí pro dva s polopenzí“: 40476
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super ubytování,jídlo průměr. Parádní okolí
10.11.2014 16:20
radek
Recenze „Penzion Podskalí“ pro akci „romantika pro dva v nádherné krajině Teplicko - Adršpašských skal“: 40476
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Maximální spokojenost. Mohu jen doporučit.
5.11.2014 11:15
Michal
Recenze „Penzion Podskalí“ pro akci „relax v nádherné krajině Teplicko - Adršpašských skal v Podskalí“: 40476
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Penzion Podskalí super,určitě bych doporučil i ostatním. Přístup majitelů vynikající. Příště zas - už se těším.
28.10.2014 09:04
Recenze „Penzion Podskalí“ pro akci „relax v nádherné krajině Teplicko - Adršpašských skal v Podskalí“: 40476
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Nádherný víkend mohu vřele doporučit, nádherná příroda za 2 dny se to nedá stihnout projít všechno.
1

Běžící akce klienta

lyžařský pobyt s polopenzí v Penzionu Podskalí
Penzion Podskalí
pobyt pro dva v penzionu Podskalí s polopenzí a úžasnou venkovní lázní
Penzion Podskalí