Recenze - Penzion Podhorní mlýn

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Podhorní mlýn
Celkové hodnocení akcí: 4.75
96% doporučuje (28 hodnocení)

Gabriela Pelová
IČ 48599336
Podhorná 478 478
Kostelec nad Orlicí 51741 CZ
www.podhornimlyn.cz
+420 604 975 634
podhornimlyn@atlas.cz

Penzion Podhorní mlýn

Nově zrekonstruovaný Penzion Podhorní mlýn s nádechem romantiky a historie nabízí příjemné ubytování v klidném prostředí na úpatí Orlických hor a je ideálním výchozím bodem jak pro turistiku, tak pro sportovní aktivity. V nedalekém okolí se nachází spousta zajímavých hradů, zámků, zřícenin, rozhleden i muzeí.

Penzion byl ohodnocen jako nejlepší penzion královehradeckého kraje a umístil se v první pětadvacítce v celé české republice v soutěži penzion roku.

Penzion Podhorní mlýn leží na okraji města Kostelec nad Orlicí v klidové zóně lesoparku Lipová stráň. Při pohledu z okna mohou naši hosté vidět krásnou přírodu bez aut a smogu. Za penzionem je řeka a pole, před penzionem je stráň porostlá smíšeným lesem, louka a rybník. Příjezd k penzionu je po asfaltové komunikaci. U penzionu je velké parkoviště, v případě zájmu mohou naši hosté parkovat i v uzamčeném areálu penzionu, a to za poplatek 50Kč/noc.

Ubytovat se je možné ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech s vlastním sociálním zařízením. Pokoje jsou vybaveny novým nábytkem, televizí, satelitem a wifi připojením, apartmány navíc lednicí s minibarem a varnou konvicí. K dispozici jsou 3 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (růžový, zelený nebo modrý pokoj), dvoulůžkový apartmán (ložnice, obývací pokoj a koupelna) s možností dvou přistýlek a čtyřlůžkový apartmán (ložnice, koupelna a plně vybavená kuchyň) se samostatným vchodem a bezbariérovým přístupem.

Penzion Podhorní mlýn nabízí svým hostům nové pojetí relaxace a odpočinku. Jedná se o nabídku ubytování v klidném prostředí včetně doprovodných wellness a relaxačních služeb. Připravili jsme pro Vás celou řadu wellness programů pro upevnění Vašeho zdraví, zlepšení kondice a pozvednutí sebevědomí. Nabízíme bohatý výběr masáží, kosmetických a pedikérských služeb ...

  • relaxační masáže – šíje, horní končetiny, dolní končetiny, záda
  • čokoládová masáž, kokosová masáž, reflexologie nohy, infrasauna 
  • klasické masáže – šíje, záda, dolní končetiny, horní končetiny
  • lávové kameny – záda, horní a dolní končetiny, kombinované
  • ostatní masáže – indická masáž hlavy, medová detoxikační, kombinovaná masáž, reiky
  • kosmetika – celková kosmetika, masáž obličeje a dekoltu, mikromasáž očního okolí, barvení řas a obočí, depilace, galvanická žehlička

Zákazníci hodnotí „Penzion Podhorní mlýn“

16.2.2016 21:24
Recenze „Penzion Podhorní mlýn“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v romantickém penzionu Podhorní mlýn“: 37068
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velice příjemný personál,hezké ubytování,dobré jídlo a služby.
16.2.2016 14:34
Recenze „Penzion Podhorní mlýn“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v romantickém penzionu Podhorní mlýn“: 37068
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
příjemné
11.11.2015 11:04
Petra
Recenze „Penzion Podhorní mlýn“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v romantickém penzionu Podhorní mlýn“: 37068
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Penzion je velice příjemný, útulný, v krásném prostředí, paní majitelka i personál milí. Pokoje dobře vybavené, nové a čisté, akorát špatná zvuková izolace, z ostatních pokojů je slyšet všechno. Přečetli jsme si předem recenze o výborné domácí kuchyni, na kterou jsme se těšili, a ta bohužel tak skvělá nebyla. První den přírodní kuřecí stehno s rýží a kupovaný dezert, druhý den vysušené opět jen přírodní plátky kuřecího masa s hranolkami a jiný kupovaný dezert. Snídaně byly bohaté a chutné. Paní, která dělala masáže, byla příjemná a snažila se, ale zázrak to opět nebyl, spíš takový relaxační styl. Ale to nevadilo.
30.10.2015 19:10
Recenze „Penzion Podhorní mlýn“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v romantickém penzionu Podhorní mlýn“: 37068
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše perfektní - výborné jídlo, přijemný personál i služby.
6.4.2015 12:03
Recenze „Penzion Podhorní mlýn“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v romantickém penzionu Podhorní mlýn“: 37068
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
akce mě okamžitě zaujala, krásné prostředí, služby a samozřejmě skvělá cena
16.3.2015 14:11
Recenze „Penzion Podhorní mlýn“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v romantickém penzionu Podhorní mlýn“: 37068
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Naprostá spokojenost se vším. Jídlo vynikající, ubytování pěkné a masáže jedna báseň. Určitě se tam vrátíme.
27.2.2015 12:25
Recenze „Penzion Podhorní mlýn“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v romantickém penzionu Podhorní mlýn“: 37068
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo bez komplikaci,absolutní spokojenost.
24.2.2015 12:43
Recenze „Penzion Podhorní mlýn“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v romantickém penzionu Podhorní mlýn“: 37068
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S pobytem jsme byli velice spokojeni. Paní majitelka je příjemná a ochotná, pokoje čisté, jídlo výborné...v penzionu se nám moc líbilo.
10.2.2015 10:41
Recenze „Penzion Podhorní mlýn“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v romantickém penzionu Podhorní mlýn“: 37068
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
no na pobyt jedeme az pristi tyden ale jinak tato stranka je super....
15.1.2015 10:25
Recenze „Penzion Podhorní mlýn“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v romantickém penzionu Podhorní mlýn“: 37068
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pěkné
6.12.2014 20:44
Recenze „Penzion Podhorní mlýn“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v romantickém penzionu Podhorní mlýn“: 37068
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvělý víkend v úžasném prostředí.Naprostá spokojenost. Určitě se vrátíme.
28.11.2014 10:24
Recenze „Penzion Podhorní mlýn“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v romantickém penzionu Podhorní mlýn“: 37068
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi příjemné prostředí a personál.
16.11.2014 06:53
Recenze „Penzion Podhorní mlýn“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v romantickém penzionu Podhorní mlýn“: 37068
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásné prostředí, ubytování a klidné místo pro relax těla i duše.
16.11.2014 04:12
Recenze „Penzion Podhorní mlýn“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v romantickém penzionu Podhorní mlýn“: 37068
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
jsem velice spokojen.Vaše nabídky budu nadále využívat.
11.11.2014 23:26
Recenze „Penzion Podhorní mlýn“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v romantickém penzionu Podhorní mlýn“: 37068
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Moc fajn.

Ukončené akce klienta

3denní wellness pobyt pro dva v romantickém penzionu Podhorní mlýn
Podhorní mlýn
pobyt pro dva v penzionu Podhorní mlýn s polopenzí a procedurami
Penzion Podhorní mlýn
3denní wellness pobyt pro dva v romantickém penzionu Podhorní mlýn
Podhorní mlýn