Recenze - Penzion Panský Dům

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Penzion Panský dům
Celkové hodnocení akcí: 4.0322580645161
84% doporučuje (31 hodnocení)

Kristýna Kalousová
IČ 72625520
Františkov 85
Kvilda CZ
www.penzion-panskydum.cz
388 323 710, 734 449 951
pansky.dum@seznam.cz

Penzion Panský Dům

Penzion Panský dům, Kvilda, najdete v pohoří Šumava v údolí Teplé Vltavy ve výšce 1060 m n. m., Kvilda je jednou z nejvýše položených obci České republiky. Františkov je její místní částí. Kvilda vzhledem ke své poloze je výborným výchozím bodem pro pěší turistiku, cykloturistiku či lyžování.

Penzion Panský dům, Kvilda, nabízí ubytování se snídani nebo s polopenzí v komfortně vybavených pokojích. 

Vzhledem ke kapacitě ubytování, kromě rodinné rekreace, penzion a jeho prostory jsou vhodné pro pořádání firemních akci a školení, svatebních hostin či dalších větších rodinných oslav. WiFi připojení k internetu a TV se satelitním příjmem jsou samozřejmosti. Hosté ubytování v penzionu mohou využit saunu, kolárnu a lyžárnu. Penzion má k dispozici vlastní parkoviště.

K dispozici je také bazén pro ubytované hosty. V areálu penzionu se nachází dětská houpačka, pískoviště a velká trampolína.

Rybí restaurace
Součástí penzionu je klidná a útulná restaurace s barem. Příjemnou domácí atmosféru navozuje stylové prostředí s krbem a dětským koutkem. Skvělá kuchyně a krásná příroda v okolí vytváří výborné prostředí pro příjemné posezení. V nápojovém lístku naší hosté najdou mnoho druhů studených a teplých nealko nápojů, dobře chlazené pivo, vína přímo z vinotéky a také nabídku destilátů z celého světa.

  • Prodej živých ryb - pstruh, siven, kapr, sumec, candát, štika, jeseter ...

Výroba a prodej domácích sýrů

  • Provádíme výrobu a prodej kravských sýrů v kvalitě BIO.
  • V základní řadě měkké sýry s následujícími příchutěmi: přírodní smetanový, šunkový, česnekový, cibulový, feferenkový
  • Smetanové jogurty
  • Tvrdé sýry

Zákazníci hodnotí „Penzion Panský Dům“

15.8.2016 09:28
Recenze „Penzion Panský Dům“ pro akci „pobyt v penzionu Panský dům na Kvildě“: 38716
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
krásné ubytování ve stylu retro, velice příjemná a vstřícná obsluha, skvělé jídlo, vřele doporučuji všem, kdo touží po klidném domácím prostředí.
13.7.2016 09:29
Zdeňka
Recenze „Penzion Panský Dům“ pro akci „pobyt v penzionu Panský dům na Kvildě“: 38716
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Drobné nedostatky : Ve velmi tmavém pokoji pro 4 osoby jen 2 lampičky, 2 ručníky,2 osušky, žádná židle. Není tel. signál.
16.6.2016 15:03
Iveta
Recenze „Penzion Panský Dům“ pro akci „pobyt v penzionu Panský dům na Kvildě“: 38716
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásné 3 dny v srdci Šumavy,v přírodě,za okny tekla Teplá Vltava.Vynikající jídlo,vstřícný a milý personál.Pokoj pěkný,ale byla v něm bohužel zima a postele byly úplně rozvrzané.Co m,ě ještě mrzí je to,že nám nebyla nabídnuta sauna,kterou jsme měli v balíčku.
29.5.2016 12:22
Recenze „Penzion Panský Dům“ pro akci „pobyt v penzionu Panský dům na Kvildě“: 38716
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Stylové ubytování s malými nedostatky.Milá obsluha, dobré jídlo a překrásná Šumava. malé nedostatk
5.5.2016 21:53
Milan Pospíšil
Recenze „Penzion Panský Dům“ pro akci „pobyt v penzionu Panský dům na Kvildě“: 38716
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
*******
13.1.2016 10:32
Recenze „Penzion Panský Dům“ pro akci „pobyt na Vánoce nebo Silvestr pro dva v penzionu Panský dům“: 38716
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
To, že na pokojích fungují pouze dva televizní programy, české a slovenské zpravodajství to bych oželel, jelikož jsem přijel na hory a né na televizi ale hlavní místnost kde se vše odehrává a trávíte veškerý čas na penzionu se odemykal až v 8,30hod., dříve Vás dovnitř nepustili a večír ve 22,30hod. Vám řekli zavíráme - odchod ! Takže jsme odjeli o tři dny dříve a už nikdy více penzion Panský dům.
14.1.2016 13:03
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den Otevírací doba restaurace je od 8:30 do 22:00hod To znamená že jsme vyšli vstříc a nechali pana Trnku Františka s telefoním číslem 602134619 o půl hodiny déle si hrát s telefonem. Pane Trnka mohl by jste být soudný.Také máte zajisté pracovní dobu od-do. Bohudík nejsme nonstop herna ani nicht-club kde Vás rádi uvidí v nočních hodinách.(i jednoho zákazníka) Vážně není ekonomicky zajímavé nechávat restauraci otevřenou pro jednoho zákazníka déle než je otevírací doba. Z mého pohledu si myslím že Panu Trnkovi vadilo jako nám všem že nebyl sníh. Teď je situace podstatně lepší napadlo nám tu 60cm sněhu a je tu nádherně. Krásně prožitou zimu přeji všem. V případě dotazů nás kontaktujte. Kalous 776324081
31.12.2015 09:44
Vladimír
Recenze „Penzion Panský Dům“ pro akci „pobyt na Vánoce nebo Silvestr pro dva v penzionu Panský dům“: 38716
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výborná atmosféra,vstřícný personál,vynikající prostředí ═ 1*****
23.12.2015 21:21
Recenze „Penzion Panský Dům“ pro akci „pobyt v penzionu Panský dům na Kvildě“: 38716
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Očekávání bylo bohužel větší než samotná realita.
24.12.2015 20:59
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den Bohužel ne každému je možné se zavděčit. Smutné je, že nám to do očí neřeknete navíc, když tu ještě bydlíte. Přeji Vám pěkné Vánoce Kalous
22.11.2015 16:00
Recenze „Penzion Panský Dům“ pro akci „pobyt v penzionu Panský dům na Kvildě“: 38716
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Penzion je na samotě. Je zde božský klid. Za chatou zurčí Teplá Vltava. S jídlem jsme byli spokojeni. Sice snídaně byly jednotvárné, ale to je maličkost, která nemůže zkazit celkový dobrý dojem. Tento pobyt kupuji rodičům jako dárek.
4.10.2015 14:28
Václav
Recenze „Penzion Panský Dům“ pro akci „pobyt v penzionu Panský dům na Kvildě“: 38716
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Doporučuji
1.10.2015 21:17
Recenze „Penzion Panský Dům“ pro akci „pobyt v penzionu Panský dům na Kvildě“: 38716
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi příjemné prostředí i obsluha.Jen bych doporučila vylepšit osvětlení na pokoji.Naďa
25.9.2015 22:12
Recenze „Penzion Panský Dům“ pro akci „pobyt v penzionu Panský dům na Kvildě“: 38716
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Rodice byli spokojeni a my deti tez. Velice dekujeme.
16.9.2015 17:35
Recenze „Penzion Panský Dům“ pro akci „pobyt v penzionu Panský dům na Kvildě“: 38716
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvělá desetidenní dovolená. Je pravda, že ke snídani pouze chleba po celých deset dní, ale zase na výběr i domácí moučníky, marmelády, cereálie, pomazánky. Večeře vydatné. Personál se snažil, chata byla stále plná a my byli opravdu spokojeni.
10.9.2015 21:17
Recenze „Penzion Panský Dům“ pro akci „pobyt v penzionu Panský dům na Kvildě“: 38716
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super dovolená ..........
5.8.2015 17:40
Daniela
Recenze „Penzion Panský Dům“ pro akci „pobyt v penzionu Panský dům na Kvildě“: 38716
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvěle ubytováni, vynikající domácí strava, příjemný a vstřícný personál.

Ukončené akce klienta

pobyt v penzionu Panský dům na Kvildě
Penzion Panský dům
pobyt v penzionu Panský dům na Kvildě
Penzion Panský dům
3denní pobyt v penzionu Panský dům se snídaní pro dva
Penzion Panský dům