Recenze - Penzion Najdek

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Penzion Najdek
Celkové hodnocení akcí: 4.2666666666667
80% doporučuje (15 hodnocení)

VI-Invest Service s.r.o.
IČ 27886417
Lodhéřov 35
Lodhéřov 37701 CZ
www.penzionnajdek.cz
777 58 47
penzionnajdek@gmail.com

Penzion Najdek

Přijeďte si odpočinout do jižních Čech, nově zrekonstruovaný penzion Vám poskytne skvělé podmínky pro romantiku i rodinnou dovolenou.

Jedná se o nově zrekonstruovaný ranč v jižních Čechách, vzdálený cca 8 km od Jindřichova Hradce a 25 km od hranic s Rakouskem, na tichém a ohraničeném pozemku o velikosti cca 8 ha. Je obklopen překrásnými lesy plnými hub a má vlastní rybník o rozloze 1 ha, který je ideální nejen na koupání ale i na sportovní rybolov. Jsou zde skvělé podmínky pro sportovce - nohejbal, plavání v čistém rybníčku i cyklistika.

Pokoje jsou pohodlně a útulně zařízené. Stylová restaurace a vinárna Vám poskytne příjemné posezení.

Penzion vlastní rybník o rozloze 1 ha který je vhodný na koupání ale nadchne i rybáře - součástí balíčku je povolenka k rybolovu na celý Váš pobyt! Rybu kterou ulovíte si navíc můžete sami ugrilovat či vyudit!

Penzion Najdek je obklopen překrásnými lesy plnými hub a lesních plodin - jahody, borůvky a maliny potěší děti i dospělé. Zkrátka zde nepřijdou ani sportovci - užít si můžete jízdu na koních, nohejbal, plavání i projížďky na kolech. Pro děti je k dispozici dětské hřiště.


Zákazníci hodnotí „Penzion Najdek“

20.9.2016 01:49
Ivanka
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva v Penzionu Najdek s polopenzí“: 39967
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Penzion je na krásném a klidném místě, personál velice ochotný a příjemný, jídlo dobré, pokoje jednoduché, ale čisté.
4.9.2016 12:40
Tomáš
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva v Penzionu Najdek s polopenzí“: 39967
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velice klidné prostředí, perfektní obsluha.
29.8.2016 14:54
Ludmila
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva v Penzionu Najdek s polopenzí“: 39967
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bylo tam dobře, vstřícný personál, domácí prostředí.
29.8.2016 14:53
Ludmila
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva v Penzionu Najdek s polopenzí“: 39967
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jednoduché ale čisté ubytování, strava chutná, příroda kolem krásná. Spokojenost.
24.9.2015 10:02
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva na 3 a více dní v Penzionu Najdek s polopenzí“: 39967
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krátké a osvěžující
12.9.2015 09:51
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva na 3 a více dní v Penzionu Najdek s polopenzí“: 39967
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Obsluha příjemná,Akorát bych vystavoval aktuální foto.Clověk je trochu zklamaný když po příjezdu vidí uplně něco jiného než bylo na fotografii.Jinak to tu bylo hezké příroda super.Ceny v restauraci na vesnici přehnané.
1.9.2015 15:01
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva na 3 a více dní v Penzionu Najdek s polopenzí“: 39967
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše dobré
21.8.2015 10:13
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva na 3 a více dní v Penzionu Najdek s polopenzí“: 39967
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování bylo v pořádku, velmi malý pokoj bez televize. Večeře výběr ze dvou jídel. Záchod s kouzelnou byl přes chodbu, která byla společná s vedlejším pokojem.
24.10.2014 14:53
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „3 nebo 4-denní pobyt v jihočeském penzionu Najdek“: 39967
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jídelna pro 2 penziiony je malá,občas se muselo čekat na uvolnění stolu.
23.10.2014 13:12
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „3 nebo 4-denní pobyt v jihočeském penzionu Najdek“: 39967
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
pokoj vlhky plisen ve skrini jidlo nic moc drahe napoje a penzion celkove proti fotkam zanedbany
23.10.2014 11:07
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „3 nebo 4-denní pobyt v jihočeském penzionu Najdek“: 39967
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Krásná příroda, ochotný personál.
23.10.2014 08:34
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „3 nebo 4-denní pobyt v jihočeském penzionu Najdek“: 39967
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Děkujem za příjemně prožitý,prodloužený víkend.Velice příjemné a klidné prostředí a velmi vstřícný personál.Každému doporučuji Poupě L.
22.10.2014 15:32
Lenka
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „3 nebo 4-denní pobyt v jihočeském penzionu Najdek“: 39967
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
krome rybolovu nebylo nic dle predstav obsluha postarsi pani ponekud usmudlana,male mnozstvi jidla na porci a pokoje zadny luxus bez tv,pro rodinu s detmi v zadnem pripade nedoporucujeme
22.10.2014 13:51
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „3 nebo 4-denní pobyt v jihočeském penzionu Najdek“: 39967
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Děkujeme moc pěkně za zájem,v penzionu Najdek se nám moc líbilo,je velmi pěkném prostředí,čistota perfektní. Nabízeli jste koně,žádné nebyly i když před vratama byl poutač s nabídkou jízdy na koni.Jedna koza a jeden beran.Nabízí že je možno chytit ryby a udělat si jednu na grilu,jsou tam ryby, pouze je možné si zachytat, jsou malé,CHytit a pustit,hlavně pro mladé -děti kteří si chtějí zachytat. Snídani na talířku-pro děti ve školce, ale je pravdou, že každý měl ještě bud med,neb marmeládu,malé máslíčko a trojuhelník sýra. Večeře byly napsány výběr ze dvou jídel, bylo jedno ,ale pro chlapa strašně málo, dětské porce,pivo předražené.Jinak personál ze kterými se setkáváte každý den byl velmi příjemný. Jinak ze zařízením Vorchu jsem moc spokojena, okamžitě jak jste obdrželi peníze došel na email, Všem jsem vaše služby doporučila.
22.10.2014 13:31
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „3 nebo 4-denní pobyt v jihočeském penzionu Najdek“: 39967
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Paní, která se o nás po celou dobu pobytu "starala" byla moc milá a obdivuhodná. Na to, že jí chyběla téměř celá jedna ruka zastávala plno prvotřídní práce. Klobouk dolů. Velmi jsme ocenili možnost chytání ryb v nedalekém rybníčku a následnou možnost zpracování ryby. Penzion poskytl základní koření, nádobí pro potřeby zpracování kapra. Doporučuji!
1

Ukončené akce klienta

pobyt pro dva v Penzionu Najdek s polopenzí
Penzion Najdek
pobyt pro dva v Penzionu Najdek s polopenzí
Penzion Najdek
pobyt pro dva na 3 a více dní v Penzionu Najdek s polopenzí
Penzion Najdek