Recenze - Penzion Najdek

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Penzion Najdek
Celkové hodnocení akcí: 4.3157894736842
84% doporučuje (19 hodnocení)

VI-Invest Service s.r.o.
IČ 27886417
Lodhéřov 35
Lodhéřov 37701 CZ
www.penzionnajdek.cz
777 58 47
penzionnajdek@gmail.com

Penzion Najdek

Přijeďte si odpočinout do jižních Čech, nově zrekonstruovaný penzion Vám poskytne skvělé podmínky pro romantiku i rodinnou dovolenou.

Jedná se o nově zrekonstruovaný ranč v jižních Čechách, vzdálený cca 8 km od Jindřichova Hradce a 25 km od hranic s Rakouskem, na tichém a ohraničeném pozemku o velikosti cca 8 ha. Je obklopen překrásnými lesy plnými hub a má vlastní rybník o rozloze 1 ha, který je ideální nejen na koupání ale i na sportovní rybolov. Jsou zde skvělé podmínky pro sportovce - nohejbal, plavání v čistém rybníčku i cyklistika.

Pokoje jsou pohodlně a útulně zařízené. Stylová restaurace a vinárna Vám poskytne příjemné posezení.

Penzion vlastní rybník o rozloze 1 ha který je vhodný na koupání ale nadchne i rybáře - součástí balíčku je povolenka k rybolovu na celý Váš pobyt! Rybu kterou ulovíte si navíc můžete sami ugrilovat či vyudit!

Penzion Najdek je obklopen překrásnými lesy plnými hub a lesních plodin - jahody, borůvky a maliny potěší děti i dospělé. Zkrátka zde nepřijdou ani sportovci - užít si můžete jízdu na koních, nohejbal, plavání i projížďky na kolech. Pro děti je k dispozici dětské hřiště.


Zákazníci hodnotí „Penzion Najdek“

10.7.2017 16:16
Ludmila
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva v Penzionu Najdek s polopenzí“: 41027
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Již hodnoceno
10.7.2017 16:15
Ludmila
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva v Penzionu Najdek s polopenzí“: 41027
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Nádherná příroda, jednoduché ubytování. Co mi vadí jsou večeře až ve 20 hodin
16.5.2017 18:35
Jiří
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva v Penzionu Najdek s polopenzí“: 41027
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velká ochota od vaší firmy , mám to jako dárek pro kamaráda s manželkou díky
25.4.2017 11:34
Stanislava
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva v Penzionu Najdek s polopenzí“: 41027
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
V penzionu jsme strávili velikonoční svátky, skvělý prostor zahrady pro děti, jídlo dobré, vynikající velikonoční nádivka a až na pár nesrovnalostí, které byly obratem řešeny, jsme si pobyt užili. Děkujeme celému personálu a zdravíme Vašíka :-).
20.9.2016 01:49
Ivanka
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva v Penzionu Najdek s polopenzí“: 41027
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Penzion je na krásném a klidném místě, personál velice ochotný a příjemný, jídlo dobré, pokoje jednoduché, ale čisté.
4.9.2016 12:40
Tomáš
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva v Penzionu Najdek s polopenzí“: 41027
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velice klidné prostředí, perfektní obsluha.
29.8.2016 14:54
Ludmila
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva v Penzionu Najdek s polopenzí“: 41027
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bylo tam dobře, vstřícný personál, domácí prostředí.
29.8.2016 14:53
Ludmila
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva v Penzionu Najdek s polopenzí“: 41027
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jednoduché ale čisté ubytování, strava chutná, příroda kolem krásná. Spokojenost.
24.9.2015 10:02
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva na 3 a více dní v Penzionu Najdek s polopenzí“: 41027
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krátké a osvěžující
12.9.2015 09:51
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva na 3 a více dní v Penzionu Najdek s polopenzí“: 41027
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Obsluha příjemná,Akorát bych vystavoval aktuální foto.Clověk je trochu zklamaný když po příjezdu vidí uplně něco jiného než bylo na fotografii.Jinak to tu bylo hezké příroda super.Ceny v restauraci na vesnici přehnané.
1.9.2015 15:01
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva na 3 a více dní v Penzionu Najdek s polopenzí“: 41027
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše dobré
21.8.2015 10:13
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „pobyt pro dva na 3 a více dní v Penzionu Najdek s polopenzí“: 41027
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování bylo v pořádku, velmi malý pokoj bez televize. Večeře výběr ze dvou jídel. Záchod s kouzelnou byl přes chodbu, která byla společná s vedlejším pokojem.
24.10.2014 14:53
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „3 nebo 4-denní pobyt v jihočeském penzionu Najdek“: 41027
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jídelna pro 2 penziiony je malá,občas se muselo čekat na uvolnění stolu.
23.10.2014 13:12
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „3 nebo 4-denní pobyt v jihočeském penzionu Najdek“: 41027
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
pokoj vlhky plisen ve skrini jidlo nic moc drahe napoje a penzion celkove proti fotkam zanedbany
23.10.2014 11:07
Recenze „Penzion Najdek“ pro akci „3 nebo 4-denní pobyt v jihočeském penzionu Najdek“: 41027
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Krásná příroda, ochotný personál.

Ukončené akce klienta

pobyt pro dva v Penzionu Najdek s polopenzí
Penzion Najdek
pobyt pro dva v Penzionu Najdek s polopenzí
Penzion Najdek
pobyt pro dva v Penzionu Najdek s polopenzí
Penzion Najdek