Recenze - Penzión Motýľ

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Wellness penzion Motýľ
Celkové hodnocení akcí: 4.6842105263158
97% doporučuje (38 hodnocení)

Branko Kocian
IČ 11642262
Liptovská Teplá 442
Liptovská Teplá 03483 SK
www.penzionmotyl.sk
+421 905 833 069
info@penzionmotyl.sk

Penzión Motýľ

Penzión Motýľ se nachází v obci Liptovská Teplá pri Bešeňovej nedaleko přehrady Liptovská Mara a termálních aquaparků s celoročním provozem - Bešeňová jen 2200 m, Tatralandia a kúpele Lúčky.

 Penzion nabízí ubytování v 15 překrásných útulných pokojích a 1 komfortním apartmánu. Interiéry zdobí přírodní materiály a teplé barvy.

Pokoje v podkroví mají vlastní velký balkon s překrásným výhledem do okolí.  Každý pokoj je vybaven vlastní televizí. Možnost připojení k internetu zdarma. Objevte penzion s knihovnou na každém pokoji, která je jen doplňkem k perfektnímu ubytování a službám.

Součástí pokojů jsou luxusně zařízené koupelny.

Otevřeli jsme novou část penzionu se saunami, místností určenou na masáže, společenskou místností, novými pokoji s terasami a balkony. Přibude i velký apartmán s východem do zahrady. U nového penzionu bude též krásný vytápěný bazén s odsouvatelným zastřešením. Naší snahou je, aby skutečnost z lehátka u bazénu byla krásnější než fotky.

V penzionu možnost dokoupení wellness procedur.

Na krásnou letní terasu se vejdou i lehátka, slunečník a židle. Přímo pod terasou je bazén.

K dispozici je půjčovna kol, dětské hřiště obklopené nádhernou zahradou, velká trampolína.

Součástí penzionu je restaurace s příjemnou atmosférou a výbornou kuchyní. V útulné restauraci pohladí oko příjemná kombinace barev a světla. Nabízíme posezení při lahvi dobrého vína nebo voňavé kávičky. Při polopenzi máte možnost výběru z vícero jídel. Bar i vinotéka jsou bohatě zásobené. Nové vůně Itálie v penzionu Motýl - pečeme čerstvou pizzu, nebo připravíme vynikající italské těstoviny a saláty!

V létě si můžete vychutnat posezení na terase. 


Zákazníci hodnotí „Penzión Motýľ“

19.3.2016 18:51
Renáta
Recenze „Penzión Motýľ“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v 3* Wellness penzionu Motýľ“: 38245
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
příjemné a útulné prostředí,vstřícný personál-doporučujeme
19.3.2016 18:50
Renáta
Recenze „Penzión Motýľ“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v 3* Wellness penzionu Motýľ“: 38245
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
útulné prostředí,příjemný a vstřícný personál :)
19.9.2015 21:25
Recenze „Penzión Motýľ“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v 3* Wellness penzionu Motýľ“: 38245
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super
14.8.2015 09:23
Recenze „Penzión Motýľ“ pro akci „pobyt pro dva s bohatou polopenzí ve Wellness penzionu Motýľ“: 38245
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásný penzion s milou obsluhou. Jídlo slabé a nejvíce nás překvapil poplatek za bazén pro dítě i když nabízejí dítě do 3 let zdarma. Nabízené slevy do Tatralandie, Luček a Bešeňové nemohou splnit. Všude jsme platili plnou cenu za vstupné.
16.8.2015 11:31
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý deň , využívanie bazénu má každý hosť, včetne detí neobmedzene s lehátkami ,pokiaľ si vstup do bazénu zaplatí, alebo ho má zaplatený v pobytovom balíku. Taktiež poskytujeme najvyššie nám umožnené zľavy a to 30% kúpele Lúčky, 15% Gino Bešeňová ,ktoré penzión nakupuje cez aquparky za stovky € týždenne. Tie potom bez zisku poskytujeme a predávame našim hosťom ,aby sme im uvedené zľavy ponúkli. Drvivá väčšina našu snahu oceňuje a využíva poskytnuté zľavy a porovnáva s pultovými cenami aguparkov. Penzión poskytuje stravovanie /polopenziu/ a veľká väčšina našich hostí je veľmi spokojná ,ba dokonca poskytujeme aj bezlepkovú stravu. Úplne každému ale asi vyhovieť vo všetkom nedokážeme.
29.6.2015 22:36
Kveta
Recenze „Penzión Motýľ“ pro akci „3 dny na Slovensku v penziónu Motýľ pro 2 osoby s polopenzí“: 38245
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vydržela bych tam měsíc, krásná příroda, krásné koupání, hooodně veliká zásoba knih, milý personál...
25.6.2015 21:19
Daniela
Recenze „Penzión Motýľ“ pro akci „3 dny na Slovensku v penziónu Motýľ pro 2 osoby s polopenzí“: 38245
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pěkné ubytování, výborná strava. Jen oproti tomu,co bylo uvedeno ve voucheru nebyla poskytnuta uváděná sleva do Tatralandie . Ale i tak jsme si to užili a rádi přijedeme zase.
24.6.2015 21:42
Petra
Recenze „Penzión Motýľ“ pro akci „3 dny na Slovensku v penziónu Motýľ pro 2 osoby s polopenzí“: 38245
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Moc pěkné a čisté ubytování s výborným servisem, příjemný personál, okolí je nádherné - měli jsme 3 vouchery a strávili zde krásný týden.
24.6.2015 21:42
Petra
Recenze „Penzión Motýľ“ pro akci „3 dny na Slovensku v penziónu Motýľ pro 2 osoby s polopenzí“: 38245
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Moc pěkné a čisté ubytování s výborným servisem, příjemný personál, okolí je nádherné.
24.6.2015 21:41
Petra
Recenze „Penzión Motýľ“ pro akci „3 dny na Slovensku v penziónu Motýľ pro 2 osoby s polopenzí“: 38245
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Moc pěkné a čisté ubytování s výborným servisem, příjemný personál, okolí je nádherné.
18.6.2015 13:40
Recenze „Penzión Motýľ“ pro akci „SLOVENSKO, Tatry, Bešeňová 3 dny pro 2 osoby v penziónu Motýľ“: 38245
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
výborné
29.5.2015 11:33
Ivana
Recenze „Penzión Motýľ“ pro akci „3 dny na Slovensku v penziónu Motýľ pro 2 osoby s polopenzí“: 38245
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Není nic, co vytknout. Byli jsme velice spokojení.
7.4.2015 18:58
Petr
Recenze „Penzión Motýľ“ pro akci „3 dny na Slovensku v penziónu Motýľ pro 2 osoby s polopenzí“: 38245
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
dobrý portál
28.2.2015 23:36
Recenze „Penzión Motýľ“ pro akci „3 dny na Slovensku v penziónu Motýľ pro 2 osoby s polopenzí“: 38245
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
naprostá spokojenost a na každém pokoji krásně zásobená knihovna krásný nápad
15.2.2015 19:31
Recenze „Penzión Motýľ“ pro akci „3 dny na Slovensku v penziónu Motýľ pro 2 osoby s polopenzí“: 38245
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
pěkné, domácí prostředí. Málo bohaté snídaně
7.2.2015 17:36
Recenze „Penzión Motýľ“ pro akci „3 dny na Slovensku v penziónu Motýľ pro 2 osoby s polopenzí“: 38245
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
pěkný a čistý penzion, příjemný personál

Ukončené akce klienta

pobyt v 3* Wellness penzionu Motýľ s bazénem pro dva
Wellness penzion Motýľ
pobyt pro dva s polopenzí v 3* Wellness penzionu Motýľ
Wellness penzion Motýľ
Silvestr na Slovensku ve Wellness penzionu Motýľ pro 2 osoby na 5 dní
Wellness penzion Motýľ