Recenze - Penzion Mlýn

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

Penzion Mlýn
Celkové hodnocení akcí: 2.4444444444444
89% doporučuje (9 hodnocení)

VINO TRAVEL s.r.o.
IČ 26908361
Bořetice 141
Bořetice 69108 CZ
www.mlyn-boretice.com
775 675 210
info@mlyn-boretice.com

Penzion Mlýn

Penzion Mlýn se nachází v Obci roku 2005 - Bořeticích. Bořetice jsou mimo jiné známé recesistickou Svobodnou spolkovou republikou Kraví hora. Penzion Mlýn se nachází na hranici této "republiky".

Nabízíme ubytování v pokojích hotelového typu (sociální zařízení, internetové připojení a další vybavení) a v apartmánech (dva pokoje vybavené jako samostatné pokoje, spojené chodbičkou se společným sociálním zařízením).

V útulném prostředí restaurace Vás čeká příjemná obsluha. Atmosféru dokresluje fragment mlýnského stroje, před restaurací jsou umístěny původní mlýnské kameny. Nabízíme denní menu, domácí kuchyni, různé místní speciality, sladká jídla i poháry.

Naši hosté nejčastěji přijíždějí do Bořetic za vínem a zábavou, a my jim rádi poradíme s výběrem vinného sklípku. V Bořeticích se dá posezení domluvit i na místě. 

Náš penzion úzce spolupracuje s vinařstvím Baraque, v jejichž vinném sklípku pořádáme řízené degustace vín. Vinný sklep je vybaven originálním nábytkem vyrobeným z vinných sudů a nachází se přímo v recesistické Kravihorské republice. Vinařství Baraque klade důraz na kvalitu a individuální přístup k vínům i zákazníkům, v případě Vašeho zájmu lze zorganizovat ochutnávku přímo ve vinném sklepě „mezi bečkama“. Hosté si posezení mohou objednat sami na  www.mlyn-boretice.com.



Zákazníci hodnotí „Penzion Mlýn“

8.9.2015 17:52
Recenze „Penzion Mlýn“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby s polopenzí“: 34081
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nespokojenost s chováním obsluhy (neochotný "číšník"-určitě nebyl ani vyučen v oboru). Ostatní bylo v pořádku.
11.8.2015 11:58
Recenze „Penzion Mlýn“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby s polopenzí“: 34081
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrý den, co se týček ubytování, tak všude byla špína a neuklizeno, malé zaprané ručníky, co se týka jídla, tak malé porce, studené večeře, pomalá obsluha, majitelka restaurace neochotná. Penzion Mlýn už nikdy více!
11.8.2015 10:15
Recenze „Penzion Mlýn“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby s polopenzí“: 34081
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
penzion Mlyn v Boreticich ma nedostatky v ubytovani.Zapach z mocalu a kanalizace pod okny.Strava hrozna i dle nazoru ostatnich hostu.A par kroku od penzionu zeleznicni prejezd se signalizaci od brzkeho rana.
4.8.2015 22:23
Recenze „Penzion Mlýn“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby s polopenzí“: 34081
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Po prijezdu jsme byli nemile prekvapeni plisni a spinou v koupelne,take v pokoji byl prach a celkove nepusobil udrzovane..nemluve o tom,ze 2pary cizich lidi hodi do apartmanu se spol.socialkou a na prosbu o vymenu mi bylo sdeleno,ze maji plno.Taky je docela zarazejici,ze v sezonu zavira restaurace ve 20hod.
2.8.2015 20:48
Recenze „Penzion Mlýn“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby s polopenzí“: 34081
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ochotný personál, hezké okolí, jen nám nechutnalo víno, které bylo jako dárek, ale to může být jen subjektivní názor... Celkově spokojennost..
31.7.2015 09:52
Recenze „Penzion Mlýn“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby s polopenzí“: 34081
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrý den, děkuji za Váš zájem. Je mi líto, ale nebyli jsme spokojeni s ubytováním. Pokoj byl malý podkrovní, pouze dvě lůžka mezi nimi stolek a malá skříňka. Měli jsme problém umístit kufr do pokoje a nezakopávat o něj. Na sprchovém závěsu byla plíseň. Požádali jsme o výměnu pokoje, ale dozvěděli jsme se, že hotel je plný. Bylo zvláštní, že jsme nepotkávali příliš sousedů ani na hotelu ani při jídle. S jídlem jsme byli spokojeni, myslím, že odpovídalo ceně.
30.7.2015 13:14
Recenze „Penzion Mlýn“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby s polopenzí“: 34081
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo v pořádku,byli jme spokojeni.
28.7.2015 11:36
Recenze „Penzion Mlýn“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby s polopenzí“: 34081
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Při příjezdu do penzionu jsme nedostali žádné informace k hotelu, např. kdy jsou snídaně, jaké dostaneme vína, která byla v ceně voucheru atd. Museli jsme se poté na všechno sami zeptat. Slečna nám toho ale moc nepověděla, odkázala nás na vedoucí, která přišla další den. Zarazilo mě, že slečna nevěděla ani, co to znamená check out. ;) Snídaně jsme si nemohli vybrat, byli nám rovnou naservírované. Čekala jsem nějaký výběr (švédské stoly), kde si vyberu sama něco k snídani. Většinou snídám müsli s mlékem. První den jsme měli vajíčka s párky (párky nejím, takže jsme si to prohodili s přítelem a později jsme si ještě něco k snídani koupili), druhý den jsme měli pečivo se šunkou, sýrem a marmeládou. K večeři jsme dostali na výběr ze dvou jídel, která byla chutná. Wi-Fi signál byl velmi slabý na pokoji, takže jsme používali naše data. S námi byli v penzionu ubytovaní i nějací dělníci/údržbáři, kteří dělali v nočních hodinách hluk na terase. Můj přítel nemohl spát a tak je šel poprosit, jestli by se nemohli ztišit, ale i poté dělali hluk až do ranních hodin. Poslední den jsme jeli na celodenní výlet do Vídně. Vedoucí nám dovolila si nechat svá zavazadla v pokojích, abychom to nevláčeli s sebou do Vídně. Penzion poskytuje tu hlavní funkci, přespání a stravu. Bohužel do penzionu se už nevrátíme, raději zkusíme jiný penzion nebo hotel, kterých je v okolí dostatek.
12.6.2015 16:15
Recenze „Penzion Mlýn“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby s polopenzí“: 34081
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
1.večeře-nedokáži pojmenovat-zbytky různých mas + mini kostičky přemaštěných (nevím čím) brambor 2.večeře - karbanátek z masa a asi brokolice strašně přeražené česnekem a solí Nemožnost výběru,prostě to přinesou bez varování,po několika soustech se nedalo pozřít ani jedno jídlo.
1

Ukončené akce klienta

pobyt na 3 dny pro 2 osoby s polopenzí
Penzion Mlýn
pobyt na 3 dny pro 2 osoby s polopenzí
Penzion Mlýn Bořetice
pobyt v penzionu Mlýn pro 2 osoby na 3 dny s polopenzí