Recenze - Penzion Lavender

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

Penzion Lavender
Celkové hodnocení akcí: 3
57% doporučuje (21 hodnocení)

Mária Kratochvílová
IČ 60633239
Vyšný 60 60
Český Krumlov 38101 CZ
www.penzion-lavender.cz
775172272
krumlov.lavender@gmail.com

Penzion Lavender

Penzion Lavender nabízí ubytování na krásném místě v poklidné okrajové části města Český Krumlov (UNESCO) a současně v přírodně cenné Chráněné krajinné oblasti Blanský les. Je ideálním místem pro ubytování i odpočinek v okouzlující přírodě s množstvím nedotčených hlubokých lesů a přitom na dosah od historického centra města Český Krumlov, historických památek v Jižních Čechách, bohatého kulturního života a ideálních podmínek pro sportovní aktivity.

Penzion Lavender nabízí svým hostům pohodlí a komfort v moderně zařízeném interiéru, posezení u krbu v naší restauraci nebo romantickou večeři při svíčkách na terase pod jasnou noční oblohu plnou hvězd, posezení u dobrého jídla a pití ve stylové restauraci nebo odpočinek u relaxačních masáží.

Náš penzion je ideální místo pro svatby, firemní akce a rodinné oslavy. Aktivním hostům navíc nabízíme venkovní tenisový kurt nebo pěší a cyklistické stezky, v zimě udržované běžecké trasy.


Zákazníci hodnotí „Penzion Lavender“

6.10.2017 18:50
Vlasta
Recenze „Penzion Lavender“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Penzionu Lavender s polopenzí“: 42429
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Penzion Levandulový dvůr bych doporučila nenáročným zákazníkům, kteří nemají velká očekávání. Byli jsme ubytováni v pokoji se vchodem ze zahrady kde bylo celkem chladno a topení se nedalo nastavit na vyšší teplotu a co pro nás bylo nepříjemným překvapením byla sprcha. Ze sprchy se muselo vstoupit rovnou do studeného pokoje, protože nebylo kam vystoupit z vaničky. Nebylo kde pověsit ručník ani župan a celkem zarážející bylo i osvětlení přímo v prostoru kde teče voda. I když bychom nad tímto přivřeli oko tak musím říci, že masáž byla prováděna v naprosto nedůstojných prostorách v místě před kuchyňskou linkou na které navíc byl nepořádek. Masérka se protahovala v úzké uličce mezi lehátkem a linkou (pro představu rozměry panelákové kuchyně do L). Překvapení pro mne byl i fakt, že zábal mi prováděla paní majitelka a servírka v jedné osobě, přišlo mi opravdu zvláštní se svléknout téměř do naha před někým kdo mi za chvilku bude servírovat večeři. A když zmiňuji večeři tak po ní jsme si chtěli dát víno, byli jsme na pobytu pro zamilované myslím, že se dá očekávat že budeme chtít posedět. Bylo nám řečeno, že 1 sklenku možná ještě mít budou a pro partnera asi tak půlku. Tedy jsme si objednali lahev 0,7l kde na výběr bylo vždy jen po jednom druhu od každé barvy vína. Ve 22 hodin jsme byli požádáni ať ukončíme naše posezení. Odporoučeli jsme se tedy do pokoje tmou kolem domu, protože tam není osvětlení, do pokoje kde nebylo kde posedět a případně si dát další sklenku vína. Nebyly tam skleničky, židle ani stolek. Nezbývalo než ulehnout. Co mohu pochválit, že paní majitelka má příjemné vystupování i když vám oznamuje, že vlastně nic nemá a okolí nabízí spousty krásných výletů. Celkově jsme nabyli dojmu, že v tomto jinak pěkném penzionu chybí finanční prostředky nebo se jimi velmi šetří. Strava byla chutná a dostačující, spíše restaurace pokulhávala v nabídce čehokoli.
4.10.2017 11:07
Recenze „Penzion Lavender“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Penzionu Lavender s polopenzí“: 42429
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
s wellness pobytem nic společného... neprofesiální...
4.10.2017 08:44
Recenze „Penzion Lavender“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Penzionu Lavender s polopenzí“: 42429
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Pěkný a prostorný pokoj, krásný výhled do údolí.. Jídlo průměrné, místnosti kde probíhá wellness, vypadají víc jako skladiště. Penzion, podle místních, několikrát změnil jméno a i značení po cestě je na Levandulový dvůr, př.Vila Mária. Do centra je to cca 4 km.
2.10.2017 20:34
Jana
Recenze „Penzion Lavender“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Penzionu Lavender s polopenzí“: 42429
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
super!!! :-)
13.8.2017 09:26
Petr
Recenze „Penzion Lavender“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Penzionu Lavender s polopenzí“: 42429
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
ok
16.5.2017 18:00
Recenze „Penzion Lavender“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Penzionu Lavender s polopenzí“: 42429
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rychlé vyřízení,v případě nejasností po tel.ochotně pomůžou
14.1.2017 10:52
Recenze „Penzion Lavender“ pro akci „wellness vánoční pobyt ve Vile Maria v Českém Krumlově“: 42429
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Naštěstí jsme si přečetli recenze na toto zařízení těsně před odjezdem. Jinak bychom si určitě zařizovali pobyt jinde. Nic z toho se však nepotvrdilo, nechápeme pisatele. Příjemné uvítání, jednání po celou dobu vstřícné. Nic nebylo "ošizené", ač nás tam bylo málo. Čas procedur byl přizpůsoben našemu programu. Strava pestrá a velmi chutná. Štědrý večer neměl chybu. Zmateční je pouze již nepoužívaný název Vila Maria, ale Levandulový dvůr. Ne to je potřeba klienty upozornit. Ale paní majitelka perfektně naviguje. Šimkovi
25.9.2016 10:20
Hana
Recenze „Penzion Lavender“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí a wellness procedurami ve Vile Maria“: 42429
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Jiný název penzionu než uvádí nabídka. Nabídka jídel bez uvedí ceny. Ze 3 procedur poskytnuty pouze 2. Nevhodná místnost pro masáž - ložnice maséra. Tenisový kurt uvedený v nabídce není.
6.4.2016 12:14
Recenze „Penzion Lavender“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí ve Vile Maria“: 42429
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásné rodinné prostředí. Ideální pro cyklisty
9.2.2016 09:37
Recenze „Penzion Lavender“ pro akci „romantika a rozmazlování v Českém Krumlově pobyt pro 2 osoby“: 42429
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jednalo se o dárek, který měl úspěch, ale zatím si jej obdarovaný nevybral
1.11.2015 19:25
IVA
Recenze „Penzion Lavender“ pro akci „pobyt v Českém Krumlově pro 2 osoby“: 42429
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Veliké zklamání po příjezdu,vila se nachází 4 km od Českého Krumlova,kde lišky dávají dobrou noc :/Popis vily vůbec neodpovídá obrázkům ze slevy.Jídlo - snídaně 2 plátky salámu+1 plátek sýra a jedno vejce ,to opravdu není asi dostatečná porce.Večeře jeden kopeček rýže??Opravdu nevím,nevím!Lahev vína červeného 200kč ,ale bohužel jen jedna , více ten večer nebylo!Jen masáž byla celkem dobrá,koupel ve dvou vanách ve sklepu!Prodloužený víkend za 4000 pro dva byl opravdu za všechny peníze.VÍCE NIKDY!!!!
2.11.2015 16:37
Reakce poskytovatele slevy
Hezký den. Vila se nachází 4 km od náměstí Českého Krumlova ve čtvrti Vyšný, Čtvrt Vyšný patří k Českému Krumlovu. Snídaně - teplá servírovaná snidaně kombinovaná s bufetem (máslička, paštiky, sýry,marmelády, sladké pečivo), teplou snídaní je možné si pak ještě doobjednat dle chuti. Kopeček rýže dle norem 200 g. Wellness se nachází v přiízemí penzionu.
24.10.2015 18:32
Recenze „Penzion Lavender“ pro akci „pobyt v Českém Krumlově pro 2 osoby“: 42429
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Koupil jsem rodičům pobyt k výročí a netušil jsem,že budou mít po večeři hlad.Nabídka večeří o 3 chodech,není závitek s kopečkem rýže při první večeři a při druhé kuřecí stehno,noky a zelí.Nic víc,ani polévka,ani zákusek.Snídaně taktéž v dětském provedení,šálek kávy ke snídani by měl být v domácím pensionu samozřejmost a ne za 45 Kč.Vědět to předem,rodiče bych rozhodně poslal jinam.
21.10.2015 18:05
Milan
Recenze „Penzion Lavender“ pro akci „pobyt v Českém Krumlově pro 2 osoby“: 42429
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
spokojenost, doporučujeme
16.10.2015 17:37
Marcela
Recenze „Penzion Lavender“ pro akci „pobyt v Českém Krumlově pro 2 osoby“: 42429
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo dle našich představ a byli jsme spokojeni.
6.9.2015 20:03
Recenze „Penzion Lavender“ pro akci „luxusní pobyt v Českém Krumlově pro 2 osoby“: 42429
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
“Nefunguje nic. Nabízené služby jako samostatný vstup do vířivky... Vířivka je umístěna na přilehlém pozemku v altánu stlučeného ze zbytků podlážek. Tenisový kurt zde možná býval, ale je zastavěn chýšemi, které jsou pokládány za hotelové pokoje, neboť byla snaha nás v nich ubytovat. Na dvoře stojí psí bouda, do které je odkládáno vše nepotřebné, ale bohužel se tam vše neschová. Bazén padl únavou, kde se na upoutávce vzalo foto pažitu? A jak jsou prováděny opravy, neskutečné. To je na román..”

Běžící akce klienta