Recenze - Penzion Alpine

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Penzion Alpine
Celkové hodnocení akcí: 4.0625
94% doporučuje (16 hodnocení)

Josef Kurtanič
IČ 68434456
Mariánská hora 777
Albrechtice v Jizerských Horách 46843 CZ
www.penzion-alpine-restaurace-kynast.webnode.cz
734 272 354
penzionalpine@seznam.cz

Penzion Alpine

Penzion Alpine se nachází na úbočí Mariánské hory v Albrechticích v Jizerských horách s překrásným výhledem na Tanvaldský Špičák a do údolí Kamenice v oblasti Jiřetína pod Bukovou. Je celoročně dostupný autem i autobusem, do Albrechtic je vlakové i autobusové spojení. 

Příjemné prostředí horského penzionu, který je po rekonstrukci pokojů, pro kolektivy škol (od mateřských, základních, po střední i vysoké), sportovních i pracovních kolektivů , rodin a jednotlivců, v krásné krajině Jizerských hor, v ideální poloze 800 m.n.mořem.

Ubytovací možnosti jsou pro cca. 50 ubytovaných v 2, 3 a 4 lůžkových pokojích. V objektu jsou 2 jídelny (možné učebny) každá pro cca 35 osob. Na pokojích je TV a WIFI v celém objektu. 

V naší restauraci si pochutnáte na lahodných snídaních a můžete si dopřát klimatickou terapii na naší terase a kochat se nádherným výhledem. 

Po výletě jistě přijdou vhod relaxační procedury jako infrasauna nebo parní lázeň. Dále nabízíme také různé masáže. 


Zákazníci hodnotí „Penzion Alpine“

30.6.2016 11:23
Recenze „Penzion Alpine“ pro akci „3denní dovolená s polopenzí v penzionu Alpine“: 38732
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Penzion nic moc, najdete v okolí i lepší, přespat se tam dalo, koupelna O.K. Z nabízeného výběru 10 jídel k večeři je bez doplatku jen polovina. Provozovatele nezajímalo, že ke snídani nejsou pro všechny ubytované čisté talíře ani příbory. Kuchař s cigaretou v kuchyni na mě také dojem neudělal. Nedoporučuji.
11.6.2015 13:48
Václav
Recenze „Penzion Alpine“ pro akci „relaxačně - ozdravný pobyt pro dva v Jizerských horách na 3 dny“: 38732
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný personál, ubytování odpovídající ceně, strava dobrá, rádi se vrátíme
24.4.2015 22:10
Recenze „Penzion Alpine“ pro akci „velikonoční pobyt pro 2 osoby na 4 dny s polopenzí“: 38732
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
ubytovani dobre ,(nedostatek spolecne socialni zarizeni),polopenze vynikajici
6.4.2015 14:14
Recenze „Penzion Alpine“ pro akci „velikonoční hodování na Ranči U Potoka pro 2 osoby na 4 dny“: 38732
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
bylo to velice pěkné
20.3.2015 17:29
Recenze „Penzion Alpine“ pro akci „zimní dovolená na 3 dny pro dva na Ranči U Potoka“: 38732
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvělý odpočinek v nádherné přírodě, symmpatický přístup majitelů.
2.3.2015 11:56
Aneta
Recenze „Penzion Alpine“ pro akci „zimní dovolená na 3 dny pro dva na Ranči U Potoka“: 38732
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše v naprostém pořádku :)
1.3.2015 12:36
Recenze „Penzion Alpine“ pro akci „zimní dovolená na 3 dny pro dva na Ranči U Potoka“: 38732
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
kvalita odpovídá ceně, tudíž nečekejte přepych, ale ranč a normální horský penzion.
20.2.2015 15:20
Andrea
Recenze „Penzion Alpine“ pro akci „zimní dovolená na 3 dny pro dva na Ranči U Potoka“: 38732
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Líbilo se nám.Vaří dobře.Domácí nálada a to je super.díky
20.2.2015 08:47
Recenze „Penzion Alpine“ pro akci „zimní dovolená na 3 dny pro dva na Ranči U Potoka“: 38732
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Tento ranč byl příjemný , s dětmi jsme si užili 3 dny , Radila bych zlepšit vytápění restaurace ,bylo tam chladno
19.2.2015 11:08
Recenze „Penzion Alpine“ pro akci „zimní dovolená na 3 dny pro dva na Ranči U Potoka“: 38732
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování parádní,ale jídlo nic moc
7.2.2015 16:12
Recenze „Penzion Alpine“ pro akci „zimní dovolená na 3 dny pro dva na Ranči U Potoka“: 38732
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Celkem slušný, byli jsme spokojeni. Nic extra, ale taky žádný "průšvih".
19.11.2014 10:02
Ivana
Recenze „Penzion Alpine“ pro akci „dovolená v Hotelu Avicenum v Jizerských horách“: 38732
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S kamarádkou jsme si pobyt užili Ivana
19.11.2014 09:04
Alena
Recenze „Penzion Alpine“ pro akci „dovolená v Hotelu Avicenum v Jizerských horách“: 38732
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše v pořádku,pobyt jsme si užili
13.11.2014 11:20
Pavel
Recenze „Penzion Alpine“ pro akci „dovolená v Hotelu Avicenum v Jizerských horách“: 38732
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Mimořádný přístup personálu. Velká spokojenost.
6.11.2014 11:12
pavel
Recenze „Penzion Alpine“ pro akci „wellness pobyt na 3 dny pro 2 osoby v hotelu Avicenum s polopenzí“: 38732
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezké dny užili jsme si to ještě jednou děkujeme byli jsme u vás jako doma

Ukončené akce klienta

3denní dovolená s polopenzí v penzionu Alpine
Penzion Alpine
pobyt pro dva v penzionu Alpine s polopenzí
Penzion Alpine
3denní pobyt pro dva s polopenzí v penzionu Alpine
Penzion Alpine