Recenze - Penzion a restaurace Hradní Bašta

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Penzion Hradní Bašta
Celkové hodnocení akcí: 4.1470588235294
88% doporučuje (34 hodnocení)

Bečovská Hradní s.r.o.
IČ 27981843
Náměstí 5. května 19
Bečov nad Teplou 36464 CZ
www.hradnibasta.cz
353222802 776382212
becovskahradni@seznam.cz

Penzion a restaurace Hradní Bašta

Rodinný penzion a restaurace Hradní Bašta se nachází na náměstí malebného městečka Bečov nad Teplou vzdáleném 20 km od Karlových Varů (směr Plzeň) v chráněné krajinné oblasti Slavkovský les. Rodinný penzion a restaurace Hradní Bašta v Bečově nad Teplou prošel důkladnou rekonstrukcí trvající 7 let.

Penzion v Bečově sestává ze dvou částí – staré a nové. Stará část je zrekonstruovaný patrový domek z roku 1761. K domku patří průchod do bývalé židovské čtvrti (tzv. Židovská branka). Před 2. světovou válkou zde bydlel kloboučník Anton Wölfl. Při rekonstrukci byl brán velký zřetel na zachování původního rázu budovy, proto zde můžeme najít původní hrázděné zdi, dřevěné podlahy a stropy.

Rodinný penzion a restaurace Hradní Bašta Bečov nad Teplou nabízí příjemné ubytování v 17-ti pokojích. Celková kapacita penzionu je 50 lůžek. Mezi standardní vybavení pokojů patří sociální zařízení (WC a sprcha, příp. vana), fén, TV a satelit. Samozřejmostí je přípojka na internet (na nové části penzionu) a wifi připojení (na historické části). Domácím zvířatům je vstup povolen. Dle potřeby je k dispozici dětská postýlka.

Máte možnost si vybrat z pokojů v nové, nebo staré části budovy. Romantiku ubytování dokresluje výhled na okolní přírodní a architektonické krásy obce Bečov nad Teplou mezi než patří např. hrad, zámek, radnice či kostel.

V našich dvou restauracích nabízíme široký výběr jídel převážně tradiční české kuchyně. Využít můžete i naše výhodná týdenní menu. Restaurace jsou otevřeny denně od 10:00 do 22:00 hodin. Čepujeme Chodovar světlé speciál 11° i černé 10°. Z lahvových piv je v nabídce Chodovar černé 10°, Pilsner Urquell a pro motoristy Radegast Birell. 

Útulné prostředí horní restaurace s kapacitou 40-ti míst nabízí klidné posezení, jehož příjemnou atmosféru dokresluje otevřený krb.

Dolní restaurace s velkým barem je určena až pro 60 návštěvníků a je průchozí na terasu, kterou je možno si rezervovat. Přilehlý konferenční salónek s velkoplošnou projekcí a možností připojení na internet je vhodný pro firemní akce a rodinné oslavy.

Atraktivním prvkem vinného sklípku s kapacitou 30-ti míst je studna nacházející se pod skleněným krytem v podlaze. Naše vinotéka je zásobena kvalitními moravskými víny od firmy Livi Dubňany. Vinný sklípek je vhodný pro romantické posezení při svíčkách či pro uzavřenou společnost.

K posezení venku v letních měsících můžete využít našich tří teras. Všechny tři mají úžasný výhled, ať už na hrad a zámek, náměstí, či krásnou okolní přírodu.

Horní terasa - Komorní předzahrádka situovaná na náměstí nabízí výhled na zámeckou bránu.

Dolní terasa - Dolní terasa, která se nachází v nerušeném prostředí, je vhodná k pořádání letních seminářů, firemních večeří a dalších společenských akcí. Při posezení se naskýtá úžasný výhled na hrad a přírodní panorama bečovského okolí. Dolní terasa pojme celkem 100 návštěvníků.

Horní terasa s fontánou - Dominantou naší "nejmladší" terasy je keramická fontána s dílny Vlasty Květenské. Přístup na terasu je možný průchodem horní restaurací nebo po dřevěném schodišti z terasy dolní.

pta

Zákazníci hodnotí „Penzion a restaurace Hradní Bašta“

10.9.2017 13:31
Miroslav
Recenze „Penzion a restaurace Hradní Bašta“ pro akci „romantický pobyt pro dva v penzionu Hradní Bašta s romantickou večeří“: 41635
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše vyšlo OK
5.9.2017 13:28
Věra
Recenze „Penzion a restaurace Hradní Bašta“ pro akci „romantický pobyt pro dva v penzionu Hradní Bašta s romantickou večeří“: 41635
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásné prostředí, nákladná rekonstrukce, přímo u hradu, velmi čisto, hezké zahrádky, dobré pivo i strava, milý personál
26.8.2017 02:43
Recenze „Penzion a restaurace Hradní Bašta“ pro akci „romantický pobyt pro dva v penzionu Hradní Bašta s romantickou večeří“: 41635
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Nádherné místo, krásný penzion, profesionální a velice milý personál a výborná kuchyně. Doporučuji všem. JB
14.8.2017 13:27
Miroslav
Recenze „Penzion a restaurace Hradní Bašta“ pro akci „romantický pobyt pro dva v penzionu Hradní Bašta s romantickou večeří“: 41635
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
bez problémů
30.7.2017 17:45
Milan
Recenze „Penzion a restaurace Hradní Bašta“ pro akci „romantický pobyt pro dva v penzionu Hradní Bašta s romantickou večeří“: 41635
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
nepochopili jsme, proč je akce prezentována na slevovém portálu, když s příplatkem, který jsme museli zaplatit na místě v penzionu, to vychází téměř úplně stejně jako normální ceny za ubytování.
13.7.2017 11:08
Lenka
Recenze „Penzion a restaurace Hradní Bašta“ pro akci „romantický pobyt pro dva v penzionu Hradní Bašta s romantickou večeří“: 41635
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásné prostředí, ochotný a milý personál
26.6.2017 19:18
Elena
Recenze „Penzion a restaurace Hradní Bašta“ pro akci „romantický pobyt pro dva v penzionu Hradní Bašta s romantickou večeří“: 41635
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
krásný stylový penzion přímo u hradu
21.12.2016 09:44
Jan
Recenze „Penzion a restaurace Hradní Bašta“ pro akci „romantický pobyt pro dva v penzionu Hradní Bašta s romantickou večeří“: 41635
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Spíše ne, jakkoliv prostory restaurace i ubytování jsou pěkné a útulné. Za nesolidní však považuji to, že z nabídky na sleeru bych dovodil, že dostanu 1 klasickou večeři a jindy talíř s masem, nicméně až jde o 2 položky, fakticky dostanu 1 večeři a to je ten talíř... Dále za nesolidní považuji účtování víkendových poplatků 150 Kč/osoba/nocleh, tj. za 2 na víkend 600 Kč, což tvoří 30% ceny pobytu uhrazené již přes slever (1.990 Kč), to vše i mimo sezónu (začátkem 12/2016), kdy pension byl víceméně prázdný, zámek zavřený apod., čili po cenové stránce to prohraje i s pobyty v nedalekých lázních (M.Lázně či K.Vary), kde k tomu bude i nějaký ten volnočasový bazén či procedura. J.Klail
31.10.2016 10:05
Luděk
Recenze „Penzion a restaurace Hradní Bašta“ pro akci „romantický pobyt pro dva v penzionu Hradní Bašta s romantickou večeří“: 41635
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velice krásně prožitý pobyt, děkujeme
21.9.2016 16:11
Recenze „Penzion a restaurace Hradní Bašta“ pro akci „romantický pobyt pro dva v penzionu Hradní Bašta s romantickou večeří“: 41635
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vse v pohode az na priplatek 150 kc den
14.9.2016 09:35
Recenze „Penzion a restaurace Hradní Bašta“ pro akci „romantický pobyt pro dva v penzionu Hradní Bašta s romantickou večeří“: 41635
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt jsem zakoupila rodičům. Naprostá spokojenost. Byli nadšeni s ubytováním, službami i okolím
22.8.2016 09:07
Recenze „Penzion a restaurace Hradní Bašta“ pro akci „romantický pobyt pro dva v penzionu Hradní Bašta s romantickou večeří“: 41635
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt byl skvělý, všichni velmi ochotní, moc se nám líbilo. Rádi zopakujeme.
7.8.2016 16:24
Romana
Recenze „Penzion a restaurace Hradní Bašta“ pro akci „romantický pobyt pro dva v penzionu Hradní Bašta s romantickou večeří“: 41635
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velice příjemný personál, ubytování pohodlné a jídlo výborné.
24.7.2016 09:43
Recenze „Penzion a restaurace Hradní Bašta“ pro akci „romantický pobyt pro dva v penzionu Hradní Bašta s romantickou večeří“: 41635
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Bohužel jsme narazili na špatné služby, k romantické večeři jsme dostali každý pouze jedno pivo, další k jídlu už se k nám bohužel nedostalo. Na dotaz jak se to s uváděnou wi-fi, že se nemůžeme připojit nám číšník odpověděl, že ho s tím denně otravuje několik lidí, ale že nejde a on sám prý také jede na vlastní data. Po naší žádosti o zprovoznění wi-fi nám bylo slíbeno, že nasledující den to půjde. Opak byl pravdou a celý pobyt jsme byli bez internetu. Po asi půlhodině, kdy jsme měli snězeno a vypito jsme se sami museli zvednout a jít zaplatit na bar. Ubytování celkem šlo až na pavučiny v koupelně. Jinak náš víkned zpříjemnil zámek, pěkné okolí se šibeničním vrchem a chutné jídlo ve vedlejší restauraci s normální obsluhou.
18.7.2016 09:55
Recenze „Penzion a restaurace Hradní Bašta“ pro akci „romantický pobyt pro dva v penzionu Hradní Bašta s romantickou večeří“: 41635
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování skvělé, jídlo rovněž, milí lidé, dobře se o nás starali

Běžící akce klienta