Recenze - Pension Mezihoří

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Pension Mezihoří
Celkové hodnocení akcí: 4.4444444444444
100% doporučuje (9 hodnocení)

CZECHMEDIC s. r. o.
IČ 22792899
Mezihoří 41
Chomutov 43001 CZ
www.pension-mezihori.cz
+420 607 454 024
pension-mezihori@seznam.cz

Pension Mezihoří

Penzion Mezihoří najdete 12 km od Chomutova. Je situován uprostřed lesů a nerušené přírody. Pokoje disponují vlastním sociálním zařízením, telefonem, televizí a připojením k internetu.

K penzionu patří i pivnice a stylová restaurace která je rozdělená na kuřáckou a nekuřáckou část.

Připraveno je pro Vás i privátní wellness, kde si užijete dokonalou romantiku a relaxaci ve dvou. Sauna je určitě tím pravým, co uvítáte po celodenním pobytu na horském vzduchu.

V relaxační části na Vás čeká také whirlpool, sprchový kout a lehátka pro chvíle Vašeho nerušeného odpočinku.

Pro nejmenší hosty je připraven zábavný koutek s pískovištěm, skluzavkou a houpačkou. Děti bez nároku na lůžko mají pobyt zdarma.


Zákazníci hodnotí „Pension Mezihoří“

25.3.2016 21:34
Recenze „Pension Mezihoří“ pro akci „wellness pobyt pro dva s bohatou polopenzí v pensionu Mezihoří***“: 38009
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pokoje pěkné,ale páchnul nám odpad z WC.Snídaně hodně skromné,levná šunka a dva druhy trv.salámů ,plátkový sýr,cereálie,marmeláda.Nabízená bio zelenina a ovoce nebylo k snídani doplňováno,prostě pro plně obsazený hotel nedostačující.Vířivka :-( ? Špinavá voda a zima v místnosti.Nedostačující info k výletům od obsluhy.Běžte do prava,do leva,tam a zpátky mi přijde trochu hloupé.Určitě nedoporučuji!
23.1.2016 09:53
Recenze „Pension Mezihoří“ pro akci „wellness pobyt pro dva s bohatou polopenzí v pensionu Mezihoří***“: 38009
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pěkné ubytování, příjemný personál.
29.12.2015 12:34
Recenze „Pension Mezihoří“ pro akci „wellness pobyt pro dva s bohatou polopenzí v pensionu Mezihoří***“: 38009
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný personál...
14.12.2015 18:46
Recenze „Pension Mezihoří“ pro akci „wellness pobyt pro dva s bohatou polopenzí v pensionu Mezihoří***“: 38009
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásné čisté pokoje,restaurace i celý hotel,personál skvělý,opravdu příjemný pobyt.Jídlo opravdu bohaté na výběr i dobře uvařené.Jen péči o vířivku by to chtělo zlepšit.Za nás určitě výborný
4.10.2015 11:11
Recenze „Pension Mezihoří“ pro akci „wellness pobyt pro dva s bohatou polopenzí v pensionu Mezihoří***“: 38009
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše super, jídlo, personál, pokoj. Jen jedna prosba, uklizečka by mohla alespoň jednou za pobyt (4 noci) vynést odpadkový koš :-) .
12.7.2015 20:55
Petr
Recenze „Pension Mezihoří“ pro akci „wellness pobyt pro 2 osoby v pensionu Mezihoří*** v Krušných horách“: 38009
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování dobré, pokoj s velkou koupelnou,jen uklízečka měla asi dovolenou,protože za celý pobyt nebyl vynesen odpadkový koš na pokoji a večeře byly jednotné.
4.5.2015 11:22
Recenze „Pension Mezihoří“ pro akci „wellness pobyt pro 2 osoby v pensionu Mezihoří*** v Krušných horách“: 38009
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byli jsme velmi spokojení. Příjemná a ochotná obsluha, dobré jídlo a pěkné ubytování.
13.4.2015 12:57
Recenze „Pension Mezihoří“ pro akci „wellness pobyt pro 2 osoby v pensionu Mezihoří*** v Krušných horách“: 38009
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásné ubytování, výborná kuchyně, milý a ochotný personál. Pobyt předčil naše očekávání, rádi se sem někdy vrátíme!
27.3.2015 17:00
Recenze „Pension Mezihoří“ pro akci „wellness pobyt pro 2 osoby v pensionu Mezihoří*** v Krušných horách“: 38009
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezký hotel, příjemný personál... Klid, pohoda a skvělé wellness.
1

Ukončené akce klienta

wellness pobyt pro dva s bohatou polopenzí v pensionu Mezihoří***
Pension Mezihoří
wellness pobyt pro dva s bohatou polopenzí v pensionu Mezihoří***
Pension Mezihoří
wellness pobyt pro dva s bohatou polopenzí v pensionu Mezihoří***
Pension Mezihoří