Recenze - Oldřich Koza

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

Pánské peněženky
Celkové hodnocení akcí: 2.6666666666667
47% doporučuje (30 hodnocení)

IČ 68958170
16
Malečov 40327 CZ
www.internetovy-obchodni-dum.cz
602129332
oldrich.koza@seznam.cz

Oldřich Koza


Zákazníci hodnotí „Oldřich Koza“

27.2.2017 16:53
Miroslava
Recenze „Oldřich Koza“ pro akci „praktické gelové vložky do bot včetně poštovného“: 40369
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
zboží je super, ale ta dodací doba je velmi velmi dlouhá
6.1.2017 09:36
Monika
Recenze „Oldřich Koza“ pro akci „pánské peněženky, výběr z 5ti druhů“: 40369
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Ještě mi nic nepřišlo
5.1.2017 13:32
Helena
Recenze „Oldřich Koza“ pro akci „pánské peněženky, výběr z 5ti druhů“: 40369
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Peněženku jsem objednala 15.12. a dosud nedorazila. Helena Čudová
14.12.2016 18:25
Veronika
Recenze „Oldřich Koza“ pro akci „Swivel Sweeper Aku vysavač“: 40369
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Dobrý večer. Je to asi skoro měsíc a objednáné zboží mi stále nedorazilo. Poplatky jsem tedy platila zbytečně. Stoličková
12.12.2016 08:38
Eva
Recenze „Oldřich Koza“ pro akci „Swivel Sweeper Aku vysavač“: 40369
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Dobrý den, obj.jsme si u vás AKU vysavač Swivel Sweeper 5.11. Měli jste nějaký problém,bylo nám řečeno,že zboží održíme později.Doposud jsme zboží nedostali. Pokud nám zboží nebude zasláno - prosíme vraťte nám peníze a tímto bude vše vyřešené. Hodnocení akce??? Zatím hodnotit nemůžeme,protože nic nemáme. S pozdravem a přáním pěkného dne Streichsbierovi
10.12.2016 14:45
Zdeněk
Recenze „Oldřich Koza“ pro akci „Swivel Sweeper Aku vysavač“: 40369
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Děkuji za vyřízení mé obj.I přes objektivní problémy(na které jsem byl upozorněn)jsem s vaším obchodem spokojen.P:S.není u výrobku zár.list!
9.12.2016 21:39
Recenze „Oldřich Koza“ pro akci „Swivel Sweeper Aku vysavač“: 40369
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Bohužel jsem výrobek doposud neobdržel!
8.12.2016 16:52
Recenze „Oldřich Koza“ pro akci „Swivel Sweeper Aku vysavač“: 40369
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Polibte nam pr....,volam z plnych hrdel. Vic neobjednam,ani nedoporucim,spis odradim zakazniky.Pekne vanoce bez darku i Vam.Nouzovska
6.12.2016 12:49
Dana
Recenze „Oldřich Koza“ pro akci „praktické gelové vložky do bot včetně poštovného“: 40369
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Přes vaši firmu jsem bohužel objednala po 3-4 a pokaždé s problémama.Současnou objednávku dosud nemám a po mé urgenci se mi dostalo lživé odpovědi z vaší strany.V budoucnu nemám v úmyslu přes vás už objednat ani špendlík.
6.12.2016 12:14
Recenze „Oldřich Koza“ pro akci „praktické gelové vložky do bot včetně poštovného“: 40369
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Absolutní nezájem z Vaší strany - již nikdy!
6.12.2016 09:35
Stanislav
Recenze „Oldřich Koza“ pro akci „praktické gelové vložky do bot včetně poštovného“: 40369
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Gelové vložky objednány,zaplaceny a NEDODÁNY
2.12.2016 11:34
Dagmar
Recenze „Oldřich Koza“ pro akci „Swivel Sweeper Aku vysavač“: 40369
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
vysavač jsem ještě neobdržela!!!!
28.11.2016 18:07
Recenze „Oldřich Koza“ pro akci „Swivel Sweeper Aku vysavač“: 40369
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
bohužel jsem zboží k dnešnímu dni neobdržel, ačkoli mi mělo být doručeno do 14 dnů a zaplacený voucher mi byl doručen 7.11.2016 .Bohužel ani po mém dotazu v internetovém obchodě, kde se stala chyba ,že zboží i po zaplacení stále nemám , se mi nikdo neozval. Myslím , že v obchodě se mohlo cokoli pokazit ,ale slušnost by byla dát o tom zákazníkovi vědět.
28.11.2016 10:23
MARTIN
Recenze „Oldřich Koza“ pro akci „Swivel Sweeper Aku vysavač“: 40369
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Dlouhá čekací doba,přesto,.že zboží je zaplaceno,komunikace katastofální!!!
1.7.2016 12:37
Recenze „Oldřich Koza“ pro akci „Swivel Sweeper Aku vysavač“: 40369
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nebylo zabaleno v originální krabici a bez českého návodu

Ukončené akce klienta

pánské peněženky, výběr z 5ti druhů
Pánské peněženky
praktické gelové vložky do bot včetně poštovného
Vložky do bot
Swivel Sweeper Aku vysavač
Aku vysavač