Recenze - Nikola Dušánková

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Olejový parfém
Celkové hodnocení akcí: 4.0789473684211
97% doporučuje (38 hodnocení)

IČ 66683254
Pod Lesem 5754
Chomutov 43003 CZ
www.lashes.ic.cz
739052003
nikol.dusankova@seznam.cz

Nikola Dušánková

Vítejte!

V našem e-shopu najdete soustu krásných olejových parfémků inspirovaných oblíbenými vůněmi, ale i typických arabských.
Koncentrované olejíčky jsou nejen vhodné k běžnému vonění, ale je možno je přidat třeba do praní nebo do vody na vytírání a provonět tak nejen sebe a prádlo, ale i celou domácnost.

Při jakýchkoliv dotazech mě neváhejte kontaktovat, při množstevních osběrech jsou možné slevy.

Přeji Vám příjemné nakupování, ať všichni krásně voníme!

Tým arabskéoleje.cz


Zákazníci hodnotí „Nikola Dušánková“

2.12.2016 00:58
Recenze „Nikola Dušánková“ pro akci „olejový parfém - balení s kuličkou do kabelky 10 ml“: 39845
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výborná cena a praktické balení do kabelky. Vůně zpočátku méně výrazná, ale po cca hodině až dvou se krásně rozvoní a dlouho vydrží. Jediná maličkost, která mě zarazila, bylo označení flakonku názvem vůně, a to nalepením obyčejného malého bílého lepícího štítku s ručně napsaným názvem vůně, což vzbuzuje dojem nekvalitního obsahu. Naštěstí opak je pravdou, ale chtělo by to vymyset trošku atraktivnější označení flakonku, protože stávající laciné označení si tyto olejové parfémy vzhledem ke kvalitě vůně nezaslouží, a to zvláště v případě, kdy chcete tento voňavý olejíček věnovat jako dárek, což je můj případ.
23.11.2016 10:39
Recenze „Nikola Dušánková“ pro akci „olejový parfém - balení s kuličkou do kabelky 10 ml“: 39845
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vybrala jsem si dvě dámské a dvě pánské vůně, všechny jsou příjemné, skleněná lahvička s kuličkou, jen etiketa na parfému by měla lépe, pokud bych chtěla darovat
30.10.2016 21:45
Recenze „Nikola Dušánková“ pro akci „olejový parfém - balení s kuličkou do kabelky 10 ml“: 39845
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Celková spokojenost. Rychlé dodání, kvalitní zboží.
30.10.2016 21:44
Recenze „Nikola Dušánková“ pro akci „olejový parfém - balení s kuličkou do kabelky 10 ml“: 39845
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dlouhá výdrž, pohodlně se vejde do kapsy nebo kabelky. Doručení rychle, celkově spokojenost.
19.9.2016 22:15
Recenze „Nikola Dušánková“ pro akci „olejový parfém - balení s kuličkou do kabelky 10 ml“: 39845
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jsem velice spokojená se všemi zakoupenými olejovými parfémy!
19.9.2016 14:46
Recenze „Nikola Dušánková“ pro akci „olejový parfém - balení s kuličkou do kabelky 10 ml“: 39845
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vůně krásná dojem kazí obyčejný bílý štítek/samolepka/ s ručně napsaným názvem vůně. Jako dárek nevhodné.
19.9.2016 14:45
Recenze „Nikola Dušánková“ pro akci „olejový parfém - balení s kuličkou do kabelky 10 ml“: 39845
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vůně krásná,ale jako dárek nevhodné. Lahvička označena bílou samolepkou s ručně psaným názvem vůně.
19.9.2016 14:41
Recenze „Nikola Dušánková“ pro akci „olejový parfém - balení s kuličkou do kabelky 10 ml“: 39845
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vůně krásná, ale lahvička označena jen bílou samolepkou s ručním popiskem názvu vůně. Chtěla jsem dát kamarádce malý dárek-bohužel díky tomu nevhodné.
28.6.2016 14:11
Stanislava
Recenze „Nikola Dušánková“ pro akci „olejový parfém - balení s kuličkou do kabelky 10 ml“: 39845
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
fajn
20.6.2016 11:58
Recenze „Nikola Dušánková“ pro akci „olejový parfém - balení s kuličkou do kabelky 10 ml“: 39845
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
bez problémů
30.5.2016 09:48
Recenze „Nikola Dušánková“ pro akci „olejový parfém - balení s kuličkou do kabelky 10 ml“: 39845
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše bylo v naprostém pořádku, zboží jsem dostala ještě dřív než byla avizovaná doba.Mám tento parfém již podruhé a jsem velmi spokojemá.
21.3.2016 14:29
Recenze „Nikola Dušánková“ pro akci „olejový parfém - balení s kuličkou do kabelky 10 ml“: 39845
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jsem velice mile překvapená, vůně je krásná a intenzivní. Popisově sedí. Děkuji.
1.3.2016 17:33
Leona
Recenze „Nikola Dušánková“ pro akci „olejový parfém - balení s kuličkou do kabelky 10 ml“: 39845
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Tohle není arabský parfém! Jedná se o agresivní napodobeninu, po které mám vyrážku, což se mi nikdy s originálním arabským parfémem nestalo. Vůně slabá a nestabilní, možná se dá použít do aromalampy.
1.3.2016 17:30
Leona
Recenze „Nikola Dušánková“ pro akci „olejový parfém - balení s kuličkou do kabelky 10 ml“: 39845
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Zklamání, je to fake, mám po něm vyrážku na místě, kam jsem ho aplikovala. Vůně nijaká, originální arabské parfémy voní dlouhé hodiny.
1.3.2016 17:28
Leona
Recenze „Nikola Dušánková“ pro akci „olejový parfém - balení s kuličkou do kabelky 10 ml“: 39845
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Absolutní zklamání, je to nějaký chemický fake. Oroginální arabské olejové parfémy používám již dlouho a tohle se nedá vůbec srovnat. Na krku mám z toho vyrážku, což se mi nikdy nestalo u arabských ani klasických evropských parfémů!

Běžící akce klienta

olejový parfém - balení s kuličkou do kabelky 10 ml
Olejový parfém