Recenze - Morávka Mountain Resort

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

Morávka Mountain Resort
Celkové hodnocení akcí: 3.0526315789474
58% doporučuje (19 hodnocení)

Morávka Resort s.r.o.
IČ 04541871
Morávka 210
Morávka 73904 CZ
www.moravka.com
774330000

Morávka Mountain Resort

Vítáme Vás na Morávce, přijměte naše pozvání prožít neopakovatelné chvíle uprostřed malebných Beskyd v nově zrekonstruovaném AutoClub Hotelu Morávka ***. Zaručeně Vás potěšíme jedinečným uměním našich kuchařů ve stylové hotelové restauraci "Nová Salma", kde také na přání pořádáme různá firemní setkání, kongresy, svatby, ale i jiné akce a oslavy. Ať už si k nám přijedete odpočinout u bazénu nebo se naopak dobře pobavit s přáteli při turnaji ve volejbale, pak svého rozhodnutí určitě nebudete litovat.

Náš AutoClub Hotel nabízí čtyři dvoulůžkové pokoje, tři třílůžkové, sedm čtyřlůžkových pokojů, jeden pětilůžkový pokoj a jedno apartmá pro dvě osoby (všechny tří a více lůžkové pokoje mají dvě ložnice a jsou tedy ideální pro rodinnou dovolenou, kde děti mají k dispozici oddělený prostor samy pro sebe). Luxusní podkrovní apartmá je vybaveno koženou sedací soupravou a kruhovou vířivou vanou.

Stylová nekuřácká hotelová restaurace s kapacitou 100 míst a bohatě zásobeným barem. Nabízíme speciality valašské, české i zahraniční kuchyně, steaky, široký sortiment nealkoholických i alkoholických nápojů, točené pivo světlé i černé - Radegast, Kozel, Plzeň, točenou kofolu a nemohou chybět ani míchané nápoje z celého světa...

Kromě samotné restaurace máte také možnost rezervovat si pro soukromé akce, oslavy, svatby i školení jeden ze dvou salonků o kapacitách 40 a 15 míst. Pro školení je k dispozici také datový projektor. Restaurace je profesionálně ozvučena.

Pravidelné saunování posiluje obranné schopnosti lidského organismu a snižuje výskyt různých onemocnění. Je však třeba poznamenat, že saunování je hlavně individuálním prožitkem, který si musí každý jednotlivec vyzkoušet a najít si tak ten nejvhodnější způsob. Pouze správným saunováním dosáhnete toho nejvyššího uspokojení, uvolnění a určité životní radosti. 

Zveme Vás do našeho nového vnitřního bazénu s mořskou solí, která je výsledkem solárního vypařování vody z Mrtvého moře a je výjimečným léčivým produktem. Obsahuje přírodní minerály, které nelze nalézt v žádném jiném moři světa.


Zákazníci hodnotí „Morávka Mountain Resort“

19.9.2017 07:13
Michal
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt v 3*Morávka Mountain Resortu se vstupem do bazénu“: 41622
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nevím kdo jim dal 3 hvězdy! Vzal bych jim i živnostenské listy. Jídlo katastrofa a služby taky!
30.8.2017 21:40
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt v 3*Morávka Mountain Resortu se vstupem do bazénu“: 41622
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nedoporucuji! Pseudo hotel neni hotelem, nezajem majitelu o spokojenost ci problemy hostu, zadny uklid pokoju behem pobytu, v hotelu zadna restaurace, pouze otevrena na polopenzi, rybarska basta neustale zavrena, jejich restaurace U Splavu max. 3 smazena jidla, padajici omitka v koupelne.honosi se hvezdickami a welnes a vsechno odpovida ubytovani v penzionech daleko nizsich cen. Za tyto ceny si zakaznik zaslouzi naprosto jiny standard
30.8.2017 05:24
Richard
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt v 3*Morávka Mountain Resortu se vstupem do bazénu“: 41622
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Pozitiva - prostředí velmi pěkné, venkovní úprava na úrovni, vybavení slušné; negativa - po čtyři dny pobytu opakující se dva druhy večeře a tři druhy snídaně, kontakt s recepcí přes den pouze na telefonu, nefunkční stolní lampa, protékající sociální zařízení. Vnitřní bazén s mořskou vodou byl otevřen pouze při špatném počasí; v nabídce byl bez omezení. Obsluha slušná, nicméně neprofesionální (mladý personál budil dojem brigádníků). Zařízení bych doporučil, ale s výhradami, cena v nabídce, pokud není se slevou ,není ekvivalentní poskytnutým službám. Negativní pocity vyváženy nádhernou přírodou a možností výběru krajových specialit (výlety do hor, muzea, kulturní zařízení, zámky, hrady apod.).
16.8.2017 17:49
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt v 3*Morávka Mountain Resortu se vstupem do bazénu“: 41622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Všechno v naprostém pořádku,jidlo,pokoje i bazen,muzu jen doporučit :-)
14.8.2017 17:08
Martina Chalupková
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt v 3*Morávka Mountain Resortu se vstupem do bazénu“: 41622
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
snídaně hrozné, večeře o něco lepší, ale také žádná sláva. Vybavení pokojů staré, nehezké.
14.8.2017 10:22
Veronika
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt v 3*Morávka Mountain Resortu se vstupem do bazénu“: 41622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ticho a klid, úžasný relax.
2.8.2017 19:14
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt v 3*Morávka Mountain Resortu se vstupem do bazénu“: 41622
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nedoporučila,bych postele vrzaly,jídlo - snídaně ok 1. večeře ok 2. večeře katastrofa. Při vstupu neuklizeno,nezameteno ,nevysávano,špinavé skla -vstupní dveře. Bufet ,který nabízel občerstvení,přez cestu až na katastrofální ceny,a vykřikování s okýnka zaměstnankyně (čočková) mi rvalo uši,protože jsem čekala kousek od okna na 2 turecké kávy,které se zalijou horkou vodou do minuty,ale já jsem čekala skoro 10 minut. Nestačili vařit,smažit,čepovat pivo a mít zapnutou var. konvici. Velká chyba majitele,který si nezajistí příjem elektřiny Nemluvě o cenách,která se s tímhle servisem neslučují děs....recepční se v čase večeří pohybovala v restauraci za barem v opalovačkách,asi taky p. majitelka ......Zřejmě si myslí ,že mi to patří,tak mohu vše.....pracovala jsem v restauracích-hotelech tak vím o čem mluvím. Odjeli jsme po 2 večeřii i když jsme tam měli ještě noc a snídani příště děkuji nechci......
27.7.2017 18:49
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt v 3*Morávka Mountain Resortu se vstupem do bazénu“: 41622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Strava výborná, ubytování starší, ale příjemné a čisté. Obsluha rychlá a ochotná. V okolí je široká možnost výletů a odpočinku. V hotelu je bazén se slanou vodou a u hotelu je venkovní bazén se sladkou vodou + možnost koupání v krásně čisté řece.
25.7.2017 20:01
Karel
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt v 3*Morávka Mountain Resortu se vstupem do bazénu“: 41622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Venkovní bazén byl hodně studený, vnitřní byl velice příjemný, ale otvíral se pouze za špatného počasí. Přesto jsme si jej užili. Jídlo bylo dobré, pokoje pěkné, ale chtělo by trochu investovat do jejich oprav.
27.6.2017 22:01
Václav
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt v 3*Morávka Mountain Resortu se vstupem do bazénu“: 41622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo v pořádku, milý a ochotný personál. Škoda, že večer není otevřena restaurace v hlavní budově a nepřálo počasí.
20.6.2017 09:48
Josef
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt v 3*Morávka Mountain Resortu se vstupem do bazénu“: 41622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
skvělý vnitřní bazén s teplou slanou vodou ochotný personál pěkné a čisté prostředí určité rezervy co se týče stravování
20.3.2017 18:31
Růžena
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „dovolená pod horskými vrcholky v Morávka Mountain Resort***“: 41622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo v pořádku :-)
25.8.2016 13:00
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „3denní pobyt pro dva v Morávka Resortu Beskydy“: 41622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pěkné prostředí, milý a ochotný personál. Škoda jen, že večer není otevřena restaurace v hlavní budově.
11.7.2016 08:35
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „3denní pobyt pro dva v Morávka Resortu Beskydy“: 41622
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Pokoje celkem pěkné, ale nemají ledničku. Nějaký úklid během pobytu, vysypání koše, doplnění toaletního papíru apod. - o to si musíte říct. Mimo dobu snídaně a oběda si v hotelu nemůžete dát ani nic k pití, musíte ven nebo vodu z kouhoutku. Většinu času na recepci nikdo není. Jídlo podprůměrné a stále se opakující (výběr ze tří jídel k večeři: jedno jídlo dětské, druhé, pokud máte pobyt delší než 2 dny, jste nejspíš už jedli, třetí např. koprovka s vejcem a bramborem.) Těšili jsme se na bazén se slanou vodou, ale byli jsme tam jen jednou. Hladina bazénu asi metr pod stropem, takže do něj lezete po kolenou. Všechno rozežrané od slané vody a vzduchu, rezavé. Sprchy jen se studenou vodou před saunou, takže osprchovat se můžete až na pokoji.
11.7.2016 08:22
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „3denní pobyt pro dva v Morávka Resortu Beskydy“: 41622
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Beskydy jsou krásné hory. Ale snad každý penzion má lepší služby a přístup personálu než "hotel" Morávka.

Běžící akce klienta