Recenze - Morávka Mountain Resort

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

Morávka Mountain Resort
Celkové hodnocení akcí: 3.46875
69% doporučuje (32 hodnocení)

Morávka Resort s.r.o.
IČ 04541871
Morávka 210
Morávka 73904 CZ
www.moravka.com
774330000

Morávka Mountain Resort

Vítáme Vás na Morávce, přijměte naše pozvání prožít neopakovatelné chvíle uprostřed malebných Beskyd v nově zrekonstruovaném AutoClub Hotelu Morávka ***. Zaručeně Vás potěšíme jedinečným uměním našich kuchařů ve stylové hotelové restauraci "Nová Salma", kde také na přání pořádáme různá firemní setkání, kongresy, svatby, ale i jiné akce a oslavy. Ať už si k nám přijedete odpočinout u bazénu nebo se naopak dobře pobavit s přáteli při turnaji ve volejbale, pak svého rozhodnutí určitě nebudete litovat.

Náš AutoClub Hotel nabízí čtyři dvoulůžkové pokoje, tři třílůžkové, sedm čtyřlůžkových pokojů, jeden pětilůžkový pokoj a jedno apartmá pro dvě osoby (všechny tří a více lůžkové pokoje mají dvě ložnice a jsou tedy ideální pro rodinnou dovolenou, kde děti mají k dispozici oddělený prostor samy pro sebe). Luxusní podkrovní apartmá je vybaveno koženou sedací soupravou a kruhovou vířivou vanou.

Stylová nekuřácká hotelová restaurace s kapacitou 100 míst a bohatě zásobeným barem. Nabízíme speciality valašské, české i zahraniční kuchyně, steaky, široký sortiment nealkoholických i alkoholických nápojů, točené pivo světlé i černé - Radegast, Kozel, Plzeň, točenou kofolu a nemohou chybět ani míchané nápoje z celého světa...

Kromě samotné restaurace máte také možnost rezervovat si pro soukromé akce, oslavy, svatby i školení jeden ze dvou salonků o kapacitách 40 a 15 míst. Pro školení je k dispozici také datový projektor. Restaurace je profesionálně ozvučena.

Pravidelné saunování posiluje obranné schopnosti lidského organismu a snižuje výskyt různých onemocnění. Je však třeba poznamenat, že saunování je hlavně individuálním prožitkem, který si musí každý jednotlivec vyzkoušet a najít si tak ten nejvhodnější způsob. Pouze správným saunováním dosáhnete toho nejvyššího uspokojení, uvolnění a určité životní radosti. 

Zveme Vás do našeho nového vnitřního bazénu s mořskou solí, která je výsledkem solárního vypařování vody z Mrtvého moře a je výjimečným léčivým produktem. Obsahuje přírodní minerály, které nelze nalézt v žádném jiném moři světa.


Zákazníci hodnotí „Morávka Mountain Resort“

30.4.2018 10:31
Radek
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „3denní relaxační pobyt pro dva s polopenzí“: 43371
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
za ty peníze to asi celkově odpovídá, obsluha milá, jen strava byla jak na táboře před dvaceti lety (styl), z tenisu (inzerují) nebylo nic, ale nejvíc mě dostalo rozpustné kafe na snídani! hnus....
23.4.2018 13:57
Petra
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „3denní relaxační pobyt pro dva s polopenzí“: 43371
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Strava výborná. Pokoj obyčejný. Okolí pěkné.
15.2.2018 19:19
václav
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „wellness pobyt se skipasem v Morávka Mountain Resort“: 43371
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
skvělá nabídka
12.2.2018 19:09
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „wellness pobyt se skipasem v Morávka Mountain Resort“: 43371
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný personál, jídlo průměrné , okolí málo sněhu /za to ale nikdo nemůže/nemožnost využití ski pasu, ubytování pokoj s vířivkou /doplatek na místě za vířivku/ spokojenost.
12.2.2018 07:59
Marta
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „wellness pobyt se skipasem v Morávka Mountain Resort“: 43371
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Malý rodinný penzionek, pokoje čisté, bazén dobrý, snídaně mohly být formou švédských stolů. Nelyžovalo se, ale mohlo:(:( ... Doporučuji pro nenáročné... Marta
5.2.2018 10:46
Michaela
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „wellness pobyt se skipasem v Morávka Mountain Resort“: 43371
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
SUPER! Až na ten sníh... to nás mrzelo :(
5.2.2018 10:36
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „wellness pobyt se skipasem v Morávka Mountain Resort“: 43371
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobytu v Morávce byl báječný, ubytování, přístup personálu i stravování, vše v pořádku. Jediná výtka, v případě, že ráno z penzionu odejdete na celý den a vrátíte ve večerních hodinách, např. kolem 21:30 - 22:00 hodin, všude je zhasnuto, z personálu nikoho neseženete a navíc už není ani na recepci papír, kam si máte zaškrtnout, co chcete ráno k snídani. kdy je volba ze tří možností (obložený talíř, párky nebo sázená vejce). Přesto, že si zadáte jednu ze snídaní na nový papír, který patří zřejmě již na další den, nikdo to nebere na zřetel a dostanete bez možnosti volby studený obložený talíř. To je jediná výtka, jinak jsme byli s pobytem velmi spokojeni.
23.1.2018 13:01
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „wellness pobyt se skipasem v Morávka Mountain Resort“: 43371
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
naprosto spokojen
21.1.2018 15:04
Marcela
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „wellness pobyt se skipasem v Morávka Mountain Resort“: 43371
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pekne prostredi, mily personal
29.11.2017 07:00
Helena
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt v 3*Morávka Mountain Resortu se vstupem do bazénu“: 43371
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt jsem si užili,i přes nepřízen počasí....bazen se slanou vodou- vyborný večern relax.
14.11.2017 12:35
Martina
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt v 3*Morávka Mountain Resortu se vstupem do bazénu“: 43371
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Prijemny personal, super bazen i jidlo, ubytovani take na jesnixku.
29.9.2017 10:23
Radmila
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt v 3*Morávka Mountain Resortu se vstupem do bazénu“: 43371
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jezdíme tam opakovaně, vždy jsme zcela spokojení. Bodík ale musím ubrat, protože už dvakrát se stalo, že o víkendu byla ubytovaná velká hlučná skupina, která spíš patří na soukromou chatu, a nikdo tam, aspoň to tak vypadá, nehledí na noční čas, spí tam také děti a staří lidé. Jinak čisto, vše vkusné, obsluha milá, vše v pohodě.
23.9.2017 12:37
Libuše
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt v 3*Morávka Mountain Resortu se vstupem do bazénu“: 43371
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
I když jídla byla chutná, v jiných zařízeních pestřejší strava, více zeleniny. Nemohly jsme si dát kávu nebo teplý čaj během dne. Restaurace od 9:30 do 18,00 hod. uzavřena, přestože napsáno, že v 15,00 hod. otevírá. Pokud jsme něco chtěli, bylo nám vyhověno, avšak personál bylo nutné sehnat telefonicky na čísle, uvedeném na recepci. Naše dovolená splnila účel, odpočinuly jsme si, okolní příroda krásná, počasí přálo. Zařízení asi podruhé nevyhledám, ani nedoporučím. Strakošová
19.9.2017 07:13
Michal
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt v 3*Morávka Mountain Resortu se vstupem do bazénu“: 43371
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nevím kdo jim dal 3 hvězdy! Vzal bych jim i živnostenské listy. Jídlo katastrofa a služby taky!
30.8.2017 21:40
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt v 3*Morávka Mountain Resortu se vstupem do bazénu“: 43371
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nedoporucuji! Pseudo hotel neni hotelem, nezajem majitelu o spokojenost ci problemy hostu, zadny uklid pokoju behem pobytu, v hotelu zadna restaurace, pouze otevrena na polopenzi, rybarska basta neustale zavrena, jejich restaurace U Splavu max. 3 smazena jidla, padajici omitka v koupelne.honosi se hvezdickami a welnes a vsechno odpovida ubytovani v penzionech daleko nizsich cen. Za tyto ceny si zakaznik zaslouzi naprosto jiny standard

Běžící akce klienta