Recenze - Morávka Mountain Resort

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Morávka Mountain Resort
Celkové hodnocení akcí: 3.875
92% doporučuje (24 hodnocení)

Morávka Mountain Resort s.r.o.
IČ 24718394
Morávka 210
Morávka 73904 CZ
www.moravka.com
774 330 000
info@moravka.com

Morávka Mountain Resort

Vítáme Vás na Morávce, přijměte naše pozvání prožít neopakovatelné chvíle uprostřed malebných Beskyd v nově zrekonstruovaném AutoClub Hotelu Morávka ***. Zaručeně Vás potěšíme jedinečným uměním našich kuchařů ve stylové hotelové restauraci "Nová Salma", kde také na přání pořádáme různá firemní setkání, kongresy, svatby, ale i jiné akce a oslavy. Ať už si k nám přijedete odpočinout u bazénu nebo se naopak dobře pobavit s přáteli při turnaji ve volejbale, pak svého rozhodnutí určitě nebudete litovat.

Náš AutoClub Hotel nabízí čtyři dvoulůžkové pokoje, tři třílůžkové, sedm čtyřlůžkových pokojů, jeden pětilůžkový pokoj a jedno apartmá pro dvě osoby (všechny tří a více lůžkové pokoje mají dvě ložnice a jsou tedy ideální pro rodinnou dovolenou, kde děti mají k dispozici oddělený prostor samy pro sebe). Luxusní podkrovní apartmá je vybaveno koženou sedací soupravou a kruhovou vířivou vanou.

Stylová nekuřácká hotelová restaurace s kapacitou 100 míst a bohatě zásobeným barem. Nabízíme speciality valašské, české i zahraniční kuchyně, steaky, široký sortiment nealkoholických i alkoholických nápojů, točené pivo světlé i černé - Radegast, Kozel, Plzeň, točenou kofolu a nemohou chybět ani míchané nápoje z celého světa...

Kromě samotné restaurace máte také možnost rezervovat si pro soukromé akce, oslavy, svatby i školení jeden ze dvou salonků o kapacitách 40 a 15 míst. Pro školení je k dispozici také datový projektor. Restaurace je profesionálně ozvučena.

Pravidelné saunování posiluje obranné schopnosti lidského organismu a snižuje výskyt různých onemocnění. Je však třeba poznamenat, že saunování je hlavně individuálním prožitkem, který si musí každý jednotlivec vyzkoušet a najít si tak ten nejvhodnější způsob. Pouze správným saunováním dosáhnete toho nejvyššího uspokojení, uvolnění a určité životní radosti. 

Zveme Vás do našeho nového vnitřního bazénu s mořskou solí, která je výsledkem solárního vypařování vody z Mrtvého moře a je výjimečným léčivým produktem. Obsahuje přírodní minerály, které nelze nalézt v žádném jiném moři světa.


Zákazníci hodnotí „Morávka Mountain Resort“

8.1.2016 12:55
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „dovolená pod horskými vrcholky v Morávka Mountain Resort***“: 36224
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rad nakupuji
24.11.2015 15:44
Petr
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „dovolená pod horskými vrcholky v Morávka Mountain Resort***“: 36224
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Spokojenost po všech stránkách. Petr Zlín
7.10.2015 10:39
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v Morávka Mountain Resort“: 36224
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
nebyli jsme spokojeni
8.10.2015 10:34
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a prosíme Vás o konkrétní důvod Vaší nespokojenosti, abychom mohli obratem vyřešit. Děkujeme.
4.10.2015 23:22
Zdeňka
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v Morávka Mountain Resort“: 36224
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Strava a ubytování bylo velmi špatné. Pokoj má staré postele a skříně, špinavý koberec. Na pokoji nebylo připojení na WI-FI internet, které mělo být součástí vybavení pokoje. Internet nešel vůbec v celém hotelu. Na pokoji byl malý televizor, který více nehrál, než hrál. Strava byla také velice špatná, na pití u snídaně byl pouze čaj, pro děti žádný výběr ani žádné ovoce. Personál o hosty neprojevoval zájem. Nádherné bylo jen to okolí, příroda. Hotelem jsme velice zklamaní a tento hotel svým známým nikdy nedoporučíme.
5.10.2015 10:14
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a velice nás mrzí, že jste nebyli spokojeni se službami hotelu.
4.10.2015 22:56
Zdeňka
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v Morávka Mountain Resort“: 36224
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Strava a ubytování bylo velmi špatné. Při vstupu na pokoj jsme se rozmýšleli, jestli máme vybalit kufry, nebo se ve dveřích otočit a odejít. Na pokojích jsou staré rozvrzané postele a skříně, podlaha - dlažba špinavá, v koupelně nefunkční zásuvka u fénu na vlasy a nehřálo nám v pokoji topení. Na pokoji nebyl televizor ani připojení na WI-FI internet, které měly být součástí vybavení pokoje. Internet vůbec nešel v prostorách celého hotelu. Na pokoji máte 2 malé ručníky, které nikdo po celou dobu pobytu nevymění ani vám nepřijde vytřít podlahu, což by u tři hvězdičkového hotelu mělo být. Strava byla také velmi slabá, u snídaně na pití pouze čaj a pro děti žádný výběr, žádné ovoce. A personál, to je katastrofa, absolutní nezájem o hosty, zřejmě je tato práce vůbec nebaví. Nádherná příroda Beskyd bylo jediné co se nám líbilo. Jsme nenároční, ale hotelem Mountain Resort jsme byli velice zklamaní, nikdy už tam nepojedeme, ani ho nedoporučujeme.
24.11.2015 10:04
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a je nám líto, že jste nebyli spokojeni s pobytem.
27.9.2015 23:26
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v Morávka Mountain Resort“: 36224
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný personál, zázemí a služby odpovídající ceně.
23.9.2015 12:44
Marie
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v Morávka Mountain Resort“: 36224
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt jsme si užili.Nádherné okolí, příjemný a ochotný personál a super bazén.Za ty peníze není co vytknout.
23.9.2015 10:15
Monika
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v Morávka Mountain Resort“: 36224
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Milý personál, wellness by potřeboval jen lehčí renovaci...
21.9.2015 10:20
Martin
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v Morávka Mountain Resort“: 36224
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Obsluha ne příliš ochotná, sauna spuštěná pouze 1. ze tří dnů (očividně z důvodů úspor), příště klidně zvýšit cenu, ale poskytnout vše co bylo nabídnuto!!
28.8.2015 17:06
Milena
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v Morávka Mountain Resort v Beskydech“: 36224
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
zklamání
15.8.2015 11:28
Zdeňka
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v Morávka Mountain Resort v Beskydech“: 36224
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásné prostředí, příjemný personál, dobré jídlo i ubytování, pro děti maximální zábava ( pískoviště, hrad, tenisový kurt, trampolína, bazén ) Byli jsme moc spokojeni Kameníčkovi
12.8.2015 09:30
Radka
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v Morávka Mountain Resort v Beskydech“: 36224
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vyhovující ubytování, strava i služby. Milí a vstřícní lidé. Procházky po horách i pobyt u vody!!!
21.7.2015 10:27
Jana
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v Morávka Mountain Resort v Beskydech“: 36224
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Personál byl velmi milý,ochotný, nádherné okolí ,bazén venkovní i vnitřní. Zklamáním pro nás byla rybářská bašta na kterou jsme se jako milovníci ryb těšili,ale nenabízela jedinou rybu. Také polopenze nebyla nic moc, snídaně velmi chudá a večeře na úrovni horší školní jídelny.
18.7.2015 14:30
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v Morávka Mountain Resort v Beskydech“: 36224
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Cena po sleve odpovídala ceně pobytu,za plnu cenu bychom byli urcitě zklamáni...Snídaně chudé,výběr ze 4 jídel bez zeleniny...Žádné mléko,káva...platí se i za vodu z kohoutku...Večeře - malé porce.Na recepci věčně nikdo nebyl,takže pokud jste chtěla přes den nějaké informace,měla jste smůlu...O rybářské baště ani nemluvím,v rybníku plavali mrtví pstruzi...Super bylo venkovní koupaliště. My věděli,do čeho jdeme,takže jsme si to na kolách dobře užili...
16.7.2015 15:56
Recenze „Morávka Mountain Resort“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v Morávka Mountain Resort v Beskydech“: 36224
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše OK

Ukončené akce klienta

dovolená pod horskými vrcholky v Morávka Mountain Resort***
Morávka Mountain Resort
wellness pobyt pro dva s polopenzí v Morávka Mountain Resort
Morávka Mountain Resort
pobyt pro dva s polopenzí v Morávka Mountain Resort v Beskydech
Morávka Mountain Resort