Recenze - Milé Masáže S Úsměvem

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Masáže tantra
Celkové hodnocení akcí: 4.2727272727273
82% doporučuje (11 hodnocení)

Josef Hejnák
IČ 62556436
Pod Kotlaskou 5
Praha 8 18000 CZ
www.mmsu.cz
608000500
masaz@mmsu.cz

Milé Masáže S Úsměvem

  • Poznejte ráj na zemi, zasloužíte si tu péči...
  • Neopakovatelný zážitek, certifikována pravá tantrická masáž
  • Kvalifikované masérky, se kterými se můžete seznámit dopředu díky prezentaci na našich stránkách
  • Jedná se o profesionálně prováděné tantrické masáže, nejlépe hodnocené tantra masážní studio
  • Široký výběr tantra masáží, dopřejte si neopakovatelný zážitek díky technice kouzelné tantry!
  • Máme poslání, Tantra masážemi navracet lidem pocit štěstí do života. Tantra je tou nejúčinnější medicínou, jak pozvednout Vaši fyzickou i psychickou kondici, a to metodami, které jsou nejen účinné ale i velmi příjemné.

Neprovádíme sportovní a rekondiční masáže s působností mimo oblast zdravotnictví, ale osobní tantrický rozvoj.


Zákazníci hodnotí „Milé Masáže S Úsměvem“

27.1.2016 20:54
Recenze „Milé Masáže S Úsměvem“ pro akci „profesionální tantra masáže pro ženy i muže v délce 60 minut“: 36737
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
děkuji
15.12.2015 14:19
Recenze „Milé Masáže S Úsměvem“ pro akci „profesionální tantra masáže pro ženy i muže v délce 60 minut“: 36737
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výborný způsob, jak na chvíli opustit tento svět.
8.10.2015 10:01
Recenze „Milé Masáže S Úsměvem“ pro akci „relaxační, perličková či tantra masáž v naprosté tmě ve studiu MMSU“: 36737
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super
8.9.2015 10:06
Recenze „Milé Masáže S Úsměvem“ pro akci „relaxace pro dva v privátní vířivce v délce 90 nebo 120 minut“: 36737
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
obsluha supr
26.8.2015 09:43
Recenze „Milé Masáže S Úsměvem“ pro akci „relaxace pro dva v privátní vířivce v délce 90 nebo 120 minut“: 36737
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemná relaxace po práci
12.8.2015 23:18
Recenze „Milé Masáže S Úsměvem“ pro akci „profesionální tantra masáže pro ženy i muže v délce 60 minut“: 36737
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jsem spokojená
27.7.2015 15:22
Recenze „Milé Masáže S Úsměvem“ pro akci „relaxace pro dva v privátní vířivce v délce 90 nebo 120 minut“: 36737
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Prostory vířivky byly malé. Voda čistá, ale byl cítit odpad. Špatné odvětrávání.
24.7.2015 10:23
Recenze „Milé Masáže S Úsměvem“ pro akci „profesionální tantra masáže pro ženy i muže v délce 60 minut“: 36737
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Myslím si, že je to ideální kombinace přístupu (kvality) za relativně rozumné peníze
24.6.2015 21:08
Recenze „Milé Masáže S Úsměvem“ pro akci „profesionální tantra masáže pro ženy i muže v délce 60 minut“: 36737
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
No prostě úžasné
17.6.2015 15:38
Recenze „Milé Masáže S Úsměvem“ pro akci „relaxace pro dva v privátní vířivce v délce 90 nebo 120 minut“: 36737
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezký přístup personálu. Rychlost vyřízení ze strany serverového portálu.
9.2.2015 15:13
Recenze „Milé Masáže S Úsměvem“ pro akci „relax a soukromí v privátní vířivce v tantra masážním studiu MMSU“: 36737
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Při odchodu jsme nenašli nikoho z personálu.......
1

Ukončené akce klienta

profesionální tantra masáže pro ženy i muže v délce 60 minut
Masáže tantra
neo tantra masáž ve studiu MMSU
Tantra masáže
relaxační, perličková či tantra masáž v naprosté tmě ve studiu MMSU
Masáže Praha