Recenze - Mgr. Martin Janda, BLJ

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

Reflexologie
Celkové hodnocení akcí: 3.2222222222222
72% doporučuje (18 hodnocení)

IČ 88235611
Lidická 1601
Vlašim 25801 CZ
www.thai-dzi.cz
731016532
thaidzi@seznam.cz

Mgr. Martin Janda, BLJ

Vítáme Vás na stránkách naší vzdělávací academie, která své působení započala již v roce 2011. Nutné je podotknout, že člověk je myslícím tvorem, který se vzdělává a učí celý život, tak proč se dále nerozvíjet?

Vzdělání jako takové je nutností a člověk, aby se udržel v jakémsi vákuu své profesionality, tak musí neustále vyhledávat nové a nové kurzy, jenž nabízejí poznávání nových principů a to jak v profesním životě, tak i v rámci rozvíjení svého Já. Součástí každého vzdělávání je nenásilná forma, příjemné prostředí, relaxace, která pomůže rozproudit tělo a mysl a samozřejmě nejmodernější výuková metoda. A toto všechno můžete nalézt právě u nás. Na současném trhu je naše firma jedinečná a to hlavně v rámci přístupu ke klientům i k parnerům.

Jsme profesionálové ve svém oboru a všichni naši externí lektoři splňují přísné podmínky MŠMT dle vyhlášky číslo 176/2009 Sb. vypovídající o vzdělanosti lektorů a instruktorů. Naše vzdělávací a relaxační centrum je také členem několika významných institucí s nimiž spolupracujeme (Česká resuscitační rada, Lazariánská pomoc, receptorie, Via Fit Brno apod.).

Objednávky/Rezervace: Veškeré rezervace na kurzy probíhají skrze rezervační formuláře u příslušných kurzů, rezervace jsou závazné, ale lze je ještě změnit min. 3 dny před kurzem. Při objednávání netelefonujte!! Jen rezervujte, pokud máte nějaký dotaz, tak pište na příslušný e-mail, na Váš dotaz bude odpovězeno co nejdříve - nikoliv však hned!


Zákazníci hodnotí „Mgr. Martin Janda, BLJ“

31.10.2016 19:56
Recenze „Mgr. Martin Janda, BLJ“ pro akci „3 hodinový kurz reflexologie“: 39979
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
zrušená rezervace z důvodu malého počtu lidí, dlouhé termíny další
8.6.2016 22:15
Ladislava
Recenze „Mgr. Martin Janda, BLJ“ pro akci „3 hodinový kurz - Reflexologie ruky, nohy, ucha a zádového svalstva“: 39979
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
pro mě nic zajímavého
31.5.2016 07:01
Recenze „Mgr. Martin Janda, BLJ“ pro akci „Shyiíng tantra masáže - kurz s certifikátem“: 39979
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jen doufám že kurz bude na stejně dobré úrovni jako nabídka přeji pěkný den
9.4.2016 12:29
Recenze „Mgr. Martin Janda, BLJ“ pro akci „3 hodinový kurz - Reflexologie ruky, nohy, ucha a zádového svalstva“: 39979
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nemohu říci, že by to nebylo zajímavé, ale z nějakého důvodu jsem panu lektorovi moc nevěřila. Zdálo se mi, že si některé věci vymýšlí.
8.4.2016 17:00
Hedvika
Recenze „Mgr. Martin Janda, BLJ“ pro akci „jedinečný kurz masáže celého těla“: 39979
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Kurz se nekonal. Měla jsem jít do Benešova (při objednávce jsem měla poslední volné místo), pár dní prřed kurzem přišel mail, že z důvodu nenaplnění se v Benešově ruší a že mohu jít v jiném termínu do Prahy, či vrátí peníze. Praha mi nevyhovuje, žádala jsem tedy o refundaci voucheru přes web. Dodnes nemám peníze. 2x jsem urgovala mailem a bez odezvy. Za mě nedoporučuji!
5.3.2016 15:54
Renáta
Recenze „Mgr. Martin Janda, BLJ“ pro akci „3hodinový kurz masáže zádového svalstva“: 39979
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi příjemné odpoledne, dozvěděla jsem se mnoho nových věcí. Skvělý lektor.
18.2.2016 10:56
Recenze „Mgr. Martin Janda, BLJ“ pro akci „jedinečný kurz masáže celého těla“: 39979
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Spokojenost
8.2.2016 10:38
Recenze „Mgr. Martin Janda, BLJ“ pro akci „3 hodinový kurz - Reflexologie ruky, nohy, ucha a zádového svalstva“: 39979
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
ok
7.2.2016 09:42
Recenze „Mgr. Martin Janda, BLJ“ pro akci „3 hodinový kurz - Reflexologie ruky, nohy, ucha a zádového svalstva“: 39979
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velice příjemný lektor.Hanak
14.8.2015 09:33
Recenze „Mgr. Martin Janda, BLJ“ pro akci „tantra, masáž a meditace pro ženy v délce 3 hodiny“: 39979
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobry den, poskytovatel slevy mi oznamil, ze maser je dlouhodobe nemocny a sluzba nemuze byt poskytnuta. Cekam na informaci o prodlouzeni terminu platnosti voucheru.
2.10.2015 10:22
Reakce poskytovatele slevy
Omlouváme se, ale masér je opravdu dlouhodobě nemocný, částku za pouzkaz jsme Vám vrátili.
6.8.2015 16:33
Recenze „Mgr. Martin Janda, BLJ“ pro akci „tantra, masáž a meditace pro ženy v délce 3 hodiny“: 39979
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Masér je nemocen a není mozne slevu poskytnout
2.10.2015 10:22
Reakce poskytovatele slevy
Omlouváme se, ale masér je opravdu dlouhodobě nemocný, částku za pouzkaz jsme Vám vrátili.
19.7.2015 20:12
Recenze „Mgr. Martin Janda, BLJ“ pro akci „3 hodinový kurz - Reflexologie ruky, nohy, ucha a zádového svalstva“: 39979
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Kurz jsem ještě neabsolvovala. Zatím nemohu soudit.
28.5.2015 10:03
Recenze „Mgr. Martin Janda, BLJ“ pro akci „3 hodinový kurz - Reflexologie ruky, nohy, ucha a zádového svalstva“: 39979
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Slevový server slever.cz byl bezproblémovým komunikačním kanálem.
28.1.2015 08:15
Recenze „Mgr. Martin Janda, BLJ“ pro akci „e-kurz reflexologie nebo první pomoci“: 39979
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Zakoupila jsem ekurz první pomoci pro pedagogy a čekala jsem nějaké podrobné informace, videa atd. jak poskytnout první pomoc dětem, dostalo se mi však pouze 13ti stránkové prezentace, kde byly informace kolem popálenin, toho kdy se musí a kdy se nemusí poskytnout první pomoc, ale nic týkajícího se první pomoci u malých i větších dětí. Co se týče testu, který měl být zaslán a na jeho základě měl být vystaven certifikát, tak ten ani nepřišel. Ekurz bych rozhodně nedoporučila víc informací si i sám najde na internetu i s videii.
10.1.2015 13:52
Recenze „Mgr. Martin Janda, BLJ“ pro akci „4 hodinový kurz - Reflexologie ruky, nohy, ucha a zádového svalstva“: 39979
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super kurz

Ukončené akce klienta

3 hodinový kurz reflexologie
Reflexologie
tantrická masáž nebo Shyiíng tantra masáž
Tantrická masáž
3hodinový kurz Tantra masáží v Praze
Kurzy masáže