Recenze - LADY Linie 1 s.r.o.

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Lymfodrenáž
Celkové hodnocení akcí: 4.2738095238095
92% doporučuje (84 hodnocení)

IČ 22796991
Štúrova 726/33
Teplice 41501 CZ
www.ladylinie.cz
602415655
vinkcu@seznam.cz

LADY Linie 1 s.r.o.

  • Přejete si zhubnout?
  • Vytvarovat břiško, stehna, zadeček?
  • Máte pocit těžkých nohou?
  • Cítíte se unavení po sportovním výkonu?
  • Potřebujete se rozhýbat po úraze?
  • Potřebujete celkovou regeneraci ?
  • Potřebujete pomoci s celulitidou a bojíte se liposukce?
  • Přejete si odstranit přebytečný tuk?
  • Rádi byste se zbavili vrásek či akné?
  • Potřebujete zregenerovat pleť či vlasové kořínky?

Pokud jste na některou z předchozích otázek odpověděla kladně, pak jsme tu právě pro Vás! Jsme moderně vybavené studio věnující se ženské kráse. Nabízíme diferencované ošetření celulitidy a otoků končetin. Nebo i takzvanou liposukci bez skalpelu, která je moderní bezbolestnou alternativou klasické chirurgické liposukce!


Zákazníci hodnotí „LADY Linie 1 s.r.o.“

9.2.2017 14:18
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40873
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
s akcí i servisem jsem spokojena
8.2.2017 09:14
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40873
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný a profesionální přístup .
19.1.2017 10:45
Bohuslav
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40873
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nehezké prostředí. Hrozná lokalita. Masáž prováděna cca 15 letou holčičkou..
18.1.2017 18:59
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40873
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Paní byla příjemná, prostředí také.
7.1.2017 21:54
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40873
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
jsem spokojena
6.1.2017 09:51
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40873
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vzhledem k kapacitě nyl trošku problem majit vhodnné terminy ale samotna masaž bylakvalitní a odpovídající
4.1.2017 09:23
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40873
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Masérka skvělá, ale prostředí kde chudák masíruje je opravdu podprůměrné..myslím že by se majitel měl zamyslet...
20.12.2016 09:36
Nada
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40873
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
nemám co hodnotit, masérka je stále nemocná, zrušili mi 2 termíny a další mám 18.1.2017
17.11.2016 19:05
Jitka
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40873
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rychlé vyřízení
8.11.2016 10:36
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40873
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
doporučuji
4.11.2016 08:28
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40873
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
nová masérka, kterou práce baví a od toho je vidět výsledek
1.11.2016 09:37
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40873
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Nakoupil jsem za dobre ceny k me spokojenosti.
31.10.2016 08:07
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40873
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Je to ve velmi špatném prostředí, chování personálu nic moc.
26.10.2016 19:08
Hanka
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40873
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Služby od tohoto podniku nedoporučuji nikomu.Nejsem žádná citlivka,ale prostředí,ve kterém se služby provádí je katastrofální.Recepce působí velmi amatérským dojmem.V chladné místnosti seděla slečna se zápisníkem,opodál měl kouktek pan majitel(slečna ho tak oslovovala).Jemu se na stole mezi dokumenty válely obaly od jídla.Celá místnost byla spoře zařízená starým nábytkem.Všude byla cítit vlhkost .Vstupem do místnosti kde se masíruje horor pokračoval.Malá kobka bez světla a topení.V koutku seděla slečna,která vůbec nepromluvila.Svlékla jsem se a lehla na lehátko.Ručník,který byl přes lehátko hozeny moc vábně nevoněl.Slečna na mě namatlala studený olej.Klepala jsem se jak ratlik,tak mi přes nohy hodila nepovlečenou délku.Z masáže jsem moc dobrý pocit neměla.Přišlo mi,jakoby slečna masáž odkoukala někde na netu.Bylo to jakési bezcílné hnětení zad.Ve finále tomu nasadila korunu,když se mi vrhla masírovat nohu ,na které mám viditelné křečové žíly.Po masáži ze mě otírala olej kuchyňskými utěrkami.Výsledek všeho je ten,že jsem skončila se zablokováno u krční páteří.Tudíž za mě nikdy více.Vím,že za ty peníze člověk nemůže očekávat nic extra.Ovšem masérka by si měla alespoň na viditelné místo vyvěsit certifikát,teda pokud vůbec nějaký má.
17.10.2016 05:28
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „kosmická loď - revoluční hubnutí - 1x nebo 5x 40min.“: 40873
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
strašně rychlé vyřízení. Super.

Běžící akce klienta

celotělová lymfodrenáž v salonu Lady Linie v Teplicích
Lymfodrenáž
kosmická loď - revoluční hubnutí - 1x nebo 5x 40min.
Hubnutí
hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma
Masáže Teplice