Recenze - LADY Linie 1 s.r.o.

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Masáže Teplice
Celkové hodnocení akcí: 4.3289473684211
93% doporučuje (76 hodnocení)

IČ 22796991
Štúrova 726/33
Teplice 41501 CZ
www.ladylinie.cz
602415655
vinkcu@seznam.cz

LADY Linie 1 s.r.o.

  • Přejete si zhubnout?
  • Vytvarovat břiško, stehna, zadeček?
  • Máte pocit těžkých nohou?
  • Cítíte se unavení po sportovním výkonu?
  • Potřebujete se rozhýbat po úraze?
  • Potřebujete celkovou regeneraci ?
  • Potřebujete pomoci s celulitidou a bojíte se liposukce?
  • Přejete si odstranit přebytečný tuk?
  • Rádi byste se zbavili vrásek či akné?
  • Potřebujete zregenerovat pleť či vlasové kořínky?

Pokud jste na některou z předchozích otázek odpověděla kladně, pak jsme tu právě pro Vás! Jsme moderně vybavené studio věnující se ženské kráse. Nabízíme diferencované ošetření celulitidy a otoků končetin. Nebo i takzvanou liposukci bez skalpelu, která je moderní bezbolestnou alternativou klasické chirurgické liposukce!


Zákazníci hodnotí „LADY Linie 1 s.r.o.“

17.11.2016 19:05
Jitka
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40541
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rychlé vyřízení
8.11.2016 10:36
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40541
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
doporučuji
4.11.2016 08:28
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40541
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
nová masérka, kterou práce baví a od toho je vidět výsledek
1.11.2016 09:37
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40541
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Nakoupil jsem za dobre ceny k me spokojenosti.
31.10.2016 08:07
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40541
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Je to ve velmi špatném prostředí, chování personálu nic moc.
26.10.2016 19:08
Hanka
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40541
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Služby od tohoto podniku nedoporučuji nikomu.Nejsem žádná citlivka,ale prostředí,ve kterém se služby provádí je katastrofální.Recepce působí velmi amatérským dojmem.V chladné místnosti seděla slečna se zápisníkem,opodál měl kouktek pan majitel(slečna ho tak oslovovala).Jemu se na stole mezi dokumenty válely obaly od jídla.Celá místnost byla spoře zařízená starým nábytkem.Všude byla cítit vlhkost .Vstupem do místnosti kde se masíruje horor pokračoval.Malá kobka bez světla a topení.V koutku seděla slečna,která vůbec nepromluvila.Svlékla jsem se a lehla na lehátko.Ručník,který byl přes lehátko hozeny moc vábně nevoněl.Slečna na mě namatlala studený olej.Klepala jsem se jak ratlik,tak mi přes nohy hodila nepovlečenou délku.Z masáže jsem moc dobrý pocit neměla.Přišlo mi,jakoby slečna masáž odkoukala někde na netu.Bylo to jakési bezcílné hnětení zad.Ve finále tomu nasadila korunu,když se mi vrhla masírovat nohu ,na které mám viditelné křečové žíly.Po masáži ze mě otírala olej kuchyňskými utěrkami.Výsledek všeho je ten,že jsem skončila se zablokováno u krční páteří.Tudíž za mě nikdy více.Vím,že za ty peníze člověk nemůže očekávat nic extra.Ovšem masérka by si měla alespoň na viditelné místo vyvěsit certifikát,teda pokud vůbec nějaký má.
17.10.2016 05:28
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „kosmická loď - revoluční hubnutí - 1x nebo 5x 40min.“: 40541
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
strašně rychlé vyřízení. Super.
6.10.2016 10:18
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40541
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
nelíbilo se mi prostředí masáže, samotnou masáž ohodnocuji jako podprůměrnou, rušenou neustálím telefonováním z recepce
6.10.2016 09:38
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40541
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Kupon jsem si koupila 3.10. platný do 31.10. ale v solonu jsou místa do konce října obsazena.Škoda jinak masáž kam chodím dost často je úžasná.
9.9.2016 10:19
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40541
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
s masáží jsem spokojená
7.9.2016 07:18
Nada
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40541
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
masérka je šikovná, rozumí své práci
17.8.2016 10:41
Hana
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40541
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Šikovná slečna, mohu jen doporučit.
10.8.2016 13:11
Marcela
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40541
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrá masáž, spokojenost.
8.8.2016 14:01
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40541
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvělá cena, super zážitek, výborný přístup!!
7.8.2016 10:27
Recenze „LADY Linie 1 s.r.o.“ pro akci „hodinová masáž dle vlastního výběru nebo 3 + 1 zdarma“: 40541
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Neuvěřitelná cena, velká spokojenost se samotnou masáží.

Běžící akce klienta

neinvazivní laserová lipolýza
Lipolýza