Recenze - Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Výklad karet
Celkové hodnocení akcí: 3.8828828828829
85% doporučuje (222 hodnocení)

Jan Tumpach
IČ 66323916
www.kartarka-vestkyne.cz
725434359
andrea@kartarka-vestkyne.cz

Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová

Mé jméno je Andrea, různými tarotovými výklady se zabývám již delší čas.

Ráda vám pomocí karet zodpovím i na vaše různé otázky. Odpovídám osobně, telefonicky i e-mailem. 

Své výklady neupravuji ani nepřikrášluji, říkám to, co vidím v kartách.

Stačí napsat či zavolat a společně se pokusíme najit odpověď na to, co Vás zajímá nebo trápí.

Pokud karty nechtějí odpovědeť, výklad neplatíte a peníze vracím zpět.

 


Zákazníci hodnotí „Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová“

1.3.2016 14:00
Recenze „Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová“ pro akci „velký výklad karet“: 43679
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Do dnešního dne jsem horoskop nedostala, ale s paní kartářkou jsem v kontaktu (na můj popud). Takže čekám. MP
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
1.3.2016 09:37
Recenze „Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová“ pro akci „roční, partnerský nebo karmický výklad karet“: 43679
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrý den, na email jsem ihned poslala zadost a zatim neprisla zadna odpoved.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
1.3.2016 10:24
Reakce poskytovatele slevy
Pravděpodobně zatím neuběhla doba pro odeslání výkladu. Výklady odchází včas. Andrea
25.2.2016 19:19
Recenze „Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová“ pro akci „roční, partnerský nebo karmický výklad karet“: 43679
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Potvrzuje se, že karty nelžou; doporučuji.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
25.2.2016 19:17
Recenze „Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová“ pro akci „roční, partnerský nebo karmický výklad karet“: 43679
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
doporučuji, velmi výstižné
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
25.2.2016 09:34
Recenze „Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová“ pro akci „roční, partnerský nebo karmický výklad karet“: 43679
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Každý si někdy klade otázky, na které si neumí odpovědět. Toto je jedna z dobrých a zajímavých cest.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
24.2.2016 11:49
Recenze „Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová“ pro akci „roční, partnerský nebo karmický výklad karet“: 43679
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
a
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
24.2.2016 10:05
Recenze „Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová“ pro akci „roční, partnerský nebo karmický výklad karet“: 43679
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Rychlost dodání, celková spokojenost.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
24.2.2016 10:05
Recenze „Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová“ pro akci „roční, partnerský nebo karmický výklad karet“: 43679
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vstřícnost, dobrá komunikace, rychlost dodání.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
24.2.2016 09:40
Recenze „Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová“ pro akci „minulé životy - výklad pomocí karmických karet“: 43679
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Nic neprislo. Na email zadna reakce. Nikdy vic!!!!!
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
24.2.2016 10:07
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, všechny výklady jsou odesílané řádně a včas. nejdříve jak je to možné. pokud paní výklad zapadl do spamu má možnost obrátit se na mě telefonicky na telefonním čísle 725434359. Jsem na telefonu i u emalu téměř nepřetržitě. Nejsem si vědoma žádného neodeslaného výkladu ke kterému by mi byla doručená objednávka a uplynula by dobadodání. Andrea
7.2.2016 09:55
Recenze „Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová“ pro akci „velký výklad karet“: 43679
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
mohu jen doporučit zakoupila jsem si vyklad již po několikáté. super,doporučuji
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
1.2.2016 08:08
Štěpánka
Recenze „Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová“ pro akci „velký výklad karet“: 43679
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Kartářka Andrea reagovala obratem.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
30.1.2016 11:52
Recenze „Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová“ pro akci „velký výklad karet“: 43679
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vsechno OK.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
30.1.2016 09:32
Soňa
Recenze „Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová“ pro akci „velký výklad karet“: 43679
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše ok,děkuji moc i za poznání sama sebe a doporučuji!!
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
27.1.2016 10:36
Pavlína
Recenze „Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová“ pro akci „minulé životy - výklad pomocí karmických karet“: 43679
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byla jsem spokojena
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
15.1.2016 17:09
Miroslava
Recenze „Kartarka-vestkyne.cz - Andrea Tumpachová“ pro akci „roční, partnerský nebo karmický výklad karet“: 43679
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Musela jsem posílat voucher několikrát než se mi přišla odpověď že voucher byl přijat a teď čekám a čekám a čekám až mi příjde výklad. No komunikace je dost strohá a doufám že mi příjde půl stránky z které se stejně nic nedozvím a příště určitě tuto paní kartářku nezkusím.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
16.1.2016 10:12
Reakce poskytovatele slevy
Ano, pani mi ho posílala téměř denně. a již dopředu ví co ve výkladu bude???? Netuším, co více napsat než to, že byl voucher přijat a do deseti dnů obrdží výklad. až bude výklad hotov bude zaslán. Andrea

Ukončené akce klienta

roční, partnerský nebo karmický výklad karet
Výklad karet
karmalogický rozbor z Vašeho datumu narození
Karma podle data narození
velký výklad karet
Výklad karet