Recenze - Interhotel America

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Interhotel America
Celkové hodnocení akcí: 3.8837209302326
72% doporučuje (43 hodnocení)

KRAFI GROUP s.r.o.
IČ 28574303
R. Weinera 2375
Písek 39701 CZ
www.interhotel-america.com
723799895
reception@interhotel-america.com

Interhotel America

Interhotel America ****je situován v klidové zóně na úpatí Píseckých hor, v městské části Amerika. Tyto dva aspekty - lesy a jméno čtvrti, daly i jméno projektu hotelu - "Parník America plující mořem píseckých lesů". America, původně jméno projektu, zůstalo i jménem hotelu. A proč parník? Při pohledu na hotelový komplex naleznete hned celou řadu prvků převzatých z velkých parníků - kulatá okna, členitá zábradlí lemující množství hotelových teras a třeba ventilace tvaru lodního komínu.

V našem útulném Interhotelu America**** Vám nabízíme krásné, pohodlné ubytování. Z oken hotelu uvidíte přírodu, lesy a město Písek. Stavba našeho hotelu byla dokončena již v roce 1993 a od té doby náš hotel poskytl příjemné ubytování v Písku mnoha tisícům spokojených návštěvníků. Hotel s vlastním wellness centrem je vzdálen 15 min pěší chůze do historického centra města, v blízkosti hotelu se nachází cyklostezky, dětské hřiště, obora daňků a muflonů a další turistické zajímavosti.

Čeká Vás milý, ochotný personál, který vám bude věnovat svou pozornost po celý čas vašeho ubytování. Nabízíme 36 dvoulůžkových pokojů s terasou, 3 apartmá s terasou a 1 rodinného apartmá. Celý areál našeho hotelu je bezbariérový a nabízí pohodlné ubytování v Písku i handicapovaným lidem. Abyste si mohli vaši rekreaci nebo služební cestu užít naplno, poskytujeme k vašemu pobytu i ubytování pro vaše domácí, zvířecí mazlíčky. Samozřejmostí je i hlídané parkovací místo kamerovým systémem v areálu našeho hotelu pro váš automobil.

Všechny pokoje jsou standardně vybaveny king-size postelemi 200x200 cm, vlastní koupelnou se sprchovým koutem či vanou, toaletou, minibarem, telefonem, zdarma připojením na internet přes wi-fi. Dámy jistě ocení např. fén, který je jim k dispozici po celou dobu ubytování přímo na pokoji.

Pro nejnáročnější klientelu jsou k dispozici 3 apartmá - obývací pokoj, ložnice, koupelna, toaleta, privátní terasa - vše velmi prostorné, zařízené s ohledem na maximální luxus a pohodlí. Rodiny s dětmi mohou využít rodinné apartmá - 2 ložnice, 2 koupelny s toaletou, obývací pokoj.

Wellness & Relax
Ubytování v Písku vám zpříjemní i naše hotelové wellness centrum - krytý vyhřívaný bazén s protiproudem(12,5 x 5 m, hloubka 1,4 m), klasická sauna, fitness, masáže (na objednávku předem).

Dále nabízíme pronájem horských kol, tenisový kurt přímo u hotelu a rovnou travnatou plochu na badminton, míčové hry ...

Restaurace
Interhotel America **** nabízí ve své restauraci Panorama kvalitní mezinárodní kuchyni doplněnou pestrou nabídkou moravských vín.

U nás si můžete vychutnat šálek dobré kávy a také si vybrat z bohaté nabídky aperitivů a digestivů v hotelovém baru. Posedět můžete v nádherné zimní zahradě.

 


Zákazníci hodnotí „Interhotel America“

18.3.2019 10:22
Recenze „Interhotel America“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Interhotelu America“: 44849
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
I přes celkem nepříznivé počasí jsme byli spokojeni. Název Interhotel tomuto hotelu nepřísluší. Cena pro dvě osoby za dvě noci, dvě večeře bez polévky a čtyři snídaně je oproti jiným destinacím předražená. Mikuláškovi ze Znojma
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
15.3.2019 17:14
Recenze „Interhotel America“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Interhotelu America“: 44849
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ochotný personál, trochu chladnější voda v bazénu. Jinak naprostá spokojenost.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
8.3.2019 22:09
Recenze „Interhotel America“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Interhotelu America“: 44849
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Překvapilo nás, ze jsme dostali jiný pokoj, když jsme se zmínili tak nám bylo řečeno, že ten podle kterého jsme pobyt vybírali je,ale s doplatkem 900,- za noc - druhy den přišel jiný recepční a pokoj jsme najednou dostali bez problému a bez doplatku.to nás zaskocilo, o víno jsme si také museli říct - nic nebylo automatické, masáže jsou tam zrušené. Přístup personálu byla neochota a při ukončení jsme doplaceli 240,- za vzduch a postel fakturu k doložení mám.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
5.3.2019 16:24
Lenka
Recenze „Interhotel America“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Interhotelu America“: 44849
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
dobrá jídla, ochotný personál
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
5.3.2019 10:41
Recenze „Interhotel America“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Interhotelu America“: 44849
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Klamave informace. Nedoporucuji, nic horsiho jsem za tuto cenu nezažila.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
5.3.2019 10:12
Recenze „Interhotel America“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Interhotelu America“: 44849
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
4hvězdičky? Že se nestydí... dcera tento pobyt dostala k vánocům. Studený bazén, fitness k nepoužití, špinavá koupelna, takové retro v dnešní době? Ale musíme ocenit, že místo výměny pokoje zklamanýmu hostu pan ředitel nabídl zdarma jedno kafe nebo pivo. Víkend ukončen v sobotu ráno. „4hvězdičky? Že se nestydíte Dcera tento pobyt dostala k vánocům. Studený bazén, fitness k nepoužití, špinavá koupelna, takové retro v dnešní době? Ale musíme ocenit, že místo výměny pokoje zklamanýmu hostu pan ředitel nabídl zdarma jedno kafe nebo pivo.“
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
12.1.2019 12:43
Recenze „Interhotel America“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Interhotelu America“: 44849
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Na úvod nutno předeslat, že nesporným kladem bylo chování personálu. V tomto ohledu si však zaměstnanci mohli všimnout, že konzumace voucheru byla bez původně plánované přítomnosti zvířete. Jde sice jen o 340 Kč, ale nebudí to dobrý dojem. Jídlo bylo na slušné úrovni, výběr pokrmů nesporně ovlivněn tím, že hotel nebyl příliš zaplněný, provoz byl do jisté míry omezen. Co nicméně lze označit za negativní zkušenost u čtyřhvězdičkového hotelu lákajícího na wellness pobyt je fakt, že k dispozici byl jeden ručník na osobu, bez županu. U tolika hvězdiček je překvapivá i absence tyče na ramínka v úložné skříni, kterou jeden němý sluha nemůže nahradit.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
2
Ne
0
27.8.2018 19:56
Recenze „Interhotel America“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Interhotelu America“: 44849
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo velmi pěkné, byli jsme moc spokojeni
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
19.8.2018 17:24
Dana
Recenze „Interhotel America“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Interhotelu America“: 44849
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super,ten kdo píše o snídaních jako o malém výběru tak se plete.Nemáme co vytknout.Obsluha v restauraci, perfektní, Verunka a Alenka, velké zpestření pro našeho syna.Ke snídani dostal pohár.Rádi se vrátíme.Danuška Domísek a Karel.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
1.8.2018 08:44
Zuzana
Recenze „Interhotel America“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Interhotelu America“: 44849
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jídlo průměrné, žádný zázrak. Hotel v hezkém prostředí u lesa, do města daleko, téměř všude nutné jezdit autem.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
1
Ne
0
5.3.2018 13:18
Recenze „Interhotel America“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Interhotelu America“: 44849
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Superrrr
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
9.2.2018 19:59
Věra
Recenze „Interhotel America“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Interhotelu America“: 44849
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
všechny služby vynikající personál ochotný
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
17.1.2018 13:03
Pavel
Recenze „Interhotel America“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Interhotelu America“: 44849
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Wellness pobyt pro dva v Interhotelu America byl pořízen našim polovičkám, aby nastartovaly nový rok odpočaté a spokojené. Hodnocení tedy píši podle jejich vyjádření po návratu a je následující. Hotel a hotelové služby: výborné, ale odpovídají spíše 3* Restaurace: snídaně chutné a bohaté, večeře BYLA vynikající. Rozhodně pozor na docela zásadní odchylku od standardu, kdy máte na 3 denní pobyt pouze 1x večeři!!! Je to sice v popisu uvedeno, ale tak šikovně, že se to lehce přehlédne. Ještě jsem se s tím nikdy nesetkal a proto velké a nemilé překvapení bohužel až po zakoupení. Wellness: Avizované fitness raději nezmiňovat, neboť je nepoužitelné a tím nalákaní zákazníci budou velmi nespokojení. Sauna je malá a bohužel přístupná pouze v sobotu, což je na neomezený wellness hodně omezující. Navíc je sauna přístupná veřejnosti, takže byla v podstatě nepoužitelná pro relax a odpočinek jak bylo plánováno. Doporučuji zpřístupnit saunu s neomezeným wellness každý den pobytu a s časem vyhrazeným pouze pro hotelové hosty. Vyhřívaný bazén byl studený, takže též nesplnil očekávání. Celkově zhodnoceno: Tato nabídka je spíš pro odpočinek v tichém prostředí s možností využití veřejné sauny a bazénu.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
4
Ne
0
4.9.2017 09:09
Recenze „Interhotel America“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Interhotelu America“: 44849
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
hotel zdaleka nedosahuje 4*, zařízení i služby odpovídají horší 3*, jídlo v restauraci drahé, těží jen z toho, v jak krásném prostředí u lesa leží
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
2
Ne
0
2.9.2017 11:41
Tereza
Recenze „Interhotel America“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Interhotelu America“: 44849
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
V hotelu se mi líbila recepce a restaurace a měli dobre snídaně a veceri kterou jsme měli v ceně woucheru. Jinak bych hotel určitě 4* nehodnotila...
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
2
Ne
0

Běžící akce klienta