Recenze - Hotel Záviš z Falkenštejna

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Záviš z Falkenštejn
Celkové hodnocení akcí: 4.5434782608696
93% doporučuje (92 hodnocení)

Hotel Záviš s.r.o.
IČ 26069008
Náměstí Čsl.armády 25
Hluboká nad Vltavou 37341 CZ
www.hotelzavis.cz
387966666 775966666
info@hotelzavis.cz

Hotel Záviš z Falkenštejna

Hotel Záviš z Falkenštejna **** se nachází ve městě Hluboká nad Vltavou, které je jedním z nejkrásnějších koutů nejen Jihočeského kraje, ale i celé České republiky a je ideálním místem pro trávení příjemné dovolené. Okolí hotelu je nabité cyklostezkami a turistickými stezkami všech obtížností.

Hotel Záviš o celkové kapacitě 54 lůžek, kterou je možno navýšit o 6 přistýlek, nabízí ubytování ve 28 pokojích. Jedná se o 6 jednolůžkových, 18 dvoulůžkových pokojů a 4 apartmány, které mohou hostům poskytnout ještě větší komfort. V hotelu jsou také dva bezbariérové dvoulůžkové pokoje. Všechny pokoje a apartmány jsou moderně vybaveny.

Pokoje disponují vlastním sociálním zařízením, se sprchou v pokojích a vanou v apartmánech a poskytují pohodlí odpovídající požadovaným moderním standardům čtyřhvězdičkového hotelu. Dále jsou vybaveny vlastní televizí se satelitem, telefonem a WiFi připojením k internetu. Část pokojů je s výhledem na náměstí, část na golfové hřiště. Přilehlé parkoviště mohou návštěvníci hotelu využít zdarma.

Restaurace Na Růžku
V hotelu je k dispozici nekuřácká restaurace, součástí sálu je bar s výčepem, koutek pro děti a venkovní terasa pro 30 osob. Snídaně jsou řešeny formou švédských stolů, k obědu je připravováno denní menu, nebo si mohou zákazníci vybrat minutky z bohatého jídelního lístku. Restaurace nabízí kromě výběru jídel a tradičního jihočeského menu také dobře chlazené tři druhy piv. Tuto nabídku mohou návštěvníci vychutnat i na kryté terase.

Restaurace a vinárna Šatlava
Stylovou sklepní vinárnu Šatlava s bohatou nabídkou kvalitních vín mohou hosté využít k romantickému posezení u praskajícího ohně. 

Wellness se nachází v sousedním hotelu Podhrad - 20m od hotelu Záviš. Bazén, sauna či vířivka vás příjemně uvolní a odplaví všechen stres.

 


Zákazníci hodnotí „Hotel Záviš z Falkenštejna“

26.10.2014 14:55
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „3 dny v luxusním 4* hotelu Záviš pro 2 osoby“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt byl přijemný, jen odhlučnění stěn bych hodnotila záporně. Každé slovo bylo slyšet,
25.10.2014 16:07
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
skvělé
24.10.2014 13:23
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byli jsme velice spokojeni s úrovní služeb i se stravováním a s příjemným personálem. rádi se k Vám ještě jednou vrátíme a prožijeme další příjemné chvíle
24.10.2014 11:35
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „3 dny v luxusním 4* hotelu Záviš pro 2 osoby“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
V hotelu Závíš, se nám moc líbilo :).
23.10.2014 18:22
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
ubytování supr-ochotná, příjemná recepční, snídaně moc dobré, ale večeře nás zklamala....chodili jsme raději naproti do restaurace
23.10.2014 13:45
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „3 dny v luxusním 4* hotelu Záviš pro 2 osoby“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
23.10.2014 13:07
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „3 dny v luxusním 4* hotelu Záviš pro 2 osoby“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše v pořádku, personál ochotný a slušný, prostředí čisté :) doporučuji dál
23.10.2014 08:57
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „3 dny v luxusním 4* hotelu Záviš pro 2 osoby“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo OK
23.10.2014 08:51
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hluboká je úžasné místo, takže pobyt jsme si užili. Ubytování je na strategickém místě, všude blízko a díky akci, kdy jsme k pobytu měli jako bonus i zapůjčení kol, jsme bez problémů a nutnosti používat auto putovali i dál. Ubytování bylo příjemné, snídaně víc než bohaté, večeře u plápolajícího krbu fajn. Vstupenky do ZOO i na zámek jsme ocenili a využili. Věřím, že se na Hlubokou ještě vrátíme.
23.10.2014 08:37
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „3 dny v luxusním 4* hotelu Záviš pro 2 osoby“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vse ok moc krasne prostredi i jednani velke podekovani.
22.10.2014 23:13
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Príjemný víkendový odpočinok. Síce by sa Hotelu hodili len 3*, ale personál a hlavne recepčná tomu dodali lesk 4* :)
22.10.2014 21:54
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „3 dny v luxusním 4* hotelu Záviš pro 2 osoby“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super
22.10.2014 20:45
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „3 dny v luxusním 4* hotelu Záviš pro 2 osoby“: 38545
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Služby zdaleka neodpovídají úrovni 4* hotelu. Syn nechtíc rozbil skleněnou lampičku a když jsem šel na recepci poprosit o vysátí střepů, bylo mi sděleno, že pokojské jsou na hotelu jen dopoledne a nikdo z personálu se odpoledne k vysavači nedostane. Takže střepy posbírali a zametli... Co se kuchyně týče, bohužel její kvalita také neodpovídá 4* hotelu.
22.10.2014 20:43
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „3 dny v luxusním 4* hotelu Záviš pro 2 osoby“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt byl moc krásný, personál vstřícný. Doporučujeme.
22.10.2014 20:05
Martina
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „3 dny v luxusním 4* hotelu Záviš pro 2 osoby“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel pěkný.Přijemný personál.Výborné jídlo.

Ukončené akce klienta

pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna
Hotel Záviš z Falkenštejn
pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna
Hotel Záviš z Falkenštejn
pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna
Hotel Záviš z Falkenštejn