Recenze - Hotel Záviš z Falkenštejna

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Záviš z Falkenštejn
Celkové hodnocení akcí: 4.8
100% doporučuje (15 hodnocení)

Hotel Záviš Hluboká s.r.o.
IČ 25167031
Náměstí Čsl.armády 25
Hluboká nad Vltavou 37341 CZ
www.hotelzavis.cz
387966666 775966666
info@hotelzavis.cz

Hotel Záviš z Falkenštejna, Hotel Záviš z Falkenštejna

Hotel Záviš z Falkenštejna

Hotel Záviš z Falkenštejna **** se nachází ve městě Hluboká nad Vltavou, které je jedním z nejkrásnějších koutů nejen Jihočeského kraje, ale i celé České republiky a je ideálním místem pro trávení příjemné dovolené. Okolí hotelu je nabité cyklostezkami a turistickými stezkami všech obtížností.

Hotel Záviš o celkové kapacitě 54 lůžek, kterou je možno navýšit o 6 přistýlek, nabízí ubytování ve 28 pokojích. Jedná se o 6 jednolůžkových, 18 dvoulůžkových pokojů a 4 apartmány, které mohou hostům poskytnout ještě větší komfort. V hotelu jsou také dva bezbariérové dvoulůžkové pokoje. Všechny pokoje a apartmány jsou moderně vybaveny.

Pokoje disponují vlastním sociálním zařízením, se sprchou v pokojích a vanou v apartmánech a poskytují pohodlí odpovídající požadovaným moderním standardům čtyřhvězdičkového hotelu. Dále jsou vybaveny vlastní televizí se satelitem, telefonem a WiFi připojením k internetu. Část pokojů je s výhledem na náměstí, část na golfové hřiště. Přilehlé parkoviště mohou návštěvníci hotelu využít zdarma.

Restaurace Na Růžku
V hotelu je k dispozici nekuřácká restaurace, součástí sálu je bar s výčepem, koutek pro děti a venkovní terasa pro 30 osob. Snídaně jsou řešeny formou švédských stolů, k obědu je připravováno denní menu, nebo si mohou zákazníci vybrat minutky z bohatého jídelního lístku. Restaurace nabízí kromě výběru jídel a tradičního jihočeského menu také dobře chlazené tři druhy piv. Tuto nabídku mohou návštěvníci vychutnat i na kryté terase.

Restaurace a vinárna Šatlava
Stylovou sklepní vinárnu Šatlava s bohatou nabídkou kvalitních vín mohou hosté využít k romantickému posezení u praskajícího ohně. 

Wellness se nachází v sousedním hotelu Podhrad - 20m od hotelu Záviš. Bazén, sauna či vířivka vás příjemně uvolní a odplaví všechen stres.

 


Zákazníci hodnotí „Hotel Záviš z Falkenštejna“

21.9.2016 17:35
Dana
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38883
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
v hotelu se nám líbilo příjemné prostředí,skvělé snídaně i dobré večeře, doporučujeme i ostatním
20.9.2016 21:23
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38883
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi milý a ochotný personál. Hotel super. Město a okolí nabízí plno možností na výlety i zábavu. Určitě pojedeme zas :-)
16.9.2016 08:09
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38883
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Moc pěkné, doporučuji.
31.8.2016 20:14
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38883
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Maximální spokojenost, vstřícný a velmi ochotný personál, ubytování a jídlo skvělé, úžasné prostředí, můžeme jen vřele doporučit!
26.8.2016 20:45
Radim
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38883
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše bylo super, od ubytování, přes stravu a služby hotelu. Děkujeme. Homovi
17.8.2016 10:11
Martin
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38883
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování i jídlo skvělé. Nezapomenutelný zážitek, bydlet 2 dny přímo pod zámkem.
17.8.2016 09:43
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38883
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
výborné jídlo, skvělá a ochotná obsluha recepce, horší vybavení pokoje (starší zástavba hotelu), na to jsme však byli upozorněni již při rezervaci, takže to zas tak strašné nebylo :)
12.8.2016 19:10
Monika
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38883
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo super. Příjemný personál, dobrá kuchyně, hezké pokoje a vyšlo nám i počasí.
8.8.2016 09:47
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38883
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Tento pobyt hodnotím na výbornou. Krásné místo, možnost pěších i cyklistických výletů, personál ochotný a vstřícný, jídlo výborné. Mohu vřele doporučit, koupili jsme si dva vouchery a tím pobyt prodloužili na pět dní. Takže za nás naprostá spokojenost :-)
6.8.2016 14:36
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38883
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt, strava, parkování bez problémů, recepce a obsluha restaurace na dobré úrovni, počasí také OK. DOPORUČUJI.
21.7.2016 08:00
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38883
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemná recepční, byli jsme velmi spokojení.
13.7.2016 16:51
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38883
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byla jsem naprosto spokojena :-). Všem bych doporučila. Všichni příjemní milí a všeho dostatek. Děkuji :-)
3.7.2016 09:48
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38883
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pěkný, příjemný hotel Dobré jídlo, obsluha Doporučuji
1

Běžící akce klienta

3denní pobyt pro 2 osoby v rodinném 4* hotelu Záviš z Falkenštejna
Hotel Záviš z Falkenštejn