Recenze - Hotel Záviš z Falkenštejna

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Záviš z Falkenštejn
Celkové hodnocení akcí: 4.84
100% doporučuje (25 hodnocení)

Hotel Záviš Hluboká s.r.o.
IČ 25167031
Náměstí Čsl.armády 25
Hluboká nad Vltavou 37341 CZ
www.hotelzavis.cz
387966666 775966666
info@hotelzavis.cz

Hotel Záviš z Falkenštejna, Hotel Záviš z Falkenštejna

Hotel Záviš z Falkenštejna

Hotel Záviš z Falkenštejna **** se nachází ve městě Hluboká nad Vltavou, které je jedním z nejkrásnějších koutů nejen Jihočeského kraje, ale i celé České republiky a je ideálním místem pro trávení příjemné dovolené. Okolí hotelu je nabité cyklostezkami a turistickými stezkami všech obtížností.

Hotel Záviš o celkové kapacitě 54 lůžek, kterou je možno navýšit o 6 přistýlek, nabízí ubytování ve 28 pokojích. Jedná se o 6 jednolůžkových, 18 dvoulůžkových pokojů a 4 apartmány, které mohou hostům poskytnout ještě větší komfort. V hotelu jsou také dva bezbariérové dvoulůžkové pokoje. Všechny pokoje a apartmány jsou moderně vybaveny.

Pokoje disponují vlastním sociálním zařízením, se sprchou v pokojích a vanou v apartmánech a poskytují pohodlí odpovídající požadovaným moderním standardům čtyřhvězdičkového hotelu. Dále jsou vybaveny vlastní televizí se satelitem, telefonem a WiFi připojením k internetu. Část pokojů je s výhledem na náměstí, část na golfové hřiště. Přilehlé parkoviště mohou návštěvníci hotelu využít zdarma.

Restaurace Na Růžku
V hotelu je k dispozici nekuřácká restaurace, součástí sálu je bar s výčepem, koutek pro děti a venkovní terasa pro 30 osob. Snídaně jsou řešeny formou švédských stolů, k obědu je připravováno denní menu, nebo si mohou zákazníci vybrat minutky z bohatého jídelního lístku. Restaurace nabízí kromě výběru jídel a tradičního jihočeského menu také dobře chlazené tři druhy piv. Tuto nabídku mohou návštěvníci vychutnat i na kryté terase.

Restaurace a vinárna Šatlava
Stylovou sklepní vinárnu Šatlava s bohatou nabídkou kvalitních vín mohou hosté využít k romantickému posezení u praskajícího ohně. 

Wellness se nachází v sousedním hotelu Podhrad - 20m od hotelu Záviš. Bazén, sauna či vířivka vás příjemně uvolní a odplaví všechen stres.

 


Zákazníci hodnotí „Hotel Záviš z Falkenštejna“

19.8.2017 08:44
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 41361
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezké ubytování přímo v centru. Příjemný personál. Skvělé snídaně i večeře. Možnost zvolení několika restaurací pod jednou střechou. Vlastní parkoviště. Výborná poloha
6.8.2017 11:48
Veronika
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 41361
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Personál vstřícný a milý, jídlo velmi dobré, prostředí moc příjemné.
6.8.2017 10:18
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 41361
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Vše proběhlo naprosto v pořádku.
29.7.2017 17:42
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 41361
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezký hotel, příjemná obsluha v restauraci Šatlava, výborné jídlo, strategické umístění v centru Hluboké.
22.7.2017 11:03
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 41361
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel ma do 4 hvezdicek daleko,jsou to malickosti kterych je cela rada,ponicene zarizeni pokoju,spinave ubrusy,uklid pokoje,kladem je naopak ochotny personal a jidlo.
19.7.2017 17:47
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 41361
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byli jsme velmi spokojeni - děkujeme
18.7.2017 23:48
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 41361
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Zakoupeny voucher vyuzit na maximum. Kola jsou k dispozici po cely den. Dokonce jsme měli štěstí ze bylo volne jedno elektrokolo. Bohate snidane. Vevere o 2 chodech. Vyber z cca 10 jidel + polevka nebo dezert - napr. velka porce horkych malin se slehackou a zmrzlinou. Pokoje uklizene. Minibar. Caj a kava zdarma. Na pokoji rychlovarna konvice, trezor, vetrak, fen.. K zámku je to opravdu co by kamenem dohodil. Do Zoo uz je to dál, ale na kole je to pěkný vylet. U hotelu jsou cyklostezky, které vedou např. do Ceskych Budejovic podel Vltavy...
17.5.2017 20:34
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 41361
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Poukaz bude jako dárek a pobyt je naplánován na srpen. Nákup proběhl absolutně bez problémů. Děkuji
5.5.2017 14:47
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v rodinném 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 41361
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezký a příjemný hotel, moc milá obsluha. Paní na recepci byla připravená, měla nachystané veškeré poukazy, o všem nás informovala. Nebylo vůbec nutné se vyptávat. Opravdu hezký pobyt za krásnou cenu. Děkujeme
28.12.2016 17:49
nn
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v rodinném 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 41361
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
skvělé
4.12.2016 15:48
nn
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v rodinném 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 41361
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
super
25.11.2016 10:23
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v rodinném 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 41361
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
+ Hezké pokoje, vstřícný personál. - Kouř s kuřácké restaurace je cítit až do prvního patra
1

Běžící akce klienta