Recenze - Hotel Záviš z Falkenštejna

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Záviš
Celkové hodnocení akcí: 4.7428571428571
100% doporučuje (35 hodnocení)

Hotel Záviš Hluboká s.r.o.
IČ 25167031
Náměstí Čsl.armády 25
Hluboká nad Vltavou 37341 CZ
www.hotelzavis.cz
387966666 775966666
info@hotelzavis.cz

Všechna zařízení provozovatele

Hotel Záviš z Falkenštejna, Hotel Záviš z Falkenštejna

Hotel Záviš z Falkenštejna

Hotel Záviš z Falkenštejna **** se nachází ve městě Hluboká nad Vltavou, které je jedním z nejkrásnějších koutů nejen Jihočeského kraje, ale i celé České republiky a je ideálním místem pro trávení příjemné dovolené. Okolí hotelu je nabité cyklostezkami a turistickými stezkami všech obtížností.

Hotel Záviš o celkové kapacitě 54 lůžek, kterou je možno navýšit o 6 přistýlek, nabízí ubytování ve 28 pokojích. Jedná se o 6 jednolůžkových, 18 dvoulůžkových pokojů a 4 apartmány, které mohou hostům poskytnout ještě větší komfort. V hotelu jsou také dva bezbariérové dvoulůžkové pokoje. Všechny pokoje a apartmány jsou moderně vybaveny.

Pokoje disponují vlastním sociálním zařízením, se sprchou v pokojích a vanou v apartmánech a poskytují pohodlí odpovídající požadovaným moderním standardům čtyřhvězdičkového hotelu. Dále jsou vybaveny vlastní televizí se satelitem, telefonem a WiFi připojením k internetu. Část pokojů je s výhledem na náměstí, část na golfové hřiště. Přilehlé parkoviště mohou návštěvníci hotelu využít zdarma.

Restaurace Na Růžku
V hotelu je k dispozici nekuřácká restaurace, součástí sálu je bar s výčepem, koutek pro děti a venkovní terasa pro 30 osob. Snídaně jsou řešeny formou švédských stolů, k obědu je připravováno denní menu, nebo si mohou zákazníci vybrat minutky z bohatého jídelního lístku. Restaurace nabízí kromě výběru jídel a tradičního jihočeského menu také dobře chlazené tři druhy piv. Tuto nabídku mohou návštěvníci vychutnat i na kryté terase.

Restaurace a vinárna Šatlava
Stylovou sklepní vinárnu Šatlava s bohatou nabídkou kvalitních vín mohou hosté využít k romantickému posezení u praskajícího ohně. 

Wellness se nachází v sousedním hotelu Podhrad - 20m od hotelu Záviš. Bazén, sauna či vířivka vás příjemně uvolní a odplaví všechen stres.

 


Zákazníci hodnotí „Hotel Záviš z Falkenštejna“

24.8.2018 21:46
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt pro dva ve 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 44176
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velice spokojení. Obsluha příjemná a rychlá. Jen malá vada na kráse a to hluk z ulice. Pokud přijede rodina s dětmi, je problém.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
1
Ne
0
13.2.2018 12:23
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „3denní relaxační pobyt ve 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 44176
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Objednávka úplně bez problémů. Děkujeme.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
19.12.2017 07:19
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 44176
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezké, příjemné ubytováni, příjemná obsluha a plno vyžití. S přitelem se nám moc líbilo.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
13.11.2017 12:04
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „3denní relaxační pobyt ve 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 44176
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vřele doporučuji tento hotel. Velice ochotný personál. Slečna v restauraci byla velice vstřícná a ochotná. Mladý muž na recepci velmi ochotný. Poradil nám ohledně památek v okolí. Jídlo velice chutné a velký výběr. Byl to víkend, který jsme si velice užili. Děkujeme
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
10.10.2017 16:08
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 44176
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
výborné jídlo, bohaté snídaně i večeře vhodné pro rodiny s dětmi, v restauraci dětský koutek, který jsme využívali při každé návštěvě parkování hned vedle hotelu půjčovna kol vč. dětské sedačky na kolo - využili jsme na celodenní výlet krásnou cyklo stezkou podél Vltavy
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
27.9.2017 17:12
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 44176
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bylo to moc fajn.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
26.9.2017 12:18
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 44176
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo celkem v pořádku.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
24.9.2017 08:28
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 44176
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi pěkné prostředí, ochotný personál, chutná strava. Rádi se sem vrátíme.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
4.9.2017 09:06
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 44176
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
velmi ochotný personál, dobré jídlo i nabídka služeb
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
2.9.2017 10:11
Svatava
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 44176
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Úžasný pobyt, skvělá obsluha, skvělé jídlo jak snídaně tak večeře. Rádi se sem vrátíme. Hladikovi
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
19.8.2017 08:44
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 44176
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezké ubytování přímo v centru. Příjemný personál. Skvělé snídaně i večeře. Možnost zvolení několika restaurací pod jednou střechou. Vlastní parkoviště. Výborná poloha
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
6.8.2017 11:48
Veronika
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 44176
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Personál vstřícný a milý, jídlo velmi dobré, prostředí moc příjemné.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
6.8.2017 10:18
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 44176
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Vše proběhlo naprosto v pořádku.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
29.7.2017 17:42
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 44176
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezký hotel, příjemná obsluha v restauraci Šatlava, výborné jídlo, strategické umístění v centru Hluboké.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
22.7.2017 11:03
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 44176
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel ma do 4 hvezdicek daleko,jsou to malickosti kterych je cela rada,ponicene zarizeni pokoju,spinave ubrusy,uklid pokoje,kladem je naopak ochotny personal a jidlo.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0

Běžící akce klienta