Recenze - Hotel Záviš z Falkenštejna

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Záviš z Falkenštejn
Celkové hodnocení akcí: 4.5434782608696
93% doporučuje (92 hodnocení)

Hotel Záviš s.r.o.
IČ 26069008
Náměstí Čsl.armády 25
Hluboká nad Vltavou 37341 CZ
www.hotelzavis.cz
387966666 775966666
info@hotelzavis.cz

Hotel Záviš z Falkenštejna

Hotel Záviš z Falkenštejna **** se nachází ve městě Hluboká nad Vltavou, které je jedním z nejkrásnějších koutů nejen Jihočeského kraje, ale i celé České republiky a je ideálním místem pro trávení příjemné dovolené. Okolí hotelu je nabité cyklostezkami a turistickými stezkami všech obtížností.

Hotel Záviš o celkové kapacitě 54 lůžek, kterou je možno navýšit o 6 přistýlek, nabízí ubytování ve 28 pokojích. Jedná se o 6 jednolůžkových, 18 dvoulůžkových pokojů a 4 apartmány, které mohou hostům poskytnout ještě větší komfort. V hotelu jsou také dva bezbariérové dvoulůžkové pokoje. Všechny pokoje a apartmány jsou moderně vybaveny.

Pokoje disponují vlastním sociálním zařízením, se sprchou v pokojích a vanou v apartmánech a poskytují pohodlí odpovídající požadovaným moderním standardům čtyřhvězdičkového hotelu. Dále jsou vybaveny vlastní televizí se satelitem, telefonem a WiFi připojením k internetu. Část pokojů je s výhledem na náměstí, část na golfové hřiště. Přilehlé parkoviště mohou návštěvníci hotelu využít zdarma.

Restaurace Na Růžku
V hotelu je k dispozici nekuřácká restaurace, součástí sálu je bar s výčepem, koutek pro děti a venkovní terasa pro 30 osob. Snídaně jsou řešeny formou švédských stolů, k obědu je připravováno denní menu, nebo si mohou zákazníci vybrat minutky z bohatého jídelního lístku. Restaurace nabízí kromě výběru jídel a tradičního jihočeského menu také dobře chlazené tři druhy piv. Tuto nabídku mohou návštěvníci vychutnat i na kryté terase.

Restaurace a vinárna Šatlava
Stylovou sklepní vinárnu Šatlava s bohatou nabídkou kvalitních vín mohou hosté využít k romantickému posezení u praskajícího ohně. 

Wellness se nachází v sousedním hotelu Podhrad - 20m od hotelu Záviš. Bazén, sauna či vířivka vás příjemně uvolní a odplaví všechen stres.

 


Zákazníci hodnotí „Hotel Záviš z Falkenštejna“

20.8.2016 23:06
Vlastimil
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Na pobyt jsme se velmi těšili,první dojem byl vcelku dobrý. Přivítala nás usměvavá, příjemná a vždy ochotná recepční. Pokoj ucházející,až na rozjíždějící se matrace, jenž kazí prožitek z noci. Co se týče jídla, tak to je kapitola sama o sobě. Snídaně v pořádku, ale večeře katastrofa, výběr spíše hospodská klasika bez jakékoliv kultury. Guláš sem jedl na 2krat, první jsem vrátil, misto masa jsem měl v červeném oleji nasázené hopskulky. Zachránila to recepční a doprovodné akce. Pobyt bychom snad doporučili, jídlo ale v žádném případě. (Malá rada , Polraicha do kuchyně.)
13.8.2016 21:00
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
špína, zápach, měli jsme objednaný pobyt na 4 dny, odjeli jsme po první noci. absolutně nemohu doporučit, to co hotel inzeruje nekoresponduje s realitou
26.7.2016 09:01
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krasne ubytovani, ochotny personal.
19.7.2016 09:07
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bylo tam krásně
12.7.2016 20:10
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S manželkou doporučujeme. Naprostá spokojenost , skvělá kuchyň, skvělá recepční, skvělá obsluha. Zkrátka hotel jak má být. Všem patří velký dík.
4.7.2016 21:46
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny ve 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byli jsme maximálně spokojeni, ochotný a vstřícný personál,všude čisto. Dobré jídlo a dost, denně domácí moučník k snídani. Vše z nabídky bylo splněno. Stoprocentně doporučuji.
20.6.2016 08:25
Monika
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Doporučuji všem. Příjemný personál,dobré jídlo. Plno krásných zážitků
8.6.2016 12:06
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ještě jsme na pobyt neodjeli
29.5.2016 17:09
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny ve 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
OK
21.5.2016 14:09
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Služby hotelu (ubytování, recepce, úklid...) super!! Snídaně byly v pohodě, nic výjimečného, ale večeře (tedy i restaurace samotná) absolutní katastrofa, fakt nehorší jídla, jaká jsem kdy jedla, i školní jídelna je proti tomu luxus, kdyby vyměnili kuchaře, udělali by jedině dobře! Obsluha taky špatná, na dotaz, z čeho je "dřevorubecký steak" jsem dostala odpověď, resp. spíš otázku "Z vepřového? Z plece, je u vepřovýho plec, že jo?", takže tak...
18.5.2016 07:40
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrý den, vše bylo tip ťop. Hezký výlet.
6.5.2016 17:39
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezký a příjemný hotel, zaměstnanci hotelu vstřícní. Prožili jsme krásný víkend. Doporučujeme všem.
3.5.2016 20:09
Jiří
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše OK
27.4.2016 20:53
Blanka
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Všechno ok.
15.4.2016 09:41
Recenze „Hotel Záviš z Falkenštejna“ pro akci „pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna“: 38545
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Kromě počasí super. Trochu lepší kuchyně by neškodila.

Ukončené akce klienta

pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna
Hotel Záviš z Falkenštejn
pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna
Hotel Záviš z Falkenštejn
pobyt na 3 dny pro 2 osoby v luxusním 4* hotelu Záviš z Falkenštejna
Hotel Záviš z Falkenštejn