Recenze - Hotel Zátiší

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Zátiší
Celkové hodnocení akcí: 4.5964912280702
93% doporučuje (57 hodnocení)

NAVATEL a.s.
IČ 28416538
Luční 46
Špindlerův Mlýn 54351 CZ
www.hotel-zatisi.com
499433368
zatisi@hotel-zatisi.com

Hotel Zátiší

Hotel se nachází deset minut chůze od centra Špindlerova Mlýna, na začátku údolí Svatý Petr. Je situován v malebné přírodě s překrásným výhledem na panorama krkonošských hor.

Hotel je také ideální pro ubytování rodin s dětmi, pro které bude jistě překvapením krásná, nově zrekonstruovaná herna. Pro větší ratolesti je k dispozici tělocvična vhodná např. pro míčové hry.

Blízké okolí hotelu je vhodné pro lyžaře, turisty, cykloturisty, milovníky adrenalinových sportů a to zejména díky své strategické poloze, z níž je možné podnikat výlety nejen do města Špindlerův Mlýn, ale také po okolních horách a turistických stezkách.

V našem hotelu jsou Vám k dispozici:

  • dvě bowlingové dráhy
  • biliár
  • pingpongový stůl
  • dětský koutek a další vyžití pro děti

Možnost návštěvy wellness centra v našem druhém Wellness hotelu Windsor v centru Špindlerova Mlýna, kde Vás čekají tradiční římské lázně, bazén s protiproudem a whirlpool.

Náš skvělý šéfkuchař Vám připraví nezapomenutelné speciality domácí i mezinárodní kuchyně, které uspokojí každého návštěvníka hotelu Zátiší. Součástí restaurace je denní bar s příjemným posezením na hotelové recepci, kde při kávě nebo odpoledním čaji můžete například plánovat některý z mnoha výletů po Špindlerově Mlýně a jeho širokém okolí.


Zákazníci hodnotí „Hotel Zátiší“

31.3.2016 13:24
Petr
Recenze „Hotel Zátiší“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Zátiší***+“: 37889
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezký hotel, čisto, teplo, dobrá kuchyně.
19.1.2016 10:52
Recenze „Hotel Zátiší“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Zátiší***+“: 37889
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Krásný hotel a ubytování, ale to je vše. Restaurace otevřena až večer, pro málo hostů v hotelu. Jídlo nebylo moc dobré.
26.10.2015 13:42
Recenze „Hotel Zátiší“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Zátiší***+“: 37889
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
víkendový wellness pobyt byl fantastický, hodnocení celé akce na 100%
8.10.2015 17:05
Recenze „Hotel Zátiší“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Zátiší***+“: 37889
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Opět nadmíru spokojeni. Fouskovi:)
19.8.2015 10:09
Recenze „Hotel Zátiší“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Zátiší***+“: 37889
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše v pořádku,jen maličká chybička...bowling na dvě hodky...šel objednat jen na hodinu...pokud člověk přijede jako já v týdnu na dvě noci,nemá skoro šanci na to si něco zarezervovat...sleva na masáž...nebylo možno ji ani využít,z důvodu obsazenosti...jinak hotel a personál super...
10.8.2015 12:09
Recenze „Hotel Zátiší“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Zátiší***+“: 37889
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt bez problémů
31.7.2015 12:09
Adriana
Recenze „Hotel Zátiší“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Zátiší***+“: 37889
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Spokojenost...
24.7.2015 12:59
Recenze „Hotel Zátiší“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Zátiší***+“: 37889
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování na vysoké ůrovni, persolnál ochotný, strava průměrná
19.7.2015 11:40
Recenze „Hotel Zátiší“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Zátiší***+“: 37889
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování,stravování,služby,ochota personálu a obsluhy v jídelně vše za 10.Děkujeme krásnou dovolenou resp.za krásný pobyt,protože jsme důchodci a dovolenou máme kdykoli.Rádi se na pokoj 103 vrátíme.
11.5.2015 20:24
Recenze „Hotel Zátiší“ pro akci „jarní relax s wellness pobytem v hotelu Zátiší pro dva na 3 dny“: 37889
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byli jsme nadmíru spokojeni a v budoucnu rádi využijeme služby toho to hotelu znova. Fouskovi
16.4.2015 17:03
Recenze „Hotel Zátiší“ pro akci „wellness pro 2 s polopenzí v hotelu Windsor****“: 37889
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
spokojennost
15.4.2015 12:41
Recenze „Hotel Zátiší“ pro akci „wellness pro 2 s polopenzí v hotelu Windsor****“: 37889
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Na recepci bohužel ani po telefonické, ani emailové objednávce pokoje s balkonem i s přiloženým voucherem nevěděli, že máme zaplacený pokoj s balkonem a museli jsme tak i mimo sezonu čekat na jeho přípravu. Naproti hotelu je opravdu hlučný bar, takže nedoporučuji pro relax a odpočinek, ale spíše pro aktivní a mladé lidi kteří v baru rádi posedí až do rána a nebude je tak rušit (ano, hudba je slyšet i se zavřenými okny v pokojích celkem dost). Wellness maličké, ale mimo sezonu se hosté vystřídali a tak to byl pro nás příjemný zážitek, ovšem ve více než deseti lidech už je to jako v pražském aquacentru. Stravování výborné, bohaté a chutné. Okolí ideální. Příště bysme ale volili spíše klidnější ubytování s atmosférou.
11.4.2015 12:34
Recenze „Hotel Zátiší“ pro akci „wellness pro 2 s polopenzí v hotelu Windsor****“: 37889
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Naprostá spokojenost, mohu jen doporučit.
6.4.2015 18:08
Recenze „Hotel Zátiší“ pro akci „březnová lyžovačka s wellness pobytem v hotelu Zátiší pro dva na 3 dny“: 37889
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Všechno bylo na jedničku a překrásné počasí to ještě potencovalo. Podzimkovi
2.4.2015 07:12
Petr
Recenze „Hotel Zátiší“ pro akci „březnová lyžovačka s wellness pobytem v hotelu Zátiší pro dva na 3 dny“: 37889
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super, bomba paradni hotel v horach s krasnym vyhledem na Krkonoše. Personal velmi profesionalni a prijemny.

Ukončené akce klienta

wellness pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Zátiší***+
Hotel Zátiší
pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Zátiší***+
Hotel Zátiší
wellness pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Zátiší***+
Hotel Zátiší