Recenze - Hotel Zadov

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Zadov
Celkové hodnocení akcí: 4.2647058823529
85% doporučuje (34 hodnocení)

Alteris s.r.o. Hotel Zadov
IČ 27862313/2
Zadov 350
Stachy 38473 CZ
www.zadovhotel.cz
602256383
recepce@zadovhotel.cz

Hotel Zadov

Hotel Zadov se nachází v nádherné šumavské přírodě v nadmořské výšce 1050 m, s překrásným výhledem na předhůří centrální Šumavy. Jeho poloha na svahu pod Churáňovským vrchem (1118 m) uprostřed lyžařského areálu je naprosto ideální pro zimní sporty a nabízí nepřeberné množství možností pro pěší i cyklistické výlety. Návštěvníkům je k dispozici parkoviště přímo u hotelu, sauna, tělocvična, taneční sál, dětský koutek, bowling, kulečník, stolní tenis, hřiště na míčové hry a dětské prolézačky.

V hotelu je pro hosty připraveno celkem 58 pokojů či apartmá, které jsou zařízeny s důrazem na tradici a kvalitu, která je pro hotel typická. Všechny pokoje jsou vybaveny tak, aby našim hostům poskytly co největší pohodlí a očekávaný standard. Komfortní vybavení pokojů a jejich příjemné barevné ladění dohromady vytváří krásné prostředí, ideální pro relaxaci a načerpání nových sil. Pokoje jsou nově zrekonstruované, vybavené stylovým nábytkem z masivu, vlastním sociálním zařízením, telefonem, TV a SAT. V celém hotelu je bezplatný bezdrátový vysokorychlostní internet (100 Mb/s). Ubytovací kapacita je 185 lůžek ve dvoulůžkových, třílůžkových a rodinných čtyřlůžkových pokojích (dva dvoulůžkové pokoje se společnou chodbou a sociálním zařízením) . Hotel disponuje i třemi nadstandardně vybavenými apartmány.

Restaurace Hotelu Zadov má za cíl naplnit očekávání znalců dobrého jídla. Restaurace je otevřena pro veřejnost a hotelové hosty sedm dní v týdnu a staví na kvalitních surovinách z místních zdrojů. Vybírat můžete z pokrmů, které jsou vytvářeny na základě sezónní dostupnosti potravin a stranou tudíž nezůstávají ani tradiční šumavské speciality.

Něco na zahřátí či výbornou kávu si můžete dát v příjemném baru a kavárně, která Vás díky velkému krbu vtáhne do tradiční horské atmosféry vysokohorského hotelu. V hotelovém baru naleznete širokou nabídku alkoholických i nealkoholických nápojů, míchaných drinků a různých pochutin k malému „zakousnutí“. Chceme točit pivo s tradicí, a proto točíme Svijany. Na baru si můžete vychutnat výbornou kávu Rioba, přičemž nejoblíbenějším nealkoholickým teplým nápojem je café latte s krásně našlehanou mléčnou pěnou.

Venkovní terasa hotelu Zadov vyniká nad ostatními svým skvělým výhledem na krásné kopce Šumavy a dokonalou horskou přírodu, která společně se západem slunce hraje všemi barvami duhy. Posaďte se se svým oblíbeným nápojem a užijte si dokonalý výhled, který nebudete mít nikde jinde. V případě hezkého počasí je možné si na terase vychutnat i snídani a začít tak den plný slunce a pocitu dokonalého souznění s krásnou šumavskou přírodou.

Dřevem obložená sauna hotelu Zadov nabízí prostor pro saunování až osmi osob, ale můžete jí využít s vaším partnerem či dětmi čistě jako saunu privátní.

Po náročném dnu si jistě zasloužíte pořádně odpočinout a zrelaxovat. Velká vířivka v hotelu Zadov je pro takovou to relaxaci jako stvořená. Můžete ji využít jako privátní vířivku pro romantické chvíle se Vaším partnerem, nebo spolu s Vašimi přáteli - do vířivky se Vás vejde celkem šest. Velmi často vířivku využívají rodiny s dětmi, které se zde mohou náležitě vyřádit.

Na chvíli zpomalte a věnujte se relaxaci prostřednictvím příjemné masáže. Vybrat si můžete z klasické masáže, medové masáže, indické masáže hlavy, thajské masáže chodidel, omlazovací masáže obličeje či masáže lávovými kameny.

Pro děti je v hotelu k dispozici dětský koutek.



Zákazníci hodnotí „Hotel Zadov“

1.9.2017 15:53
Veronika
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi dobré.
29.8.2017 19:39
Štěpánka
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování i polopenze bylo zcela dostačující.
29.8.2017 14:27
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Tento pobyt jsme absolvovaly s kamarádkou, využily jsme zapůjčení kol na výlet po okolí,poradila nám i velmi vstřícná paní recepční,můžu tedy všem jen doporučit!!!! Vyšlo nám i počasí, takže jsme kromě nabídky zapůjčení kol i koloběžky chodily po nádherném okolí i pěšky. Ubytování v hotelu bylo pěkné, stravování velmi dobré a služby na recepci, díky ochotným recepčním - v pořádku.
28.8.2017 12:44
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
byl to hezký pobyt
20.8.2017 11:58
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
V hotelu Zadov jsme už byli podruhé a znovu velmi spokojeni.Velmi dobrá strava,pokoje s novým nábytkem,celkově byl pobyt bez nedostatků,všem doporučuji!
27.7.2017 17:11
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výborný pobyt. Jitka
7.7.2017 21:09
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velice krasné prostředí,ochotný personál,výborná obsluha,dobrá jídla.A ještě jednou velké poděkování číšníkům.
29.6.2017 11:00
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezké prostředí i milá obsluha
12.5.2017 18:39
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování slušné, jídlo výborné.Nelíbilo se mi, že víkendový poplatek požadovali zaplatit i za páteční noc.
22.2.2017 13:44
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Pobyt hodnotíme průměrně, personál ochotný, strava dobrá, pouze musíme vytknout zařízení a postele v pokoji - zastaralé vybavení, ale nejhorší je kvalita postelí, cítíte každé pero v matraci, ležíte v díře, prostě něco hrozného, co se nedá hotelu odpustit. Jezdívali jsme do tohoto hotelu před 25 lety s dětmi a v podstatě kromě plastových oken se tu nic nezměnilo, koberce staré, recepce, bar, restaurace,... Vrábelovi
2.1.2017 23:01
Martina
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „relaxační pobyt pro 2 osoby na 3 dny v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásné prostředí, kde si na své přijdou milovníci turistiky a přírody. V hotelu je k dispozici sauna, jako zasloužená odměna po celodenní túře. Jídlo výborné a příjemný personál.
16.10.2016 19:24
Helena
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Měla jsem dojem, že pobyt byl se slevou?! Tu jsme, ale ztratili ve chvíli, kdy nás skasírovali na místě o poplatek za víkend a poplatek za letní sezónu, divím se, že nám neúčtovali ještě poplatek z čerstvého vzduchu!!! Také sauna, kterou jsme si vybrali byla bez napuštěného schlazovacího bazénku a jen na 60min, což bylo omezující. Jídlu, ubytování ani personálu se nedalo nic vytknout - profesionální.
4.10.2016 14:38
Lenka
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „relaxační pobyt pro 2 osoby na 3 dny v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
super
8.8.2016 17:40
Petra
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „relaxační pobyt pro 2 osoby na 3 dny v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Na pokoji nebylo uklizeno. Dle míry prachu se tam neutíral minimálně několik týdnů. Byl ve skříni, na policích, prostě všude... Televizní ovladač byl nefunkční a chyběl ručník na ruce. Byl pouze velký...
11.7.2016 13:24
Hana
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
:)

Běžící akce klienta