Recenze - Hotel Zadov

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Zadov
Celkové hodnocení akcí: 4.3
85% doporučuje (40 hodnocení)

Alteris s.r.o. Hotel Zadov
IČ 27862313/2
Zadov 350
Stachy 38473 CZ
www.zadovhotel.cz
602256383
recepce@zadovhotel.cz

Hotel Zadov

Hotel Zadov se nachází v nádherné šumavské přírodě v nadmořské výšce 1050 m, s překrásným výhledem na předhůří centrální Šumavy. Jeho poloha na svahu pod Churáňovským vrchem (1118 m) uprostřed lyžařského areálu je naprosto ideální pro zimní sporty a nabízí nepřeberné množství možností pro pěší i cyklistické výlety. Návštěvníkům je k dispozici parkoviště přímo u hotelu, sauna, tělocvična, taneční sál, dětský koutek, bowling, kulečník, stolní tenis, hřiště na míčové hry a dětské prolézačky.

V hotelu je pro hosty připraveno celkem 58 pokojů či apartmá, které jsou zařízeny s důrazem na tradici a kvalitu, která je pro hotel typická. Všechny pokoje jsou vybaveny tak, aby našim hostům poskytly co největší pohodlí a očekávaný standard. Komfortní vybavení pokojů a jejich příjemné barevné ladění dohromady vytváří krásné prostředí, ideální pro relaxaci a načerpání nových sil. Pokoje jsou nově zrekonstruované, vybavené stylovým nábytkem z masivu, vlastním sociálním zařízením, telefonem, TV a SAT. V celém hotelu je bezplatný bezdrátový vysokorychlostní internet (100 Mb/s). Ubytovací kapacita je 185 lůžek ve dvoulůžkových, třílůžkových a rodinných čtyřlůžkových pokojích (dva dvoulůžkové pokoje se společnou chodbou a sociálním zařízením) . Hotel disponuje i třemi nadstandardně vybavenými apartmány.

Restaurace Hotelu Zadov má za cíl naplnit očekávání znalců dobrého jídla. Restaurace je otevřena pro veřejnost a hotelové hosty sedm dní v týdnu a staví na kvalitních surovinách z místních zdrojů. Vybírat můžete z pokrmů, které jsou vytvářeny na základě sezónní dostupnosti potravin a stranou tudíž nezůstávají ani tradiční šumavské speciality.

Něco na zahřátí či výbornou kávu si můžete dát v příjemném baru a kavárně, která Vás díky velkému krbu vtáhne do tradiční horské atmosféry vysokohorského hotelu. V hotelovém baru naleznete širokou nabídku alkoholických i nealkoholických nápojů, míchaných drinků a různých pochutin k malému „zakousnutí“. Chceme točit pivo s tradicí, a proto točíme Svijany. Na baru si můžete vychutnat výbornou kávu Rioba, přičemž nejoblíbenějším nealkoholickým teplým nápojem je café latte s krásně našlehanou mléčnou pěnou.

Venkovní terasa hotelu Zadov vyniká nad ostatními svým skvělým výhledem na krásné kopce Šumavy a dokonalou horskou přírodu, která společně se západem slunce hraje všemi barvami duhy. Posaďte se se svým oblíbeným nápojem a užijte si dokonalý výhled, který nebudete mít nikde jinde. V případě hezkého počasí je možné si na terase vychutnat i snídani a začít tak den plný slunce a pocitu dokonalého souznění s krásnou šumavskou přírodou.

Dřevem obložená sauna hotelu Zadov nabízí prostor pro saunování až osmi osob, ale můžete jí využít s vaším partnerem či dětmi čistě jako saunu privátní.

Po náročném dnu si jistě zasloužíte pořádně odpočinout a zrelaxovat. Velká vířivka v hotelu Zadov je pro takovou to relaxaci jako stvořená. Můžete ji využít jako privátní vířivku pro romantické chvíle se Vaším partnerem, nebo spolu s Vašimi přáteli - do vířivky se Vás vejde celkem šest. Velmi často vířivku využívají rodiny s dětmi, které se zde mohou náležitě vyřádit.

Na chvíli zpomalte a věnujte se relaxaci prostřednictvím příjemné masáže. Vybrat si můžete z klasické masáže, medové masáže, indické masáže hlavy, thajské masáže chodidel, omlazovací masáže obličeje či masáže lávovými kameny.

Pro děti je v hotelu k dispozici dětský koutek.



Zákazníci hodnotí „Hotel Zadov“

24.10.2017 15:47
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Slušná gastronomie, vstřícný personál restaurace.
16.10.2017 16:11
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výborný personál, hezké pokoje.Hotel je na krásným místě,kde máte krásný výhled na okolí. Doporučujeme všem.Radi se tam vrátíme příští rok.
8.10.2017 10:37
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
výborná strava
4.10.2017 12:06
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Starší hotel, ale čistý a pro mé potřeby dostatečný. Na pokoji stará TV se čtyřmi kanály :) (možná se stačilo ozvat a někdo by to naladil-ovladačem na pokoji to možné nebylo. Ale nejel jsem sledovat TV). Jinak matraci bych snesl lepší, nebyla to úplně katastrofa, ale úplně pohodlná také nebyla (tím myslím, že doba používání byla na kvalitě a proležení již znát). Zato na přistýlce byla matrace perfektní - tu jsem sice nepotřeboval, ale uvažoval jsem, zda si ji nepředělám na hlavní lůžko. Pro menší rozměry jsem tak nakonec neučinil. Co hodnotím velmi kladně, byl přístup personálu. Ten byl velmi příjemný a vstřícný. Co se týče stravy ta formou rautu, žádný gurmánský zážitek, ale člověk se najedl.
4.10.2017 10:18
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný pobyt,čisté pokoje,milý personál.
1.10.2017 19:11
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Dobrý den,akce na wellnes pobytu v hotelu Zadov výborné, personál velmi příjemný.Jediný velikánský nedostatek jsou jejich postele, v nichž jsou velmi špatné matrace, takže veškeré absolvované procedury jsou k ničemu. Pokud mají stejné postele ve všech pokojích, tak pobyt vůbec nedoporučuji!!!! KAZÍ TO CELÝ POBYT
1.9.2017 15:53
Veronika
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi dobré.
29.8.2017 19:39
Štěpánka
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování i polopenze bylo zcela dostačující.
29.8.2017 14:27
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Tento pobyt jsme absolvovaly s kamarádkou, využily jsme zapůjčení kol na výlet po okolí,poradila nám i velmi vstřícná paní recepční,můžu tedy všem jen doporučit!!!! Vyšlo nám i počasí, takže jsme kromě nabídky zapůjčení kol i koloběžky chodily po nádherném okolí i pěšky. Ubytování v hotelu bylo pěkné, stravování velmi dobré a služby na recepci, díky ochotným recepčním - v pořádku.
28.8.2017 12:44
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
byl to hezký pobyt
20.8.2017 11:58
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
V hotelu Zadov jsme už byli podruhé a znovu velmi spokojeni.Velmi dobrá strava,pokoje s novým nábytkem,celkově byl pobyt bez nedostatků,všem doporučuji!
27.7.2017 17:11
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výborný pobyt. Jitka
7.7.2017 21:09
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velice krasné prostředí,ochotný personál,výborná obsluha,dobrá jídla.A ještě jednou velké poděkování číšníkům.
29.6.2017 11:00
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezké prostředí i milá obsluha
12.5.2017 18:39
Recenze „Hotel Zadov“ pro akci „wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+“: 41803
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování slušné, jídlo výborné.Nelíbilo se mi, že víkendový poplatek požadovali zaplatit i za páteční noc.

Ukončené akce klienta

wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+
Hotel Zadov
wellness nebo aktiv pobyt pro dva v Hotelu Zadov***+
Hotel Zadov
pobyt pro dva na 3 dny v Hotelu Zadov***+
Hotel Zadov***+