Recenze - Hotel Synot

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Synot
Celkové hodnocení akcí: 4.3529411764706
100% doporučuje (17 hodnocení)

Radmil Schneider
IČ 10092498
Nad Hřištěm 1891
Staré Město 68603 CZ
www.synothotels.com
777783447 739604119 572541745
synot@synothotels.com

Hotel Synot, Hotel Morava ***

Hotel Synot

Moderní ubytovací zařízení nadstandardně vybavené především s ohledem na potřeby pracovních i přátelských setkání malých i větších akcí.

V zázemí hotelu naleznete široké možnosti pro sportovní a volnočasové aktivity jako je hotelové wellness centrum, tenis, plážový volejbal, fotbal, letní kino ve sportovním areálu. 

V prostorách hotelu naleznete vše, co k modernímu hotelu patří.

Pokoje jsou vybaveny:

  • klimatizací
  • internetovou přípojkou - zdarma 
  • satelitním signálem s televizí
  • k dispozici hotelový wellness 

Kapacita hotelu:

  • 4 x SUITTY
  • 3 x dvoulůžkový
  • 19 x jednolůžkový (s možností přistýlky)
  • celková kapacita hotelu je 60 lůžek

Wellness
V našem moderním Wellness centru si můžete zvolit z široké nabídky pro dobrou kondici i odpočinek. Zaujmeme Vás interiérem i příjemnou atmosférou, která přispěje k Vaší relaxaci. 


Zákazníci hodnotí „Hotel Synot“

23.11.2016 08:46
Recenze „Hotel Synot“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Synot***“: 39852
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
super relax
22.11.2016 15:52
Recenze „Hotel Synot“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Synot***“: 39852
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt byl moc fajn! Pouze pokoj byl malinkatý,Obsluha ochotná,jídlo super!
15.11.2016 16:59
Renáta
Recenze „Hotel Synot“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Synot***“: 39852
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Slušné ubytování, dobré jídlo, příjemný personál, spousta zajímavostí v okolí.
11.10.2016 19:15
Jitka
Recenze „Hotel Synot“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Synot***“: 39852
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemné prostředí, Staré město je kouzelné. Ubytování v jednolůžkovém pokoji s přistýlkou je pro opravdu nenáročné. Naštěstí jsme v pokoji mnoho času netrávili. Jídlo bylo chutné.
12.8.2016 20:56
Libuse
Recenze „Hotel Synot“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Synot***“: 39852
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemné prostředí, ochotný personál a navíc výborná kuchyně.
21.7.2016 21:56
Recenze „Hotel Synot“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Synot***“: 39852
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše v pohode
27.6.2016 18:10
Recenze „Hotel Synot“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Synot***“: 39852
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vstřícný a velmi ochotný personál.
12.5.2016 20:50
Recenze „Hotel Synot“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Synot***“: 39852
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
super odpočinek, recepce dobrá jen trochu pomalejší obsluha baru
22.3.2016 10:18
Recenze „Hotel Synot“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Synot***“: 39852
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Zatím hodnotím ochotu při rezervaci pobytu, služby vyzkouším až v létě.
21.3.2016 10:28
Petra
Recenze „Hotel Synot“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Synot***“: 39852
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ja i můj přítel se přidáváme k těm lepším ohlasům. Personál byl velice vstřícný už od samého začátku. Jídlo bylo skvělé bylo ho dokonce až příliš ale vaří fantasticky. Co se týče pokoje byl čistý voňavý no prostě bez chyb. Jedine co se nám trochu nelíbilo je ze se do wellness chodí přes lobby bar což je úplná maličkost :). Za nás velké doporučení určitě to stojí za to.
17.1.2016 16:38
Recenze „Hotel Synot“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Synot***“: 39852
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
hrůza, nikomu nedoporučuji.
28.9.2015 10:55
Recenze „Hotel Synot“ pro akci „wellness pobyt v hotelu Synot na 3 dny pro dva s polopenzí“: 39852
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Za dva roky mám deset wellnesů a myslím,že od Vás už jsem jeden měl.Hotel Synot jedu již po druhé,tak je vidět,že jsem velice spokojen.
15.9.2015 12:31
Recenze „Hotel Synot“ pro akci „wellness pobyt v hotelu Synot na 3 dny pro dva s polopenzí“: 39852
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt nenadchl, ani neurazil. Wellness pobytů jsme navštívili již více, ale tento byl jasně nejslabší.
8.7.2015 19:47
Lenka
Recenze „Hotel Synot“ pro akci „wellness pobyt v hotelu Synot na 3 dny pro dva s polopenzí“: 39852
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytovani i sluzby fajn,jen dlouha cekaci doba na veceri..
10.4.2015 18:56
Recenze „Hotel Synot“ pro akci „wellness pobyt v hotelu Synot na 3 dny pro dva s polopenzí“: 39852
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vytkla bych pouze drobnost - voucher byl ve formátu, který po uložení nešel vytisknout

Běžící akce klienta

pobyt pro dva v Hotelu Morava*** s polopenzí
Hotel Morava
wellness pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Synot***
Hotel Synot