Recenze - Hotel Stella

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Stella
Celkové hodnocení akcí: 3.8095238095238
95% doporučuje (21 hodnocení)

Alteris s.r.o. Hotel Stella
IČ 27862313
Špičák 91
Železná Ruda 34004 CZ
www.stellahotel.cz
376397109
info@stellahotel.cz

Hotel Stella

Hotel Stella se nachází v nádherné šumavské přírodě v nadmořské výšce 900 m, s překrásným výhledem na šumavské kopce. Jeho poloha na svahu pod horou Špičák (1202 m) a Pancíř (1214 m) u lyžařského areálu je naprosto ideální pro zimní sporty a nabízí nepřeberné množství možností pro pěší i cyklistické výlety. 

Restaurace

Restaurace Hotelu Stella naplní očekávání znalců dobrého jídla a staví na kvalitních surovinách z místních zdrojů. Pokrmy jsou vytvářeny na základě sezónní dostupnosti potravin a stranou tudíž nezůstávají ani tradiční šumavské speciality.

Bar

Něco na zahřátí či výbornou kávu Rioba nebo café latte s krásně našlehanou mléčnou pěnou si můžete dát v příjemném baru a kavárně, která Vás díky velkému krbu vtáhne do tradiční horské atmosféry vysokohorského hotelu.

V hotelovém baru naleznete širokou nabídku alkoholických i nealkoholických nápojů, míchaných drinků a různých pochutin k malému „zakousnutí“. Točí se zde pivo s tradicí, Svijany. 

Pokoje

Přenocujte v našich elegantně zařízených pokojích nebo apartmánech v horském stylu se světlými tóny a přátelskou komfortní atmosférou s dechberoucím výhledem na šumavské hory. V hotelu se nachází celkem 42 pokojů a apartmánů a s takovouto kapacitou je náš hotel ideální pro autobusové zájezdy a skupinové pobyty.


Zákazníci hodnotí „Hotel Stella“

31.10.2016 13:23
Eva
Recenze „Hotel Stella“ pro akci „3denní ubytování s polopení v Hotelu Stella***“: 38880
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Moc pěkné, byla jsem spokojena s personálem
3.10.2016 12:38
Jitka
Recenze „Hotel Stella“ pro akci „3denní ubytování s polopení v Hotelu Stella***“: 38880
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel sice staršího vzezření ale jídlo a obsluha perfektní. Naprostá spokojenost. Jenom na televizi by bylo dobré kdyby šly naladit české programy.
6.9.2016 15:26
Iveta
Recenze „Hotel Stella“ pro akci „3denní ubytování s polopení v Hotelu Stella***“: 38880
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
slušné ubytování, výborná kuchyně, přátelský personál
26.8.2016 13:56
Lukáš
Recenze „Hotel Stella“ pro akci „3denní ubytování s polopení v Hotelu Stella***“: 38880
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel předčil naše očekávání. Po různých víkendových a wellness pobytech po ČR jsme už zvyklí na ledacos a zde jsme nebyli ničím zklamáni. Standard ubytování a poskytnuté služby odpovídají třem hvězdičkám. Nejvíce nás asi překvapil ceník, který obsahuje všechny možné příplatky - za letní pobyt, za víkend, za státní svátek, takže skutečná cena ubytování je zhruba 1,5násobná oproti hodnotě voucheru. Personál ochotný. Dokonce nás i varoval, ať chodíme včas na večeři, která byla bufetovou formou, že by později nemuselo být jídlo, ale i když jsme dorazili po půl osmé (večeře se vydává mezi 18:00-20:00), obě jídla z nabídky ještě byla v dostatečném množství. Využili jsme saunu i zapůjčení koloběžek.
5.8.2016 10:01
Mirek
Recenze „Hotel Stella“ pro akci „3denní ubytování s polopení v Hotelu Stella***“: 38880
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezké to tam bylo
30.7.2016 09:43
Recenze „Hotel Stella“ pro akci „3denní ubytování s polopení v Hotelu Stella***“: 38880
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Nejlepší roky má hotel za sebou. Všude čisto, dostatek jídla, milý personál.
28.7.2016 08:42
Milan
Recenze „Hotel Stella“ pro akci „3denní ubytování s polopení v Hotelu Stella***“: 38880
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Polopenze. .- výborné Ubytování. - dobré
18.7.2016 09:36
Recenze „Hotel Stella“ pro akci „3denní ubytování s polopení v Hotelu Stella***“: 38880
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše v pořádku, akorát doplatek by byl lepší v ceně voucheru, když je v téměř stejné hodnotě...
16.7.2016 15:08
Václav
Recenze „Hotel Stella“ pro akci „3denní ubytování s polopení v Hotelu Stella***“: 38880
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Všem vřele doporučujeme! Ředitelka hotelu velmi ochotná a příjemná, nic není problém domluvit, nebo zařídit. Ostatní pracovníci hotelu taktéž na podobné vlně, usměvavý personál, pokoje čisté, vše v pořádku! Koloběžky předčili očekávání (velmi kvalitní koloběžky), kola také vše v pořádku, televize na pokoji super! Jídlo bez chyby, snídaně bohatou formou švédských stolů, večeře výběr ze 2 jídel + polévka. Hodnocení 5 z 5, rozhodně doporučujeme v porovnání CENA = VÝKON ;) Pokud hledáte dostačující ubytování a spíše chcete být mimo hotel jako jsme byli my : není co vytknout!
1

Běžící akce klienta

pobyt v hotelu či bungalovu
Hotel Medlov