Recenze - Hotel Sonáta

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Sonáta
Celkové hodnocení akcí: 3.6666666666667
78% doporučuje (9 hodnocení)

FLAMARK - HOTELS s.r.o.
IČ 03081648
Plzeňská 97
Mariánské Lázně 35301 CZ
www.hotel-sonata.cz
734449731
reservation@hotel-sonata.cz

Hotel Sonáta

Hotel se nachází 650 m od centra města a 400 m od autobusového a vlakového nádraží. K věhlasné kolonádě je to 2,5 kilometru, takže si můžete udělat procházku nebo využít levných trolejbusů a být u zpívající fontány během pěti minut. Také je snadný přístup k dálnici D5 Praha-Rozvadov cca 25km.

Restaurace s kavárnou a letní terasou se nachází v přízemí hotelu a je otevřena denně od 7:00 do 22:00 hodin. Nabízí speciality české i mezinárodní kuchyně a široký výběr vín z Moravy.

Celková kapacita hotelu je 78 lůžek v 37 pokojích, z toho 6 jednolůžkových pokojů, 20 dvoulůžkových pokojů manželská postel (standard), 5 dvoulůžkových pokojů rozdělena postel (twin room), 4 trojlůžkové pokoje, 1 čtyřlůžkový pokoj. Pokoje lze dovybavit přistýlkou. Komfortně zařízené pokoje odpovídající standardu *** hotelu. V Hotelu je zdarma  připojení k internetu. V hotelu je k dispozici 1 bezbariérový pokoj. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Zotavte se ze stresů všedního dne a relaxujte v nově zrekonstruovaném wellness centru - široká nabídka zážitkových masáží, zábalů, koupelí či luxusních tělových terapií.

 



Zákazníci hodnotí „Hotel Sonáta“

15.10.2016 10:38
Recenze „Hotel Sonáta“ pro akci „léčebný pobyt pro dva s polopenzí v Zámeckém hotelu Sanatorium***“: 40433
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nebyli jsme spokojeni s kuchyní
27.7.2016 21:46
Jan
Recenze „Hotel Sonáta“ pro akci „léčebný pobyt pro dva s polopenzí v Zámeckém hotelu Sanatorium***“: 40433
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Vynikající kuchyně.V hotelu neteče minerální voda, tudíž se nepoužívá k balneo procedurám.Hotel sousedí s živností autoklempíře, o klidu nelze hovořit.
21.6.2016 12:13
Jana
Recenze „Hotel Sonáta“ pro akci „léčebný pobyt pro dva s polopenzí v Zámeckém hotelu Sanatorium***“: 40433
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše v naprostém pořádku. Personál ochotný, vstřícný, jídlo chutné
31.5.2016 13:11
Recenze „Hotel Sonáta“ pro akci „léčebný pobyt pro dva s polopenzí v Zámeckém hotelu Sanatorium***“: 40433
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotelu chybí personál a pan majitel má hodně práce ale snažil se všem vyhovět. Děkuji a přeji mu hodně štěstí !
17.3.2016 09:39
Jiří
Recenze „Hotel Sonáta“ pro akci „pobyt pro dva v Mariánských Lázních ve Wellness hotelu Sonáta***“: 40433
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Děkujeme za nádherné prožití Wellness v hotelu Sonáta v Mariánských lázních, vedení a personál hotelu velice příjemný a vstřícný, nádherné prostředí hotelu, v ceně pobytu jsou i čtyři relaxační procedury, hotel je od nádraží vzdálen pouhých 440 m, což lze zvládnout příjemnou procházkou. Rovněž lze k dopravě na prohlídku lázeňského centra použít MHD, jejíž stanice je v blízkosti hotelu. Chcete-li prožít příjemné dny se špičkovou péčí o svou tělesnou i duševní schránku, je volba pobytu v hotelu Sonáta tou správnou volbou.
9.2.2016 09:35
JINDŘICH
Recenze „Hotel Sonáta“ pro akci „pobyt pro dva v Mariánských Lázních ve Wellness hotelu Sonáta***“: 40433
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
JEŠTĚ JSME NA POBYTU NEBYLI
4.2.2016 11:03
Vlastimil Packa
Recenze „Hotel Sonáta“ pro akci „pobyt pro dva v Mariánských Lázních ve Wellness hotelu Sonáta***“: 40433
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Komunikace na uspokojivé úrovni
20.10.2015 17:42
Recenze „Hotel Sonáta“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí ve Wellness hotelu Sonáta***“: 40433
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Personál byl příjemný a ochotný, strava dobrá, paní masérka bezvadná. Při objednávání jsme chtěli dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi, ale skončili jsme ve třílůžkovém, velice tmavém a studeném pokoji - netopilo se v něm i když už bylo venku chladno. Byla to taková vada na kráse.
29.9.2015 16:57
Recenze „Hotel Sonáta“ pro akci „lázeňský pobyt pro dva s polopenzí v Zámeckém hotelu Sanatorium***“: 40433
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byli jsme spokojeni.
1

Běžící akce klienta

relaxační léčebný pobyt pro dva ve Wellness hotelu Sonáta***
Hotel Sonáta
léčebný pobyt pro dva v Zámeckém hotelu Sanatorium*** s polopenzí
Zámecký hotel Sanatorium