Recenze - Hotel Slávia

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Ubytování Tábor
Celkové hodnocení akcí: 4
90% doporučuje (49 hodnocení)

CST s.r.o.
IČ 26038285
Husovo náměstí 591
Tábor 39002 CZ
www.hotel-slavia.net
381201840
info@hotel-slavia.net

Všechna zařízení provozovatele

Hotel Slávia, Hotel a kavárna Slávia Tábor

Hotel Slávia

Nově zrekonstruovaný hotel Slávia v centru historického města Tábor nabízí příjemné ubytování v kompletně vybavených pokojích.

Ubytování
Hotel nabízí ubytování ve dvanácti jedno až čtyř lůžkových pokojích. Všechny pokoje hotelu Slávia Tábor jsou vybaveny novým nábytkem, mají vlastní koupelnu a WC,TV a přípojku na internet. 

Restaurace Pohoda Tábor
Hosté hotelu Slávia Tábor mohou využít služeb restaurace Pohoda, která svou polohou ve 4. patře nové přístavby poskytuje nevšední pohled na město.

Restaurace nabízí vlastní parkoviště, bezbariérový přístup a příjemné posezení v klimatizovaných prostorách s kapacitou k sezení až 70 míst. Jídlo je vždy připravováno z čerstvých surovin. Restaurace nabízí širokou škálu nealkoholických a alkoholických nápojů, jako jsou například míchané nápoje nebo výběr z kvalitního točeného piva Pilsner Urquell a Velkopopovického Kozla. V restauraci můžete využít WI-FI připojení zdarma a dětský koutek.

Pro hosty je dále k dispozici příjemná kavárna Slávia v prostorech recepce hotelu. V kavárně i restauraci je Wi-Fi zdarma. Všichni návštěvníci hotelu mohou zaparkovat na hotelovém parkovišti ve dvoře hotelu. 


Zákazníci hodnotí „Hotel Slávia“

13.11.2017 15:03
Jiří
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 42529
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování pěkné, nově zařízený pokoj. Snídaně švédský stůl, bohaté. Byli jsme tam již po druhé a byli jsme spokojeni. Jedna věc se od minule nezlepšila, je tam cítit zápach jako z žumpy. Naštěstí ve vyšších patrech je to mnohem slabší.
31.10.2017 09:34
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 42529
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Snídaně bych rozhodně neoznačila jako "bohaté", horší standard. Ale milý personál, pokoj čistý, kousek od centra.
23.9.2017 18:42
Jiří
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 42529
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byli jsme spokojeni. Personál ochotný. Pokoj pěkný, čistý.
15.9.2017 09:26
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 42529
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
. Hotel čistý, pěkný.Snídaně jsem zažila mnohem bohatější,ale najedli jsme se.
23.7.2017 21:46
Jan
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 42529
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování v blízkosti vlakového nádraží, cena přiměřená kvalitě ubytování.
20.7.2017 08:39
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 42529
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
byli jsme velmi spokojeni, apartmán byl čistý, útulný, personál odpovídal ochotně naše dotazy a také poradili kam vyrazit :-) doporučuji tento hotel
29.6.2017 16:14
Ladislav
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 42529
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel je zvlášť vhodný pro turisticky zaměřené hosty. Příjemný pobyt, bohaté snídaně, parkoviště u hotelu. Vybavení pokoje - střední standard.
26.6.2017 18:26
Václav
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 42529
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt příjemný, prostředí také, jednání se Sleverem bez chybičky!
10.5.2017 10:06
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 42529
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotelovy pokoj cisty a prijemny, snidane slabsi ale v pomeru cena vs. sluzby vice jak uspokojive.
2.4.2017 18:04
Tomáš
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 42529
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný personál. Snídaně standardní (nejsou teplé!, ale výběr je dostačující).
28.3.2017 17:51
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 42529
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel je pěkný a personál ochotný. Pokoje útulné.
30.10.2016 14:31
Markéta
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 42529
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Děs a hrůza a velké zklamání...byli jsme tam po 3.právě proto,že to tam bylo fajn....,ale teď,špína na pokojích,snídaně,no chleby na strouhanku a o rohlíky jsme museli vždy požádat,asi jsme nebyli jediní nespokojení :-( Tak že jsme byli naposled-bohužel....A ještě káva a zákusek zdarma,tak káva dobrý a zákusek měl stáří asi tak 5,6 dnů a to jsem možná při zemi ......
11.11.2016 13:59
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, na tuto recenzi musím za vedení hotelu reagovat, neboť vím že pečivo je nakupováno každodenně čerstvé a nebylo tomu ani jinak v době státního svátku, neboť bylo otevřeno i ve vedlejším obchodě. Zákusky jsou prodávány do doby, které je uváděna výrobcem ke spotřebě. Pokoje jsou vždy uklizené. Sestávám se s ohlasem velmi pěkným, někteří klienti dokážou přijít i osobně, aby poděkovali za krásný pobyt, ale ne všem se zavděčíme. Každý z nás má jiné nároky, představy někdy i emoce, které prožívá mohou ovlivnit pohled na celou situaci. Děkuji za pochopení Jana Holakovská
3.9.2016 11:32
Marcel
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 42529
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výborné,hlavně skvělá komunikace a rezervace
18.8.2016 20:22
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 42529
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
SPOKOJEN
4.8.2016 09:52
Petra
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 42529
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
O bohatých snídaních se nedalo vůbec mluvit,výběr zákusků nulový,špatný dojem,nedoporučuji

Běžící akce klienta