Recenze - Hotel Slávia

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Ubytování Tábor
Celkové hodnocení akcí: 3.8947368421053
87% doporučuje (38 hodnocení)

CST s.r.o.
IČ 26038285
Husovo náměstí 591
Tábor 39002 CZ
www.hotel-slavia.net
381201840
info@hotel-slavia.net

Hotel Slávia

Nově zrekonstruovaný hotel Slávia v centru historického města Tábor nabízí příjemné ubytování v kompletně vybavených pokojích.

Ubytování
Hotel nabízí ubytování ve dvanácti jedno až čtyř lůžkových pokojích. Všechny pokoje hotelu Slávia Tábor jsou vybaveny novým nábytkem, mají vlastní koupelnu a WC,TV a přípojku na internet. 

Restaurace Pohoda Tábor
Hosté hotelu Slávia Tábor mohou využít služeb restaurace Pohoda, která svou polohou ve 4. patře nové přístavby poskytuje nevšední pohled na město.

Restaurace nabízí vlastní parkoviště, bezbariérový přístup a příjemné posezení v klimatizovaných prostorách s kapacitou k sezení až 70 míst. Jídlo je vždy připravováno z čerstvých surovin. Restaurace nabízí širokou škálu nealkoholických a alkoholických nápojů, jako jsou například míchané nápoje nebo výběr z kvalitního točeného piva Pilsner Urquell a Velkopopovického Kozla. V restauraci můžete využít WI-FI připojení zdarma a dětský koutek.

Pro hosty je dále k dispozici příjemná kavárna Slávia v prostorech recepce hotelu. V kavárně i restauraci je Wi-Fi zdarma. Všichni návštěvníci hotelu mohou zaparkovat na hotelovém parkovišti ve dvoře hotelu. 


Zákazníci hodnotí „Hotel Slávia“

30.10.2016 14:31
Markéta
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 40355
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Děs a hrůza a velké zklamání...byli jsme tam po 3.právě proto,že to tam bylo fajn....,ale teď,špína na pokojích,snídaně,no chleby na strouhanku a o rohlíky jsme museli vždy požádat,asi jsme nebyli jediní nespokojení :-( Tak že jsme byli naposled-bohužel....A ještě káva a zákusek zdarma,tak káva dobrý a zákusek měl stáří asi tak 5,6 dnů a to jsem možná při zemi ......
11.11.2016 13:59
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, na tuto recenzi musím za vedení hotelu reagovat, neboť vím že pečivo je nakupováno každodenně čerstvé a nebylo tomu ani jinak v době státního svátku, neboť bylo otevřeno i ve vedlejším obchodě. Zákusky jsou prodávány do doby, které je uváděna výrobcem ke spotřebě. Pokoje jsou vždy uklizené. Sestávám se s ohlasem velmi pěkným, někteří klienti dokážou přijít i osobně, aby poděkovali za krásný pobyt, ale ne všem se zavděčíme. Každý z nás má jiné nároky, představy někdy i emoce, které prožívá mohou ovlivnit pohled na celou situaci. Děkuji za pochopení Jana Holakovská
3.9.2016 11:32
Marcel
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 40355
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výborné,hlavně skvělá komunikace a rezervace
18.8.2016 20:22
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 40355
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
SPOKOJEN
4.8.2016 09:52
Petra
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 40355
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
O bohatých snídaních se nedalo vůbec mluvit,výběr zákusků nulový,špatný dojem,nedoporučuji
24.7.2016 01:10
Libor
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 40355
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pokoje velice pěkně uklizené, příjemné vystupování personálu a hlavní výhoda blízko vlaku a busu. Akorát bych doporučil dávat při snídaních více ovoce a zeleniny, jogurty více možností .. jinak velice dobré.
17.7.2016 22:51
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 40355
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Spokojenost
6.7.2016 21:11
Michaela
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 40355
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel starého typu. Třetí patro je opravdu zrekonstruované. Pokoje jsou dostačující. Jediné co bych vytkla na pokoji je to, že koupelna nebyla uklizená. Toaleta nebyla dokonale umytá a na zemi byl prach a samé vlasy. Zákusek a kávu jsme neobdrželi. Co se týče snídaní, tak o bohatých snídaních nemůže být řeč, opravdu bohaté snídaně vypadají jinak. Šunka snad třetí cenové skupiny kolem masa ani neprošla a opravdu je nepoživatelná. Hotelový výtah by zasloužil renovaci. V hotelu je klid a po zavření oken neruší ani místní nádraží. Personál byl příjemný. Ovšem opravdu by hotel měl zapracovat ještě na zdokonalení nabízených služeb. Co se týče wifi, nefunguje neustále vypadává, co minuta tak výpadek a nefunguje. Nelze se normálně podívat na internet. Svým přátelům doporučujeme jen to s čím jsme 100% spokojení, proto dáváme ne.
26.7.2016 20:28
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, ráda by jsem reagovala na Vaše připomínky. V hotelu je plně funkční internetové připojení optickým kabelem a výpadky jsou téměř minimální. Naopak právě z hotelu je umožněn přenos pro část Tábora, takže to není možné. Šunky jsou naopak bez lepku a tudíž s více jak 80 procent masa, což je možné doložit. Koupelny a sociální zařízení jsou řádně uklízeny vždy před příjezdem. Pokud byl nějaký problém stačilo říci na recepci a určitě by jste našli pochopení u personálu, který by Váš požadavek řešil. Zákusek a kávu dostane dle vlastního výběru každý host na požádání. Přesto děkuji za Vaše připomínky Jana Holakovská
4.7.2016 10:27
Jana
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 40355
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
ubytování bylo celkem dobré, ale bohaté snídaně bychom si pedstavovali jinak (vejce, párky, něco sladkého, máslo (byl jen rozstlin.tuk). Byla to standardní klasika - šunka,salám,sýr,jogurt,müsli,paštika,džem.
20.4.2016 15:49
Jolana
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 40355
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel skromný, ale čistý, obsluha recepce vstřícná a příjemná. Rovněž s poskytovatelem slevy jsme byly spokojeny.
30.3.2016 08:57
Jiří
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 40355
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování pěkné, nově rekonstruované pokoje i koupelny . Bohužel v době našeho pobytu v celém hotelu byl cítit slabý zápach (jako z kanalizace), v kavárně i po chodbách, doufám, že tento stav není trvalý. Snídaně dostačující. Restaurace se v hotelu vůbec nenachází, je za rohem na konci bloku domů, to ale nevadí, neboť v nejbližším okolí je několik dalších restaurací. Výhodou je možnost parkování ve dvoře, i když hotel ze dvora působí dost nevábně. Ubytování splnilo naše očekávání.
3.1.2016 20:33
Alena
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 40355
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byli jsme spokojení. Děkujeme a můžeme jen doporučit.
30.9.2015 12:38
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 40355
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bez chyby
17.9.2015 11:04
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 40355
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování, čistota a bufetové snídaně v pořádku. Káva moc dobrá, ovšem dezerty k ní nebyly čerstvé, slečna recepční překryla starou, touhou šlehačku na dezertu vrstvou šlehačky ze spreje.
24.8.2015 14:04
Marie
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 40355
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo dle nabízených služeb. Naprostá spokojenost.
18.8.2015 13:17
Recenze „Hotel Slávia“ pro akci „3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi“: 40355
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Služby tak jak mají být.

Běžící akce klienta

3denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Slávia Tábor s bohatými snídaněmi
Ubytování Tábor