Recenze - Hotel Sádek

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Sádek
Celkové hodnocení akcí: 4
76% doporučuje (17 hodnocení)

Iva Sýkorová
IČ 72422637
Kojetice 169
Kojetice na Moravě 67523 CZ
www.vinohrady-sadek.cz
+420 568 882 883
vinohradysadek@seznam.cz

Hotel Sádek

Hotel Sádek ***

Služby hotelu jsou doplněny o úschovnu kol a možnost úschovy cenných věcí v hotelovém trezoru. Parkoviště cca 50 metrů od objektu. V areálu centra je nainstalována Wi-Fi síť, její součástí je i webkamera s on-line pohledem na centrum. V blízkosti hotelu (cca 500 metrů) tenisové kurty, koupaliště s brouzdalištěm pro děti, volejbalové a basketbalové hřiště, kuželky.

Ubytovací kapacita hotelu je 11 standardně vybavených, dřevem obložených pokojů s 51 lůžky včetně přistýlek (dvou, tří a vícelůžkové pokoje). Součástí každého pokoje je sociální zařízení, televizor, minibar a telefon.

K hotelu patří restaurace s 50 místy a terasa s posezením pro 80 hostů, odkud je překrásný výhled na místní vinohrady a okolní krajinu Vysočiny. Restaurace nabízí teplou i studenou kuchyni, krajové i zabijačkové speciality, snídaně jsou podávané formou švédských stolů.

Součástí hotelu je vinařský sklep s unikátní eggerskou klenbou, který se skládá ze tří lodí. V první je stylová vinárna pro 80 hostů, ve druhé vinotéka s boxy, které se pronajímají k archivaci lahvových vín. Třetí loď slouží jako produkční sklep ke zpracování vína z místního vinohradu. 

 


Zákazníci hodnotí „Hotel Sádek“

26.12.2014 17:20
Recenze „Hotel Sádek“ pro akci „3-denní vinařský relaxační pobyt pro 2 v hotelu Sádek“: 29949
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
zítra odjíždíme .....cha.cha
9.11.2014 15:38
Recenze „Hotel Sádek“ pro akci „3-denní vinařský wellness pobyt pro 2 v hotelu Sádek“: 29949
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Wellness? 15mi.masáž na pokoji v sedě..hrůza, televize ani wifi nefungovala, steaky tvrdé, nechutnalo to nikomu v restauraci. Víno lito do džbánku z plastu...l za 150kč...taky hrůza!
5.11.2014 14:49
Recenze „Hotel Sádek“ pro akci „3-denní vinařský wellness pobyt pro 2 v hotelu Sádek“: 29949
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Protože využíváme slev na různé krátkodobé pobyty u nás i v zahraničí dost často, byli jsme nepříjemně překvapeni, že VINAŘSKÝ POBYT zahrnoval pouze 2.večer (1.se tam hlučně veselilo místní zastupitelstvo- separátně!!!) osamělou JEDNOCHODOVOU večeři v zimomřivém NE SKLÍPKU, ale SKLEPĚ, jinak jsme si mohli objednávat víno nahoře v restauraci jako kdekoliv jinde v každé slušnější vesnici. V pokoji byla věčná zima, takže za těch cca 42 hodin pobytu jsme asi 5x žádali o opětovné zapnutí topení. Ubytování proti např. Lednici, hotelu Sergio v Piešťanech, Vídni, Krakowě, Budapešti aj. naprosto podprůměrné. Zatímco jinde jsme měli vždy 3-4 chodové večeře, zde ubohou jednochodovou, která se ještě vydávala za specialitu. Kdyby nebylo soukromých návštěv okolních zámků, jednalo by se o zmarněný čas. Nedoporučuji!!! Když tak inzerovat jako pobyt pro naprosto nenáročné hosty. Mgr. Hana Rumpíková
30.10.2014 08:04
Recenze „Hotel Sádek“ pro akci „3-denní vinařský wellness pobyt pro 2 v hotelu Sádek“: 29949
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
V hotelu se nám moc líbilo. Jen bych v rámci balíčku nenabízela wellness službu v podobě masáže, když na ní hotel není uzpůsobený a za touto nabídkou se skrývá masáž šíje v sedě na pokoji. Raději jsem to vyměnili za lahev vína z místního vinařství. Možná rovnou do balíčku zahrnout víno a ne masáž by bylo vůči hostům férovější. Jinak jsme byli moc spokojeni.
30.10.2014 07:00
Recenze „Hotel Sádek“ pro akci „vinařský pobyt pro 2 osoby v hotelu Sádek*** v nádherném prostředí“: 29949
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
neni kam jit pešky je vše daleko škoda toho hradu který chátrá majitelem přiště kola vzít sebou
24.10.2014 21:07
Recenze „Hotel Sádek“ pro akci „vinařský pobyt pro 2 osoby v hotelu Sádek*** v nádherném prostředí“: 29949
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Moc se mi tam libilo ! Vino vyborne a majitele super!
23.10.2014 20:21
Recenze „Hotel Sádek“ pro akci „3-denní vinařský wellness pobyt pro 2 v hotelu Sádek“: 29949
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemná atmosféra i personál
23.10.2014 15:35
Recenze „Hotel Sádek“ pro akci „vinařský pobyt pro 2 osoby v hotelu Sádek*** v nádherném prostředí“: 29949
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezke ubytování, příjemný personál
23.10.2014 07:06
Recenze „Hotel Sádek“ pro akci „vinařský pobyt pro 2 osoby v hotelu Sádek*** v nádherném prostředí“: 29949
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
nádherné prostředí i okolí, možnost výletů, ochotný personál, skvělé ubytování, velká spokojenost
22.10.2014 18:11
Recenze „Hotel Sádek“ pro akci „vinařský pobyt pro 2 osoby v hotelu Sádek*** v nádherném prostředí“: 29949
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše OK, levné menu.
22.10.2014 17:33
Recenze „Hotel Sádek“ pro akci „3-denní vinařský wellness pobyt pro 2 v hotelu Sádek“: 29949
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
a
22.10.2014 16:25
Recenze „Hotel Sádek“ pro akci „vinařský pobyt pro 2 osoby v hotelu Sádek*** v nádherném prostředí“: 29949
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
pobyt příjemný i příjemní lidi,ale nesplnil moje očekávání co se týče o luxusu a tak podobně
22.10.2014 13:40
Tomáš
Recenze „Hotel Sádek“ pro akci „3-denní vinařský wellness pobyt pro 2 v hotelu Sádek“: 29949
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt byl naprosto skvělý, krásné ubytování, vynikající stravování, mimořádně příjemný personál. Určitě jsme tam nebyli naposled.
22.10.2014 13:37
Recenze „Hotel Sádek“ pro akci „3-denní vinařský wellness pobyt pro 2 v hotelu Sádek“: 29949
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
3-denní pobyt se nám s manželem moc líbil. Byli jsme spokojeni s ubytováním, s jídlem, s vínem i s chování personálu. Maximální spokojenost :-)
22.10.2014 12:56
Recenze „Hotel Sádek“ pro akci „vinařský pobyt pro 2 osoby v hotelu Sádek*** v nádherném prostředí“: 29949
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvělý

Ukončené akce klienta

3-denní vinařský relaxační pobyt pro 2 v hotelu Sádek
Hotel Sádek
3-denní vinařský wellness pobyt pro 2 v hotelu Sádek
vinařský pobyt pro 2 osoby v hotelu Sádek*** v nádherném prostředí