Recenze - Hotel Poštovní dvůr

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Poštovní dvůr***
Celkové hodnocení akcí: 4.4318181818182
90% doporučuje (132 hodnocení)

Bořivoj Duchek
IČ 68819102
Hlavní 622
Mariánské Lázně 35301 CZ
www.postovni-dvur.cz
354594122
info@posthof.cz

Hotel Poštovní dvůr

Hotel Poštovní dvůr má ideální polohu v samém centru Mariánských Lázní v těsné blízkosti lázeňských parků, jen 10 minut chůze od hlavní lázeňské kolonády. 

Ubytování

Hotel disponuje prostornými dvoulůžkovými pokoji a jedním apartmánem se čtyřmi lůžky. Celková kapacita hotelu je 25 lůžek.

Hotelové pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, televizí se satelitními programy a chladničkou.

Gastronomické služby

V hotelu je k dispozici oblíbená restaurace a´la carte "RESTAURANT & CAFÉ POŠTOVNÍ DVŮR", snídaňová restaurace a jídelna pro hotelové hosty.

Hotelové WELLNESS STUDIO nabízí léčebné procedury a wellness programy.

Procedury: uhličité koupele, termozábaly, rašelinové zábaly, parafínové zábaly, klasické masáže, aroma masáže, reflexní masáže, shiatsu masáže, reiki, inhalace a další relaxační procedury.

V hotelovém areálu se nachází známá solná jeskyně SALINA.


Zákazníci hodnotí „Hotel Poštovní dvůr“

25.4.2017 10:12
Petra
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „jarní lázeňský pobyt s wellness procedurami pro dva“: 43288
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo v naprostém pořádku.
6.4.2017 09:32
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „jarní lázeňský pobyt s wellness procedurami pro dva“: 43288
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný pobyt, slušné hotelové pokoje, zejména jsme ocenili skvělou polohu hotelu a nabízené procedury.
4.4.2017 08:50
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „jarní lázeňský pobyt s wellness procedurami pro dva“: 43288
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo v pořádku, služby a hotel přiměřený ceně. Byli jsme spokojeni.
31.3.2017 14:51
Veronika
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „jarní lázeňský pobyt s wellness procedurami pro dva“: 43288
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Hotel to neni spatny je u hlavni silnice,ale diky sve poloze je tam klid.Vsude cisto,moc prijemna obsluha i majitel a jidlo take dobre.Matrace na pokoji pro nas moc mekke,vse nas bolelo,ale to je asi vec zvyku.Jen wellness nedoporucuji!Maserka nas maximalne odflakla 30min.masaz a 30 zabal je ve skutecnosti 10 min.masaze (ani ne) a 15min. jsme jen tak lezeli s teplym obkladem to si muzu udelat i doma.Vysledek defakto nulovy.Na maserne byla zima a pani chytra a prostoreka az to hezky neni.Nechtela jsem nam kazit vylet a nase vyroci dohadovanim se s drzou zenskou,tak jsem to nechala byt,ale za jinych okolnosti bych chtela zpet penize.Takze ubytovani doporucuji,ale na wellness zajit rozhodne jinam.Mela jsem verit zapornym recenzim.
21.3.2017 20:42
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „jarní lázeňský pobyt s wellness procedurami pro dva“: 43288
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
čisto, příjemný personál,výborná kuchyně
17.2.2017 12:27
Hana
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „lázeňský wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr***“: 43288
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
nádherné ubytování, prostorné pokoje i koupelny, všude teploučko a čisto. Ochotná paní masérka, která je velmi odborně erudovaná. Určitě se sem ještě vrátíme. Hana Tichá
9.12.2016 11:06
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „lázeňský wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr***“: 43288
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rychlost dodání voucheru
7.12.2016 11:45
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „lázeňský wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr***“: 43288
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rychlost zaslání voucheru
6.12.2016 20:25
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „lázeňský wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr***“: 43288
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Na tříhvězdičku velice slušný hotel, nové vybavení pokojů a koupelen. Snídaně s ucházejícím výběrem, večeře také chutné. Možná pro někoho menší objem jídla. Pěkné prostředí restaurace a velice příjemný personál.Úžasná a šikovná paní masérka.Nejhorší je najít odbočku k tomuto hotelu.
8.11.2016 12:02
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr“: 43288
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S pobytem jsme byly spokojené. Pokoj byl menší, ale čistý, jídlo chutné, masáže nám oběma vyhovovaly a pomohly od bolesti. Děkujeme.
8.11.2016 11:08
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr“: 43288
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Všechno bylo v pořádku, Dokázali pro přítelkyni, která má bezlepkovou dietu, připravit bezproblémů jídlo.
7.11.2016 09:52
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr“: 43288
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Ne zcela pěkný hotel, jídlo absolutně bez výběru, večeři přinesou bez ohledu na to co kdo jí nebo ne. Za dezert považují nějakou tu roládu z Lidlu to mě i celkem pobavilo. V jídelně(restauraci i snídaňové jídelně) nemají dostatečný počet stolů na počet pokojů. Pokoje poměrně čisté, masérka mě vyhovovala manželce naopak vůbec, je trochu drsnější jak masáží tak v komunikaci. Částečně beru vinu na sebe, měl jsem lépe vybírat. Záleží na požadavcích.
31.10.2016 17:55
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „lázeňský wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr***“: 43288
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Tato akce je podle našeho názoru předražená za cenu 3990,-Kč. Nefungující wi-fi bez omluvy, na našem pokoji č.5( pro nás velmi důležité). Víno na pokoj bílé stolní v ceně 40,-Kč. Snídaně ještě ujde, večeře jsou nejslabší, polévky co dům dal, 1.večeře hranolky s omáčkou ve které bylo maso, kukuřice a fazole, moučník piškot buchta + sprey šlehačka, 2. guláš + 3 ks knedlík, moučník -miska ovoce bohužel oslazeno. Tyto jídla na jídelním lístku restaurace nenajdete. Masáže a zábal jsme si chtěli telefonicky objednat, to nelze, přiděleno na sobotu poledne, vzhledem k celodennímu výletu nevyhovující termín, jiný nebyl, nakonec domluveno na neděli před odjezdem tedy 9-10 hod. V podstatě nevhodný termín po masáži máme odpočívat. To mám paní masérka hned v úvodu sdělila, že to nemá cenu, když odjíždíme a podle toho to také proběhlo, hotovo v 9.45 hod. Pokud bychom nechtěli tento termín přišli bychom i o wellnes. Bohužel spokojeni jsme na této akci byli jen s čistým pokojem.
27.10.2016 09:38
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr“: 43288
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Všechny masáže měly být po 30ti minutách. Každá z nich však trvala max 10-15min.
26.10.2016 16:39
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr“: 43288
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Bohužel - hotel nízké úrovně! Arogantní pan majitel nabídl pokoj "velký ale bez wifi", když jsme tedy chtěli menší ale s wifi - tak tak prý jde jen u okna :-). Po chodbách klopýtáte na shrbeném koberci. Ve sprše plíseň, minibar nefungoval. Tříchodové menu si chuťově lepší uvaříte doma ( vina kuchaře), majitel - recepční nás neseznámil s tím, jak to na večeřích chodí - tedy na druhý den. Servírka nám tedy vysvětlila, že menu je dané (vaječný aspik, segedýn + dezert), pokud nechcete, můžete si vybrat jídlo z jídelního lístku ( ne moc levného) a oni vám strhnou 100,- ( za 3-chodové menu!),,objednali jsme si tedy 500 g kachny + knedlík a zelí. HORŠÍ KACHNU JSEM V ŽIVOTĚ NEJEDLA!!! 500 g neměla ani náhodou! Při každém soustě jsem vyndavala páteř nebo rozsekané kachní kosti, kůrka žádná! Masáže v délce trvání 30 min + 30 min masáž i s převlečením trvaly 42 minut! Rašelinový zábal bylo plácnutí nahřátého pytle se zřejmě rašelinou na záda. Zima na masérně. NEJVÍCE MĚ MRZÍ, ŽE TATO ZAŘÍZENÍ, KTERÁ JSOU OPRAVDU ŽIVA JEN ZE SLEVOVÝCH AKCÍ SE CHOVAJÍ K HOSTŮM, KTEŘÍ SI TUTO AKCI ZAKOUPILI JAKO K PÓVLU. Rozhodně nedoporučuji!

Běžící akce klienta