Recenze - Hotel Poštovní dvůr

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Poštovní dvůr***
Celkové hodnocení akcí: 4.462962962963
90% doporučuje (108 hodnocení)

Bořivoj Duchek
IČ 68819102
Hlavní 622
Mariánské Lázně 35301 CZ
www.postovni-dvur.cz
354594122
info@posthof.cz

Hotel Poštovní dvůr

Hotel Poštovní dvůr má ideální polohu v samém centru Mariánských Lázní v těsné blízkosti lázeňských parků, jen 10 minut chůze od hlavní lázeňské kolonády. 

Ubytování

Hotel disponuje prostornými dvoulůžkovými pokoji a jedním apartmánem se čtyřmi lůžky. Celková kapacita hotelu je 25 lůžek.

Hotelové pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, televizí se satelitními programy a chladničkou.

Gastronomické služby

V hotelu je k dispozici oblíbená restaurace a´la carte "RESTAURANT & CAFÉ POŠTOVNÍ DVŮR", snídaňová restaurace a jídelna pro hotelové hosty.

Hotelové WELLNESS STUDIO nabízí léčebné procedury a wellness programy.

Procedury: uhličité koupele, termozábaly, rašelinové zábaly, parafínové zábaly, klasické masáže, aroma masáže, reflexní masáže, shiatsu masáže, reiki, inhalace a další relaxační procedury.

V hotelovém areálu se nachází známá solná jeskyně SALINA.


Zákazníci hodnotí „Hotel Poštovní dvůr“

9.7.2017 22:14
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Poštovní dvůr***“: 41808
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt v Poštovním Dvoře byl na jedničku. Pokoj byl menší,ale útulný,jelikož jsme měly nádherné počasí, chodily jsem tam jen spát. Polopenze byla výborná, personál velmi ochotný a milý, všude čisto. Jedinou malou chybičkou bylo to, že restaurace zavírala ve 20,00h a hotovo. To nás mrzelo, protože měly dobré pivo a my bychom jej rádi popíjely doma jak se říká. Takže jsme chodili ke konkurenci, kde bylo také dobré,ale ceny již vyšší a proto jen 4 hvězdy.
29.6.2017 11:01
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Poštovní dvůr***“: 41808
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ochotný personál, špičkové wellness, krásné prostředí Mariánských lázní. Jediné, co kazilo dojem byl bazén uzavřený na celý poslední červnový týden. Za tento nedostatek ale personál hotelu Poštovní dvůr nenese žádnou odpovědnost. Jediné, za co bychom se přimlouvali je označení vjezdu k hotelu výraznou šipkou. Ale to je asi závislé na souhlasu města.
3.6.2017 20:26
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Poštovní dvůr***“: 41808
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
ubytování, strava, personál i procedury - vše bylo v pořádku, chci si zopakovat
22.5.2017 09:37
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Poštovní dvůr***“: 41808
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše probíhalo podle dispozic, byli jsme spokojeni.
5.5.2017 18:07
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „lázeňský wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr***“: 41808
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bylo to zkratka bez chyby. Ubytování, obluha, jídlo i služby pana maséra vše super. Dopúoručuji skutečně všem!!!
3.5.2017 09:07
Blanka
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „jarní lázeňský pobyt s wellness procedurami pro dva“: 41808
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
wellness procedury neodpovídali nabídce
25.4.2017 10:12
Petra
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „jarní lázeňský pobyt s wellness procedurami pro dva“: 41808
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo v naprostém pořádku.
6.4.2017 09:32
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „jarní lázeňský pobyt s wellness procedurami pro dva“: 41808
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný pobyt, slušné hotelové pokoje, zejména jsme ocenili skvělou polohu hotelu a nabízené procedury.
4.4.2017 08:50
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „jarní lázeňský pobyt s wellness procedurami pro dva“: 41808
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo v pořádku, služby a hotel přiměřený ceně. Byli jsme spokojeni.
31.3.2017 14:51
Veronika
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „jarní lázeňský pobyt s wellness procedurami pro dva“: 41808
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Hotel to neni spatny je u hlavni silnice,ale diky sve poloze je tam klid.Vsude cisto,moc prijemna obsluha i majitel a jidlo take dobre.Matrace na pokoji pro nas moc mekke,vse nas bolelo,ale to je asi vec zvyku.Jen wellness nedoporucuji!Maserka nas maximalne odflakla 30min.masaz a 30 zabal je ve skutecnosti 10 min.masaze (ani ne) a 15min. jsme jen tak lezeli s teplym obkladem to si muzu udelat i doma.Vysledek defakto nulovy.Na maserne byla zima a pani chytra a prostoreka az to hezky neni.Nechtela jsem nam kazit vylet a nase vyroci dohadovanim se s drzou zenskou,tak jsem to nechala byt,ale za jinych okolnosti bych chtela zpet penize.Takze ubytovani doporucuji,ale na wellness zajit rozhodne jinam.Mela jsem verit zapornym recenzim.
21.3.2017 20:42
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „jarní lázeňský pobyt s wellness procedurami pro dva“: 41808
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
čisto, příjemný personál,výborná kuchyně
17.2.2017 12:27
Hana
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „lázeňský wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr***“: 41808
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
nádherné ubytování, prostorné pokoje i koupelny, všude teploučko a čisto. Ochotná paní masérka, která je velmi odborně erudovaná. Určitě se sem ještě vrátíme. Hana Tichá
9.12.2016 11:06
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „lázeňský wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr***“: 41808
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rychlost dodání voucheru
7.12.2016 11:45
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „lázeňský wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr***“: 41808
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rychlost zaslání voucheru
6.12.2016 20:25
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „lázeňský wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr***“: 41808
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Na tříhvězdičku velice slušný hotel, nové vybavení pokojů a koupelen. Snídaně s ucházejícím výběrem, večeře také chutné. Možná pro někoho menší objem jídla. Pěkné prostředí restaurace a velice příjemný personál.Úžasná a šikovná paní masérka.Nejhorší je najít odbočku k tomuto hotelu.

Běžící akce klienta