Recenze - Hotel Poštovní dvůr

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Poštovní dvůr***
Celkové hodnocení akcí: 4.4666666666667
90% doporučuje (105 hodnocení)

Bořivoj Duchek
IČ 68819102
Hlavní 622
Mariánské Lázně 35301 CZ
www.postovni-dvur.cz
354594122
info@posthof.cz

Hotel Poštovní dvůr

Hotel Poštovní dvůr má ideální polohu v samém centru Mariánských Lázní v těsné blízkosti lázeňských parků, jen 10 minut chůze od hlavní lázeňské kolonády. 

Ubytování

Hotel disponuje prostornými dvoulůžkovými pokoji a jedním apartmánem se čtyřmi lůžky. Celková kapacita hotelu je 25 lůžek.

Hotelové pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, televizí se satelitními programy a chladničkou.

Gastronomické služby

V hotelu je k dispozici oblíbená restaurace a´la carte "RESTAURANT & CAFÉ POŠTOVNÍ DVŮR", snídaňová restaurace a jídelna pro hotelové hosty.

Hotelové WELLNESS STUDIO nabízí léčebné procedury a wellness programy.

Procedury: uhličité koupele, termozábaly, rašelinové zábaly, parafínové zábaly, klasické masáže, aroma masáže, reflexní masáže, shiatsu masáže, reiki, inhalace a další relaxační procedury.

V hotelovém areálu se nachází známá solná jeskyně SALINA.


Zákazníci hodnotí „Hotel Poštovní dvůr“

22.5.2017 09:37
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „wellness pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Poštovní dvůr***“: 41517
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše probíhalo podle dispozic, byli jsme spokojeni.
5.5.2017 18:07
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „lázeňský wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr***“: 41517
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bylo to zkratka bez chyby. Ubytování, obluha, jídlo i služby pana maséra vše super. Dopúoručuji skutečně všem!!!
3.5.2017 09:07
Blanka
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „jarní lázeňský pobyt s wellness procedurami pro dva“: 41517
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
wellness procedury neodpovídali nabídce
25.4.2017 10:12
Petra
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „jarní lázeňský pobyt s wellness procedurami pro dva“: 41517
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo v naprostém pořádku.
6.4.2017 09:32
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „jarní lázeňský pobyt s wellness procedurami pro dva“: 41517
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný pobyt, slušné hotelové pokoje, zejména jsme ocenili skvělou polohu hotelu a nabízené procedury.
4.4.2017 08:50
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „jarní lázeňský pobyt s wellness procedurami pro dva“: 41517
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo v pořádku, služby a hotel přiměřený ceně. Byli jsme spokojeni.
31.3.2017 14:51
Veronika
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „jarní lázeňský pobyt s wellness procedurami pro dva“: 41517
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Hotel to neni spatny je u hlavni silnice,ale diky sve poloze je tam klid.Vsude cisto,moc prijemna obsluha i majitel a jidlo take dobre.Matrace na pokoji pro nas moc mekke,vse nas bolelo,ale to je asi vec zvyku.Jen wellness nedoporucuji!Maserka nas maximalne odflakla 30min.masaz a 30 zabal je ve skutecnosti 10 min.masaze (ani ne) a 15min. jsme jen tak lezeli s teplym obkladem to si muzu udelat i doma.Vysledek defakto nulovy.Na maserne byla zima a pani chytra a prostoreka az to hezky neni.Nechtela jsem nam kazit vylet a nase vyroci dohadovanim se s drzou zenskou,tak jsem to nechala byt,ale za jinych okolnosti bych chtela zpet penize.Takze ubytovani doporucuji,ale na wellness zajit rozhodne jinam.Mela jsem verit zapornym recenzim.
21.3.2017 20:42
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „jarní lázeňský pobyt s wellness procedurami pro dva“: 41517
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
čisto, příjemný personál,výborná kuchyně
17.2.2017 12:27
Hana
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „lázeňský wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr***“: 41517
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
nádherné ubytování, prostorné pokoje i koupelny, všude teploučko a čisto. Ochotná paní masérka, která je velmi odborně erudovaná. Určitě se sem ještě vrátíme. Hana Tichá
9.12.2016 11:06
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „lázeňský wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr***“: 41517
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rychlost dodání voucheru
7.12.2016 11:45
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „lázeňský wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr***“: 41517
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rychlost zaslání voucheru
6.12.2016 20:25
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „lázeňský wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr***“: 41517
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Na tříhvězdičku velice slušný hotel, nové vybavení pokojů a koupelen. Snídaně s ucházejícím výběrem, večeře také chutné. Možná pro někoho menší objem jídla. Pěkné prostředí restaurace a velice příjemný personál.Úžasná a šikovná paní masérka.Nejhorší je najít odbočku k tomuto hotelu.
8.11.2016 12:02
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr“: 41517
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S pobytem jsme byly spokojené. Pokoj byl menší, ale čistý, jídlo chutné, masáže nám oběma vyhovovaly a pomohly od bolesti. Děkujeme.
8.11.2016 11:08
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr“: 41517
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Všechno bylo v pořádku, Dokázali pro přítelkyni, která má bezlepkovou dietu, připravit bezproblémů jídlo.
7.11.2016 09:52
Recenze „Hotel Poštovní dvůr“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Poštovní dvůr“: 41517
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Ne zcela pěkný hotel, jídlo absolutně bez výběru, večeři přinesou bez ohledu na to co kdo jí nebo ne. Za dezert považují nějakou tu roládu z Lidlu to mě i celkem pobavilo. V jídelně(restauraci i snídaňové jídelně) nemají dostatečný počet stolů na počet pokojů. Pokoje poměrně čisté, masérka mě vyhovovala manželce naopak vůbec, je trochu drsnější jak masáží tak v komunikaci. Částečně beru vinu na sebe, měl jsem lépe vybírat. Záleží na požadavcích.

Běžící akce klienta