Recenze - Hotel Perla Jizery

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Perla Jizery
Celkové hodnocení akcí: 4.7
100% doporučuje (20 hodnocení)

KFKS GASTRO s.r.o.
IČ 29059682
Josefův Důl 187
Josefův Důl 46844 CZ
www.hotel-perla-jizery.cz
606020975
hotel@hotel-perla-jizery.cz

Hotel Perla Jizery

Nově zrenovovaný stylový Hotel Perla Jizery *** se nachází v malebné vesničce Josefův Důl v Jizerských horách a rozhodně neunikne pozornosti ani náhodných turistů. Nadšení vzbudí už jeho poloha. Romantické zákoutí v horní části obce, kopce, lesy a řeka Kamenice přímo za hotelem.

Poloha hotelu přímo na křižovatce značených turistických cest dává návštěvníkům výborné možnosti pro provozování všech druhů aktivní turistiky. Sjezdovka a lyžařský vlek pro začínající i pokročilé lyžaře je od hotelu vzdálen pouhých 100 metrů!

Hotel je součástí 1 ha velkého areálu, který je zárukou klidu a soukromí. Nabízí restauraci s barem a krbem, dvě terasy, dětské hřiště, krytý altán s grilem a srub s finskou a ruskou saunou.

V hotelu se nachází pokoje pro 2, 3 nebo 4 osoby s možností přistýlky s celkovou kapacitou 50 osob.

Všechny pokoje jsou provedeny ve vysokém standardu a mají vlastní koupelnu se sprchou či vanou a toaletu, LCD TV, rádio, ledničku a fén. Celý hotel je nekuřácký.

Útulná a stylová restaurace s krbem s kouzlem plápolajícího ohně a akváriem s našimi mazlíčky, Vám nabízí to nejlepší z české a světové kuchyně. Věříme, že uspokojí i ty nejnáročnější gurmány a Vy si na všem dosyta pochutnáte.

Na jídelním lístku, který se mění přibližně každé 2 - 3 dny, najdete výběr jídel, z kterého si vybere snad každý včetně dětí. Samozřejmostí je i možnost vegetariánských jídel a či speciálních diet. K pití je nabízen velký výběr z nealko či alkoholických nápojů, Plzeňská 12º a pro znalce je připravena, vždy plná vinotéka s velkým výběrem vín, který předčí Vaše očekávání.

V případě hezkého počasí můžete kdykoliv využít dvě letní terasy. Zatímco Vaše děti  budou dovádět na dětském hřišti, Vy můžete příjemně odpočívat a kochat se výhledem na krásné okolí.

Venkovní krb a ohniště na břehu řeky Kamenice s příjemným posezením a možností grilování je ideální pro posezení pod otevřením nebem. Samozřejmostí je také možnost uspořádat klasický táborák s opékáním buřtů a pečením brambor či jablek.

 


Zákazníci hodnotí „Hotel Perla Jizery“

3.3.2017 13:44
Ivan
Recenze „Hotel Perla Jizery“ pro akci „zimní pobyt v hotelu Perla Jizery s polopenzí“: 41334
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt vykazoval určité nedostatky: - pokoj svou velikostí nedpovídá dvoulůžkovému pokoji, postele byly na obou stranách doslova přilepeny na zdi, takže se z postelí dalo vylézt jediným možným způsobem; navíc přímo nad hlavou jednoho z nocležníků je polička, takže je nutné dávat pozor. místa vpokoj je celkoě málo. Ve sprše na pokoji neodtéká voda, V sauně nebylo možné regulovat vodu - ulomená ovládací páčka; rovněž tam neodtéká ve sprše voda. Pozitivním rysem je přístup personálu v restauraci. S pozdravem I.K.
2.3.2017 07:42
Recenze „Hotel Perla Jizery“ pro akci „zimní pobyt v hotelu Perla Jizery s polopenzí“: 41334
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvělý servis, jídlo i atmosféra. Vynikající pro rodiny s dětmi i se psem. Vrátíme se.
21.2.2017 21:58
Recenze „Hotel Perla Jizery“ pro akci „zimní pobyt v hotelu Perla Jizery s polopenzí“: 41334
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobré jídlo, milý personál.
4.2.2017 15:19
nn
Recenze „Hotel Perla Jizery“ pro akci „zimní pobyt v hotelu Perla Jizery s polopenzí“: 41334
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše v pořádku,
23.1.2017 09:49
Lenka
Recenze „Hotel Perla Jizery“ pro akci „zimní pobyt v hotelu Perla Jizery s polopenzí“: 41334
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velká spokojenost.
21.1.2017 15:46
Recenze „Hotel Perla Jizery“ pro akci „zimní pobyt v hotelu Perla Jizery s polopenzí“: 41334
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Doporučuji
21.1.2017 15:41
Recenze „Hotel Perla Jizery“ pro akci „zimní pobyt v hotelu Perla Jizery s polopenzí“: 41334
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Doporučuji!!
19.1.2017 17:46
Recenze „Hotel Perla Jizery“ pro akci „zimní pobyt v hotelu Perla Jizery s polopenzí“: 41334
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jedním slovem vše SUPER!Příjemná obsluha v restauraci,chválíme kuchaře,jídla na polopenzi výborná.Ubytování pěkné,na lyžích sjedete až k hotelu.Opravdu není co vytknout.Na recepci nám po příjezdu bylo vysvětleno, jak probíhá polopenze,úklid pokojů,provoz kuchyně atd.Proto trochu nechápu negativní recenze.Zkušenosti s jinými hotely máme a proto můžeme tento hotel a jeho služby 100% doporučit.Už teď se těšíme na další pobyt v hotelu :-)
21.12.2016 22:05
Recenze „Hotel Perla Jizery“ pro akci „relaxační pobyt v hotelu Perla Jizery na 6 dní“: 41334
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velice příjemný čistý hotel na krásném mistě v přírodě, ochotný personál, vynikající jídlo a krásné okolí na výlety. Všem doporučujeme.
6.12.2016 10:55
Jitka
Recenze „Hotel Perla Jizery“ pro akci „zimní pobyt v hotelu Perla Jizery s polopenzí“: 41334
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše v naprostém pořádku ...rezervace atd ...
17.9.2016 16:22
Recenze „Hotel Perla Jizery“ pro akci „relaxační pobyt v hotelu Perla Jizery na 6 dní“: 41334
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velice krásná lokalita pro pěší a cyklo výlety. Prošlapali jsme za 4 dny celkem 60 kilometrů. Hotel je v klidné části téměř na konci vesnice. Součástí je velké dětské hřiště a po náročných túrách vynikající finská sauna s ochlazujícím "bazénkem" v potoce. Velice doporučuji !!!
9.8.2016 09:46
Recenze „Hotel Perla Jizery“ pro akci „relaxační pobyt v hotelu Perla Jizery na 6 dní“: 41334
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
---
2.5.2016 08:49
Recenze „Hotel Perla Jizery“ pro akci „relaxační pobyt pro dva na 3 dny v luxusním hotelu Perla Jizery“: 41334
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
nejlepší pobyt ze všech pobytů co jsme dosud byli
11.3.2016 18:05
Zděnka
Recenze „Hotel Perla Jizery“ pro akci „relaxační pobyt pro dva na 3 dny v luxusním hotelu Perla Jizery“: 41334
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jsme spokojeni.
8.2.2016 19:27
Recenze „Hotel Perla Jizery“ pro akci „relaxační pobyt pro dva na 3 dny v luxusním hotelu Perla Jizery“: 41334
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo rychle,srozumitelně,s majitelem zařízení jsme se v pohodě domluvili.Věřím,že budeme spokojeni i tam.Děkujeme Kubálovi

Běžící akce klienta

pobyt v hotelu Perla Jizery pro dva s polopenzí
Hotel Perla Jizery
relaxační pobyt v hotelu Perla Jizery s polopenzí
Hotel Perla Jizery