Recenze - Hotel Orsino

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Orsino
Celkové hodnocení akcí: 4.1578947368421
84% doporučuje (19 hodnocení)

CHENEN a.s.
IČ 27221539
Volarská 167
Horní Planá 38226 CZ
www.kcorsino.cz
381001700
rezervace@orsino.cz

Hotel Orsino

Nově vybudovaný, moderně zařízený Hotel ORSINO naleznete na samém okraji Lipenské přehrady nedaleko malebného městečka Horní Planá. Areál hotelu nabízí širokou nabídku vysoce kvalitních služeb po celý rok: pěkné ubytování v moderně zařízených pokojích, wellness centrum s bazénem, saunou a relaxační zónou, zázemí pro firemní akce, skvělý gastronomický zážitek v místní restauraci a nesčetné možnosti sportovního vyžití jak v zimě tak i v létě.

Vybavení všech pokojů odpovídá 4* standardu. V každém pokoji naleznete TV, telefon, a minibar.

Samozřejmostí je vlastní koupelna s WC, sprchovým koutem, velkým zrcadlem, fénem a koupelnovou kosmetikou. Ve všech pokojích, ale i v lobby a restauraci, je k dispozici připojení Wi-fi zdarma. Po předchozí domluvě zapůjčíme dětskou postýlku zdarma.

Moderně zařízená restaurace s nádherným výhledem na Lipno, jejíž součástí je i prosklená terasa, je Vám k dispozici po celý den. Příjemný a profesionální personál Vám nabídne speciality domácí i mezinárodní kuchyně, připravené vždy z čerstvých surovin. Samozřejmostí je také široká nabídka nápojů, vč. kvalitních českých i zahraničních vín.

Jste unaveni po náročné cestě nebo Vám počasí zrovna nepřeje natolik, abyste mohli využít ke koupání přehradu Lipno? Využijte možnosti relaxace v našem wellness centru. K dispozici je vyhřívaný vnitřní bazén a finská sauna až pro 4 osoby, obojí zasazené do moderního interiéru.

Odpočiňte si po náročném dni ve vyhřívaném hotelovém bazénu. Příjemné osvětlení, polohovatelná lehátka a krásný výhled do přírody celoprosklenou stěnou, to vše na Vás čeká v prostorách bazénu. Budete-li si chtít užít chvilky klidu. Bazén je vyhříván na stálou teplotu 28°C.

Odměňte své tělo za námahu, jakou musí dnes a denně zažívat! Pohybujeme se v hektickém a zrychleném světě! Většina z nás se velmi rychle odbíjí a zanedbává, což na naše tělo i psychiku působí velmi stresově. Dopřejte svému tělu masáž.


Zákazníci hodnotí „Hotel Orsino“

28.9.2016 19:44
marcela
Recenze „Hotel Orsino“ pro akci „wellness pobyt pro dva ve 4*hotelu Orsino s polopenzí“: 40329
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
výborné, velmi příjemný personál
26.9.2016 10:40
Recenze „Hotel Orsino“ pro akci „wellness pobyt pro dva ve 4*hotelu Orsino s polopenzí“: 40329
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo super. Chvála personálu,jídlo perfektní, prostředí super.
10.9.2016 09:45
Filip Adlt
Recenze „Hotel Orsino“ pro akci „pobyt pro dva v hotelu Orsino**** s polopenzí“: 40329
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Ubytování ok ale nic extra, servis někdy pokulhával, sauna nevyhřátá, vše se zdálo byt nedodelane a nedotazene do konce. Výhled na Lipno žádný nebyl, leda přes stromy.
7.9.2016 09:54
Matěj
Recenze „Hotel Orsino“ pro akci „pobyt pro dva v hotelu Orsino**** s polopenzí“: 40329
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezky pokoj a prijemna obsluha. Jednotvarne jidlo.
4.9.2016 20:41
Matyáš
Recenze „Hotel Orsino“ pro akci „pobyt pro dva v hotelu Orsino**** s polopenzí“: 40329
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Sympatický personál a hezký hotel. Bazén je velice příjemný nadstandard. Bohužel kuchyně spíš průměrná, porce menší a první den jsme ani neměli možnost výběru jídla a dostali co bylo.
3.9.2016 20:50
Recenze „Hotel Orsino“ pro akci „pobyt pro dva v hotelu Orsino**** s polopenzí“: 40329
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byli jsme moc spokojeni, výborné jídlo, ochotná obsluha, krásné místo i pokoje. Moc pěkný odpočinek. :-)
31.8.2016 09:45
Recenze „Hotel Orsino“ pro akci „pobyt pro dva v hotelu Orsino**** s polopenzí“: 40329
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Ubytování pěkné. První den jsme čekali na večeři asi hodinu. Personál tvořili mladí lidé, nejspíš studenti. Jen se omlouvali, ale v podstatě nic nedělali, aby situaci napravili. Polévky byly přesolené a vařené z kostky. A co nás rozesmálo - ve vídeňské kávě jsme měli polévkovou lžíci místo klasické kávové, kterou se káva ani nedala zamíchat. Také uvádějí, že dostaneme 1+1 vstupenku zdarma na stezku v korunách stromů. už ale nenapsali, že to platí v Rakousku. Na dovolenou bych sem už nejela.
29.8.2016 10:06
Recenze „Hotel Orsino“ pro akci „pobyt pro dva v hotelu Orsino**** s polopenzí“: 40329
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
4 hvězdičkový hotel to není ani omylem
13.6.2016 15:54
Recenze „Hotel Orsino“ pro akci „relaxační wellness pobyt ve 4* hotelu Orsino“: 40329
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásný hotel na nádherném místě přímo u Lipna, útulný pokoj, teplý bazén a perfektní sauna. Dle předchozích recenzí jsem se trochu bála stravy. Ale naprosto zbytečně, jídlo bylo velice chutné, u večeře vynikající polevky, ovocný či zeleninový salát a výběr ze 2 až 3 jídel. Příjemný personál. Mohu jen doporučit.
20.4.2016 09:46
Martina
Recenze „Hotel Orsino“ pro akci „relaxační wellness pobyt ve 4* hotelu Orsino“: 40329
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo podle našeho očekávání.
1.4.2016 10:44
Recenze „Hotel Orsino“ pro akci „wellness pobyt pro dva v 4* hotelu Orsino“: 40329
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ochotný personál a příjemné prostředí.
8.3.2016 12:30
Recenze „Hotel Orsino“ pro akci „wellness pobyt pro dva v 4* hotelu Orsino“: 40329
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Po objednání a zaplacení téměř okamžitě zaslán voucher. V nabídce vše jasně uvedeno. Přehlednost.
19.2.2016 10:50
Recenze „Hotel Orsino“ pro akci „wellness pobyt pro dva v 4* hotelu Orsino“: 40329
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byli jsme moc spokojený, krásné ubytování, dobré jídlo. Personál příjemný, určitě se vrátíme.
13.1.2016 16:16
Dominika
Recenze „Hotel Orsino“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 nebo 4 dny v hotelu Orsino s polopenzí“: 40329
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše bylo v naprostém pořádku
3.9.2015 11:16
Recenze „Hotel Orsino“ pro akci „3 nebo 4denní pobyt pro dva na Lipně s polopenzí“: 40329
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Služby poskytované hotelem neodpovídají 4*

Běžící akce klienta

welness pobyt pro dva ve 4*hotelu Orsino u Lipna
Hotel Orsino