Recenze - Hotel Orlice

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Orlice
Celkové hodnocení akcí: 3.5555555555556
67% doporučuje (9 hodnocení)

Miroslav Skalický
IČ 74137824
Deštné v Orlických horách 184
Deštné v Orlických horách 51791 CZ
www.hotelorlice.cz
722939439
orlice@hotelorlice.cz

Hotel Orlice

Hotel Orlice se nachází na úpatí nejvyšší hory "Velká Deštná", v malebné vesničce Deštné v Orlických horách.

Hotelová restaurace s barem. Restaurace je nekuřácká. Nabízí až 80 míst a slouží také jako školící sál s projekcí. Umístěn je zde i kulečník a elektronické šipky.

Přilehlá letní terasa nabízí nejen příjemné posezení, ale i grilování selat, krůt, jehňat apod.

Parkoviště je přímo u hotelu, přístupné z hlavní silnice a dobře průjezdné i v zimních měsících.


Zákazníci hodnotí „Hotel Orlice“

26.5.2017 00:48
Recenze „Hotel Orlice“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v Orlických horách“: 41269
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
ideální poloha hotelu na výlety po orlických horách, blízko sjezdovky. Hotel je starší, zasloužil by si modernizaci, pokoj i chodba by snesli vymalování a lepší vybavení. Snídaně bohaté, večeře v pohodě (polévka+hl. jídlo). Obsluha vstřicná.
4.5.2017 08:26
Recenze „Hotel Orlice“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v Orlických horách“: 41269
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
ubytování dobré, strava také dobrá, obsluha v pohodě, nic nevytýkáme
22.3.2017 19:47
Recenze „Hotel Orlice“ pro akci „zimní pobyt pro dva s polopenzí v Hotelu Orlice“: 41269
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Levné a vcelku dobré.
31.1.2017 22:43
Přemysl
Recenze „Hotel Orlice“ pro akci „zimní pobyt pro dva s polopenzí v Hotelu Orlice“: 41269
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel Orlice v Deštném je sice hotel starší svým vybavením, strava je však výborná, obsluha snaživá. Jako hosté, manželský seniorský pár jsme byli s pobytem spokojeni Hotel je dobře dostupný a pro sportovně založené klienty vhodný. Doporučuji majiteli připravit pro budoucno rekonstrukci zařízení . P z Ostravy
22.1.2017 17:17
Miroslav
Recenze „Hotel Orlice“ pro akci „zimní pobyt pro dva s polopenzí v Hotelu Orlice“: 41269
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt v hotelu Orlice splnil to, co jsme od něj očekávali.
22.11.2016 02:30
Recenze „Hotel Orlice“ pro akci „pobyt s polopenzí pro 2 osoby v hotelu Orlice“: 41269
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Starý hotel mimo sezónu (v obou smyslech). Na přespání dobré, personál se snažil, ale v porovnání s podobnými dovolenými (hotel Anděl v Andělské Hoře a Karolina v Harrachově) nemohu dát víc než průměrné hodnoceni.
15.5.2015 12:18
Recenze „Hotel Orlice“ pro akci „pobyt pro 2 osoby v hotelu Orlice“: 41269
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
super milé a ochotné přijetí v hotelu,vybavení hotelu nic moc,ale člověk jede do hor,aby byl celý den venku.Kuchyně skvělá!!!
11.5.2015 16:45
Nada
Recenze „Hotel Orlice“ pro akci „pobyt pro 2 osoby v hotelu Orlice“: 41269
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování pěkné,příjemná obsluha.Dobré umístění hotelu na výchozí výlety.
26.4.2015 20:14
Martin
Recenze „Hotel Orlice“ pro akci „pobyt pro 2 osoby v hotelu Orlice“: 41269
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Hory jsou nádherné, okolí velmi vhodné na výlety. Hotel je spíše noclehárna s velmi "amatérskou" obsluhou. Na organizovaní pánské jízdy výborné prostředí. Pro rodinu nebo romantický výlet absolutně nevhodné.
1

Běžící akce klienta