Recenze - Hotel Opera

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Opera
Celkové hodnocení akcí: 4.5625
94% doporučuje (16 hodnocení)

Grand HOTEL OPERA, s.r.o.
IČ 28268806
Komenského 996
Jaroměřice nad Rokytnou 67551 CZ
www.hotelopera.cz
568440200
hotelopera@seznam.cz

Hotel Opera

Hotel OPERA je kompletně zrekonstruovaný hotel, který se nachází uprostřed malebného městečka Jaroměřice nad Rokytnou na hlavní trase Znojmo - Třebíč. Je vzdálený pouhých 100 m od krásného barokního zámku a romantické zámecké zahrady. 

Hotel Opera je moderní hotel, který nabízí ubytování v příjemných a útulných pokojích, vybavených TV, trezorem, minibarem, fénem, internetem, vlastním sociálním zařízením a telefonem. Je vhodný pro aktivní i pasivní odpočinek. Pro sportovně založené návštěvníky je připraven bowling, dva kulečníkové stolysauna, 500 m vzdálené koupaliště a venkovní kurty

Pro všechny hosty je připraveno posezení v restauraci a v letních měsících také na venkovní zahrádce, kde se podávají jídla české i zahraniční kuchyněvína Znovín Znojmo, a. s., a točená zmrzlina.

Specialitou hotelu je vinotéka Znovínu s provozní dobou 24 hodin denně a s cenami stejnými jako v jeho podnikové prodejně! je možné si zakoupit ročníková a sudová vína, sekty, čokoládové pralinky, olivy, doutníky apod. Tato vína jsou v nabídce i v hotelové restauraci. 


Zákazníci hodnotí „Hotel Opera“

6.10.2016 11:44
Beáta
Recenze „Hotel Opera“ pro akci „3denní pobyt pro dva v Hotelu Opera***“: 40290
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bylo to super, všechny naše přání byly vyslyšeny a všechno, co bylo ve vouchru , bylo splněno
27.9.2016 18:18
Blanka
Recenze „Hotel Opera“ pro akci „3denní pobyt pro dva v Hotelu Opera***“: 40290
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Všechno bylo v pořádku. Ubytování, jídlo, personál, čistota.
11.9.2016 17:30
Radim
Recenze „Hotel Opera“ pro akci „3denní pobyt pro dva v Hotelu Opera***“: 40290
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jídlo bezvadné, okolí zralé pro kolo a relax.
28.8.2016 15:17
Pavel
Recenze „Hotel Opera“ pro akci „3denní pobyt pro dva v Hotelu Opera***“: 40290
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
příjemné prostředí, obsluha, vzhledem k ceně výborné
8.8.2016 22:18
Dita
Recenze „Hotel Opera“ pro akci „3denní pobyt pro dva v Hotelu Opera***“: 40290
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
V den příjezdu, mi bylo na recepci řečeno, že jsme měli přijet již předešlý den. Přestože jsme měli e-mailem potvrzený termín. Bylo nám řečeno, že je to chyba SLEVERU. Měli jsme slíbenou romantickou večeři při svíčkách. Svíčky nebyly. A zaplacený předkrm, který měl být součástí večeře jsme nedostali. Web. Stránky hotelu, jsou zavádějící. Vůbec není vidět žádná fotografie hotelové budovy. Jen krásného zámku . Spaní bylo nepohodlné, jsou zde tvrdé matrace.
1.6.2016 12:09
Recenze „Hotel Opera“ pro akci „3denní pobyt pro dva v Hotelu Opera***“: 40290
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Plná spokojenost s ubytováním. Malá výtka k obsahu nápojů u snídaní. Jinak velmi spokojeni
26.5.2016 22:04
Jan
Recenze „Hotel Opera“ pro akci „3denní pobyt pro dva v Hotelu Opera***“: 40290
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Spokojenost, klidný pobyt, pěkné okolí, zajímavá místa.
11.5.2016 20:32
Recenze „Hotel Opera“ pro akci „3denní pobyt pro dva v Hotelu Opera***“: 40290
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvele ubytovani i personal.
8.4.2016 09:53
Recenze „Hotel Opera“ pro akci „3denní pobyt pro dva v Hotelu Opera***“: 40290
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bydleli jsme v rodinném pokoji, ten byl velký a hezky nově a čistě zařízený. Jídlo v pořádku, odpovídá 3*.
3.3.2016 20:53
Recenze „Hotel Opera“ pro akci „3denní pobyt pro dva v Hotelu Opera***“: 40290
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velice příjemný a ochotný personál.Byli jsme spokojeni.
29.2.2016 15:06
Jitka
Recenze „Hotel Opera“ pro akci „3denní romantický pobyt pro dva v Hotelu Opera***“: 40290
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Se vším jsme byli maximálně spokojeni.
9.2.2016 11:40
Jiří
Recenze „Hotel Opera“ pro akci „3denní pobyt pro dva v Hotelu Opera***“: 40290
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrý den, do hotelu Opera jedeme až v dubnu, ale jinak vše OK!!!!! JB
21.10.2015 18:13
Iveta
Recenze „Hotel Opera“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny v hotelu Opera***“: 40290
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný hotel, pěkné okolí, vstřícný personál.
3.10.2015 17:57
Recenze „Hotel Opera“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny v hotelu Opera***“: 40290
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Maximální spokojenost.
28.9.2015 13:16
Jana
Recenze „Hotel Opera“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny v hotelu Opera***“: 40290
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování velmi pěkné, obsluhující personál vstřícný, služby na dobré úrovni.

Běžící akce klienta

3denní pobyt pro dva v Hotelu Opera***
Hotel Opera